Bir Mühendis En Fazla Ne Kadar Maaş Alabilir ?
-
Her şey mühendisde bitiyor 15bin$ alanda makineciler de biliyorum 1,500 tl alan makineciler de tanıyorum
-
Stajı lisedeyken yapmıştım 3 sene önce.
Ayrıca hiç inşaat mühendisliği okumadım.Mimarlığın hazırlık sınıfında okudum bir sene.
-
her mühendisler için değil sanırım hep bilgisayar alanından bahsetmişsiniz. jeoloji gibi bölümlerdede aynı mı.
-
u235 bunu yazdıCEO bunu yazdı
İyi bir üniversite mezunu, oracle database uzmanı çok rahat bir şekilde 15.000 TL'yi görüyor hacı piyasada..
15 bin tl çok rahat görüyor yani zorlasan 20 bin tl falan alanda vardır diyorsun.
Sen hangi ülkede yaşıyorsun bilmiyorumda benim staj yaptığım Türkiyenin en büyük şirketlerinden birinde Oraclecı hanım 3 bin küsür tl alıyordu 3 yıllık tecrübeyle.
Senin o 3 bin tl maaş alıp oracle uzmanıyım diye ortalıkta dolanan adam, ne iş olsa yaparım modeli database uzmanlarından biridir kesin.
Bankalarda iyi bir database uzmanı maaşlarından pek haberin yok sanırım..
Turkcell'de telsimde senin dediğin gibi bir database uzmanı ancak ayak işlerini yapar..
En kötü database uzmanı bankada 5.000 tl'den aşşağı çalışıyorsa ben database uzmanıyım diye dolanmasın ortalıklarda..
-
O zekada bir adamın belli bir aylığı bekleyip planlarını ve çalışmasını o şekilde geliştirmesi kendisini sbote etmeden başka bir şey değildir, ilk okul mezunu ustulara 15.000 ₺ aylık verenler var organizede,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
O zekada bir adamın belli bir aylığı bekleyip planlarını ve çalışmasını o şekilde geliştirmesi kendisini sbote etmeden başka bir şey değildir, ilk okul mezunu ustulara 15.000 ₺ aylık verenler var organizede,
hocam aylık kazanmak çok fakir işi bence
-
Doğru kişinin, doğru yerde ve doğru zamanda olmasıyla alakalı bence.
-
5 yıllık deneyimin olsun rusyada türk inşaat şirketi aylık 10000$ veriyordu, deneyim yoktu :D
-
Benim görüşüm herangi bir limit yok kendini ne kadar yetiştirirsen ne kadar iyi bir firmadaysan bu rakam değişir.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
3 yildir yuzlerce usta tanidim hiç 4000den fazla alanı görmedim. O da Ustabasiydi.
Varsa öyle usta gidip çırak olayım yanında.