Bırakın Yaşlılar Otobüste Ayakta Gitsin.
-
bu kurban bayramı geçti, Millet gene aldı eline kıyma makinesini yarısını Kıyma çekip Sucuk yaptı, yarısınıda kavurma bastı :D
Hani fakir fukaraya kurbandan pay veriyorlardı...
Şu sıralarda, Gidin herhangi bir kasap dükkanının önünde asılan sucuklar kaç para deyin, Size ne cevap verecekler bakalım... (Kurban kesen bir müşterimize ait o satılık değil...)
Ne yapıyor 600 tl asgari ücretle geçinen adam, zenginlere uymak için gidip 1000 tlye cep telefonu alıyor yarısı çalıntı yarısı kaçak vs vs... sadece artan Görmemişlik Oldu bu ülkede bir 10 yıldır... adam cep telefonuylan doyuyor adeta... Gelir az olunca Beyinlerde daralıyor...
artık çoğu insanın beyinleri Cep telefonu vs vs ile çürüdü kaldı. Bununda kökeninde fakirlik görmemişlik yatıyor.
Önceden daha bir çoktu resim Hobisi, Ressamlar, heykeltraşlar, evli hanımlar durmadan masaörtüsü örerlerdi... Millet birbirine Yaptığı yemeklerden götürürdü komşuna İkram ederdi...
millet yere çöp atmakdan Saygısızlık olmasın diye APARTMANDA SES yapmakdan kaçınırdı...
(Heykellere don giydirdiler, RESİM YAPANA ENTEL DEDİLER, açık giyine Dinsiz dediler, spor yapana gavur dediler, şort giyene top dediler....)
şimdi çok hoş oldu Ülkenin durumu, yarı cahil yarı okumuş, avrupada satışı bitipde ülkemize gelen Eski Model cep telefonlarıyla ipodlarda birleştiler. Beyinsiz bir toplum oldular...
ülkeyi bu hale ben getirmedim. eksik beyinliler yüzünden bu hale geldik... zamanında...
bırakın ne olursa olsun yesin millet birbirini Sonuçta Ben tek kişiyim BANA birşey olmaz Kendi adıma konuşuyorum... -
The_Pilot bunu yazdı:
-----------------------------bu kurban bayramı geçti, Millet gene aldı eline kıyma makinesini yarısını Kıyma çekip Sucuk yaptı, yarısınıda kavurma bastı :D
Hani fakir fukaraya kurbandan pay veriyorlardı...
Şu sıralarda, Gidin herhangi bir kasap dükkanının önünde asılan sucuklar kaç para deyin, Size ne cevap verecekler bakalım... (Kurban kesen bir müşterimize ait o satılık değil...)
Ne yapıyor 600 tl asgari ücretle geçinen adam, zenginlere uymak için gidip 1000 tlye cep telefonu alıyor yarısı çalıntı yarısı kaçak vs vs... sadece artan Görmemişlik Oldu bu ülkede bir 10 yıldır... adam cep telefonuylan doyuyor adeta... Gelir az olunca Beyinlerde daralıyor...
artık çoğu insanın beyinleri Cep telefonu vs vs ile çürüdü kaldı. Bununda kökeninde fakirlik görmemişlik yatıyor.
Önceden daha bir çoktu resim Hobisi, Ressamlar, heykeltraşlar, evli hanımlar durmadan masaörtüsü örerlerdi... Millet birbirine Yaptığı yemeklerden götürürdü komşuna İkram ederdi...
millet yere çöp atmakdan Saygısızlık olmasın diye APARTMANDA SES yapmakdan kaçınırdı...
(Heykellere don giydirdiler, RESİM YAPANA ENTEL DEDİLER, açık giyine Dinsiz dediler, spor yapana gavur dediler, şort giyene top dediler....)
şimdi çok hoş oldu Ülkenin durumu, yarı cahil yarı okumuş, avrupada satışı bitipde ülkemize gelen Eski Model cep telefonlarıyla ipodlarda birleştiler. Beyinsiz bir toplum oldular...
ülkeyi bu hale ben getirmedim. eksik beyinliler yüzünden bu hale geldik... zamanında...
bırakın ne olursa olsun yesin millet birbirini Sonuçta Ben tek kişiyim BANA birşey olmaz Kendi adıma konuşuyorum...
-----------------------------Haklısın maalesef kardeşim. Aynen özetlediğin gibi; ama düzeltebiliriz. Herkes kenarına çekildiği için daha da körükleniyor bu. Önüne geçilebilir.
-
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------çok kısa yazıp çıkıp gidiyorum
1-şov yaptığını kabul ettiğin ve beni daha fazla uğraştırmadığın için teşekkür ederim
2-türk olmayanı düşman olarak görmek nedir müsait bi zamanında düşün.
3-ne saçmalıyorsun ne aydını ne tepeden bakması, kimin kafasına işiyorum, hangi sübliminal mesaj, sen sübliminal mesaj ne demek biliyor musun? dostum ne diyosun sen basit bi öğrenciyim sen gittin beni elit kesimden bi insan yaptın aydın yaptın.
4-ben anladım seni ama sen beni anlayamamışsın, insanlar genellikle benim durumumda millet yorgunluktan gözünü bile açamıyor ki kalkıp yer versin, ha adam hastadır köpürüyodur titriyodur ona yer verilir ki zaten senin durumunda verilmiş de.
5-haklısın konuyla ilgili yazarken dayanamayıp buradan seslendim.-----------------------------
Yahu hocam ne içtiysen aynısından istiyorum. Şov yapıyorum demedim. Şov yapıyorum diyelim sana ne? dedim. Adam benim ülkeme sövüyor ben onu bağrıma mı basacağım ya düşman değil de nedir? Seni AYDIN falan da yapmadım. Edebiyat öğrencisiyim dedin. Bırak edebiyat öğrencisi olmayı, ne aydınlar ne elit insanlar gördük halkına tepeden bakan dedim. Bunlardan biri gibiysen üzerine alınırsın dedim.
Hocam git yat lütfen :) Çok içmişin bu gece.
-----------------------------çok içmişin falan gibi sözlerle artistliğe devam.
ben tahribatı çok seviyorum, çok sevdiğim için senin gibi artistlerin iki konuda bir saçma mesajlarını görmek istemiyorum başka bi forumda olsa şu tartışmaya iki kelam yazmaya değmez ama haksızlığını kanıtlamaya çalıştığım için uğraşıyorum sen hala düzgün bi cevap yazacağına artistlikle işi kotarmaya çalışıyorsun.
neyse.
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------snnyk bunu yazdı:
-----------------------------sokoban bunu yazdı:
-----------------------------Bencede gitsinler boşa yer işgal ediyorlar.Ulan akşamın 6'sı iş çıkışı gezmekten gelen grup grup teyzeler oturuyolar . Yorgunluktan geberiyoruz onlar göt gezdirme derdinde yer vermeye gerek yok.
-----------------------------hocam nereyi okudunda bunu yazdın sen ?
-----------------------------başlık a bakınca muhabbetin bu şekilde olucagını düşündüm bende yukarda post attım bu arkadaşda öyle sanmış konuyu açan arkadaş yanıltmamı yapmış acayip birşeyler yapmış ama cözemedim
-----------------------------yok konuyu açan arkadaş gayet net değinmiş değinmek istediği yere
de
okuyan olmamış anlaşılan =)
-----------------------------sanırım sadece ikimiz okumuşuz konuyu.... :S
-
Yaşlı, çocuklu, hamile veya yükü olan (oturması gereken) insanlar trafiğin-otobüslerin yoğun olduğu saatlerde toplu taşıma araçlarını kullanmamaya özen göstermeli.
Bayramın 3.günü 22 saatlik bir nöbetin ardından eve gidebilmek için atladığım otobüste uyurken çokta yaşlı olmayan 1-2 kişi 45-50 yaşlarındaki bir kadına yer vermediğim için laf ettiler. Ertesi gün yaklaşık 10 çocukla(4 bebek arabası) otobüse binen 3 kadın yeterince yer açamadıkları için yolculara söylendi. Hayır anlayamıyorum 9-10 tane çocuk ve 4 bebek arabasıyla dolu otobüse binip gezmeye gitmenin anlamı nedir?
-
böyle yazılan yazılar bana hep ayşeciği hatırlatıyor nedense :D
konuya gelirsek doğruyu herkes biliyor ama yapmak için doğru olmak lazım..
-
ayrıca gkaar amaçlı rahatsız ulaşım sistemlerini si..yim...
ulaşım reformu şart
-
th317 bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------sokoban bunu yazdı:
-----------------------------Bencede gitsinler boşa yer işgal ediyorlar.Ulan akşamın 6'sı iş çıkışı gezmekten gelen grup grup teyzeler oturuyolar . Yorgunluktan geberiyoruz onlar göt gezdirme derdinde yer vermeye gerek yok.
-----------------------------hocam nereyi okudunda bunu yazdın sen ?
-----------------------------başlık a bakınca muhabbetin bu şekilde olucagını düşündüm bende yukarda post attım bu arkadaşda öyle sanmış konuyu açan arkadaş yanıltmamı yapmış acayip birşeyler yapmış ama cözemedim
-----------------------------yok konuyu açan arkadaş gayet net değinmiş değinmek istediği yere
de
okuyan olmamış anlaşılan =)
-----------------------------sanırım sadece ikimiz okumuşuz konuyu.... :S
-----------------------------:)
-
isteyen yer verir isteyen yer vermez burada herkes kendi fikrini belirtiyor yer vermeyenler verenlere bir şey diyemez yer verenler vermeyenlere böyle gerizekalıca hakaretler edemez
kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez