folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Mühendis En Fazla Ne Kadar Maaş Alabilir ?

Bir Mühendis En Fazla Ne Kadar Maaş Alabilir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı

Kendi işini yapmadan +7000 zor.

hay klavyene sağlık.

Herkes astronomik paralar peşinde lakin kimsenin kendi işini kurmaya cesareti yok. Bu yüzden ailelerin "aylık maaşı olsun sigortası olsun zaten sonrada evlenir sonrada çocuk çoluk derken hayat geçer gider" bakış açısına hastayım. Üretme tüket. Neyse ülkenin hali malum.

Ama şunu unutmayın başlangıç için cesaretten daha fazlasına ihtiyacınız yok..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    real_agabey bunu yazdı

Çalıstıgım sirkette teknisyen 7200-tl alıyor.

Fabrika müdürü 5000.

hocam 7200 TL alan teknisyen arkadaş ne iş yapıyor. Merak ettim

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

trilyon alabilir kendi isini yaparsa.

soru sacma olmus. ayni isyerindeki ayni muhendisin bile maasi neden ayni degil. once o soruyu sor kendine

sorunun cevabini bulucaksin :)

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek

Patron ne verirse onu alır :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

İyi bir üniversite mezunu, oracle database uzmanı çok rahat bir şekilde 15.000 TL'yi görüyor hacı piyasada..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek

Müridler, konunun ilk mesajına dikkat ederseniz, ben normal bir mühendisin kaç lira alabileceğini sormadım. 

Her şeyi ile mükemmel birinin, her şey mükemmel giderse ve yönetim kademesine geçmeden işini yaparak, herhangi bir ülkenin herhangi bir şirketinde maksimum alabileceği ücreti sordum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CEO bunu yazdı

İyi bir üniversite mezunu, oracle database uzmanı çok rahat bir şekilde 15.000 TL'yi görüyor hacı piyasada..

hastayım su cümlelere. kac DBA tanıyorsun hocam 15 k maas alan ?? bir ara c# furyası vardı, gerci halen var, onu bilince para basacagını sandı bazıları, simdi elini sallasan önüne c# uzmanı sıfatını kendisine uygun gören insanlar cıkıyor memleketimde. 10 k + maas alan DBA'lerin alayı OCM'dir. alınması en zor, en tasaklı sertifikalardan birisidir ve bok gibi para harcayıp kazanamayanların sayısı kazananlardan cok daha fazladır ki bu insanların neredeyse tamamı oracle üzerine en az 6-7 senelik tecrübe yapmıstır. rica ediyorum para var diyerek bu alanı da bok ettirmeyin insanlara. her önüne gelen DBA der kendisine mazallah. gördügüm en yüksek maaslı DBA'in maası yıllık 150 bin doların biraz üzerinde, lokasyon isvicre.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

15 bin tl çok rahat görüyor yani zorlasan 20 bin tl falan alanda vardır diyorsun.

Sen hangi ülkede yaşıyorsun bilmiyorumda benim staj yaptığım Türkiyenin en büyük şirketlerinden birinde Oraclecı hanım 3 bin küsür tl alıyordu 3 yıllık tecrübeyle.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

http://www.antalyamerkezi.com/haberler-1353-caycinin-5-bin-soforun-6-bin-tl-maas-aldigi-oda.html

buyur arkadaşım öyle oracle , c++ , php , asp , v.s bilmeye gerek yok. Maaşlara kendiniz bakın depo görevlisi , banko görevlisi v.s

Mutfak Görevlisi

2100

525

2625

3.750

TOPLAM:4.556

Net maaş , ikramiye bürüt derken  4556 TL maaş alan caycı var bu ülkede :))

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    CEO bunu yazdı

15 bin tl çok rahat görüyor yani zorlasan 20 bin tl falan alanda vardır diyorsun.

Sen hangi ülkede yaşıyorsun bilmiyorumda benim staj yaptığım Türkiyenin en büyük şirketlerinden birinde Oraclecı hanım 3 bin küsür tl alıyordu 3 yıllık tecrübeyle.

Sen bayzin degilmiydin insaat muhendisligi okuyan ne ara yazilima gectinde staj yaptin .

Standart bi muhendis neden 3.100 tl almaj icin kpss calisiyir ozaman bunu dusun konuyu acan arkadasim.3500 alayim devlette olayim diye ugrasiyorlar.piyasada binde 1 orandaki kisiler utopik olarak calisiyorlar.geri kalan herkes reel.dunyada.fabrikalarsa verilen ucretler ortada.kimse kendi isini kuracak kadar cesareti olmayacak sekilxe.bir insana asla unvan.yuklemez, o potansiyel olmayan kisiye .

Sanayi sektorune gore bahsediyorum.cfo ceo olursan mudur olursan yonetime kayiyirsun 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 13034 Toplam Mesaj: 75