Bira İçersen 40 Namaz Yok ???
-
CaMeL bunu yazdı:
-----------------------------nası yok hocam 40 gün kılamıosun namaz.
alkolün vücüttan atılma süresi 40 gün olduğu için o da.
o zaman cenabetken de kıl tövbe tövbe.
hatta içki daa günah .
-----------------------------
Bilmeden konuşuyosun ben bunu bizzat bilen bi insanla konuştum adamın dediği şey şu:Her içkinin vücuttan atılma süresi vardır.İnsana görede değişir tabi bu.Fransadaki bi şarap 40 gün kadar civarı kalırmış sarhoş olduğun sürece kılacağın namaz kabul olmaz ama kendine gelince tabiki kılabilirsin ancak içki yani haram olan şey vcudunda olduğu sürece namaz kılmamış gibi günahı alırsın...
-
Bu kadar gerici olmayın saçma şeyler düşünüyosunuz. yok efendim 40 bira içersen namaz kılınmaz içki içersen cenabet gezersin vs olur bunlar faso fiso inanıyosan ibadetini yaparsın allah verir zaten sana vereceği sevabı günahı.
-
yok baba ya. kandırmışlar seni. kim uydurduysa bu sikim şeyleri. insanları korkutup kandırıyorlar. abi iç içebildiğin kadar. sağlığın elverdiği sürece. ben 10 senedir içiyorum, bi bok olmadı. bunlar deli uydurması. hala kanıyo salaklar. sen akıllı ol. inanma bunlara. mantığının kabul ettiği herçey doğrudur. kimsenin yol göstermesine ihtiyacın yok. tecrübeler hariç..
-
ancak içki yani haram olan şey vcudunda olduğu sürece namaz kılmamış gibi günahı alırsın...
çok komik... :)
-
teodos bunu yazdı:
-----------------------------yok baba ya. kandırmışlar seni. kim uydurduysa bu sikim şeyleri. insanları korkutup kandırıyorlar. abi iç içebildiğin kadar. sağlığın elverdiği sürece. ben 10 senedir içiyorum, bi bok olmadı. bunlar deli uydurması. hala kanıyo salaklar. sen akıllı ol. inanma bunlara. mantığının kabul ettiği herçey doğrudur. kimsenin yol göstermesine ihtiyacın yok. tecrübeler hariç..
-----------------------------Sen öldün mü de biliyosun:)
-
teodos bunu yazdı:
-----------------------------yok baba ya. kandırmışlar seni. kim uydurduysa bu sikim şeyleri. insanları korkutup kandırıyorlar. abi iç içebildiğin kadar. sağlığın elverdiği sürece. ben 10 senedir içiyorum, bi bok olmadı. bunlar deli uydurması. hala kanıyo salaklar. sen akıllı ol. inanma bunlara. mantığının kabul ettiği herçey doğrudur. kimsenin yol göstermesine ihtiyacın yok. tecrübeler hariç..
-----------------------------ahhahah baba kralsın ya :D ben 10 yıldır içiorm bi sikm olmadı :D ehuehuehue üstad takdir ettim seni
-
bende alkolü vücuttan tamamen atana kadar ibadet yapılamadığını biliyodm..
eğer içicem diyorsan içersin ve öyle yaşarsın..!
yok ben içmem dinime bağlıyım diyorsan dinine bağlı olarak yaşarsın..
ben ikisinide yapıcam diyorsan gidersin...
-
nakamura2 bunu yazdı:
teodos bunu yazdı:
:) ewet öldüm, -
teodos bunu yazdı:
nakamura2 bunu yazdı:
teodos bunu yazdı:
:) ewet öldüm,
başın sağolsun mu denir ne denir ki:) oralardada küresel ısınma varmış? -
küresel ısınma yok ama birçok salak var, orda huri göreceğini sanıp, hayattayken paso otuzbir çeken. orda da olmadığını görünce ipne oldular hepsi.