folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bırakın Yaşlılar Otobüste Ayakta Gitsin.

Bırakın Yaşlılar Otobüste Ayakta Gitsin.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

Okumadım yazı uzun neden ayakta gitmeleri lazımmış yaşlıların,

Sorunun cevabı yazıyor orada :)

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

eXceptioN bunu yazdı:

güzel konuya değinmişsin hocam, konunun içeriğinden çok yazış tarzına hayran kaldım ben .

Teşekkür ederim kardeşim :)

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

Olaya birde şu açıdan bakın + benide İllumunatici ilan edin.

- herkes ekmek kavgasından geri dönüyor o saatlerde

- 10 yaşında çocuk olsun 80 yaşında adam olsun hangisi boş bulursa binmek diğeri ayakta kalmak zorunda.

75 yaşında titreyen bir ihtiyarın otobüste - metrobüste işi nedir ? otobüs halkından ziyade kendi ailesi o yaşta, adamı otobüslere metrobüslere düşürecek kadar ne yaptılar ?

gazi oldu Tamam büyük bir iylik yaptı bizler için, yalnız buna biz sebep olmadık Halk olarak. sonuçta adam azda olsa çokta olsa devletten para alıyor.

sonuçta kendi için yaşayan bir ülkeyiz. bir ekmek al fazladan 50 kuruş ver veya eksik ver, saatlerde 50 kuruşun kavgası yapılıyor... millet yerden 50 kuruş bulduğu zaman Morali düzeliyor stresini atıyor :S böyle bir ülkeyiz.

ayrıca İlluminati arıyorsanız illaki, ülkenin başındakileri belediyeden sorumlulara bakınız. O koskoca metrobüstü, 3-4 kişilik Sakat hamile yaşlı koltuğu ayırabilirlerdi... Özel alışveriş mekezlerinde bile sakat arabası, sakat tuvaleti gibi olanaklar var...

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

@paragrafi

kitap yazmalısın

All is well
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

Trafiğin yoğun olmasını, belediyelerin yetersiz iş yapmasını halka bağlayamazlar, yetmiyorsa ek sefer düzenlesinler o saatlerde... 20 milyonluk İstanbul Şehri, ben düşünecek halim yok.

_______
    size bir olay anlatayım, bir tatil şehrindeyiz bundan 3 yıl önce.
    bir arkadaşımla denizden geliyoruz.
    aramızda Şöyle bir diyalog geçer.

BELEDİYE OTOBÜSÜNDEYİZ,
    ya Mehmet şu binalara baksana, burda şu kaç paradır acaba ?
    mehmet ; ya kanka nerden baksan 100 binden aşağı değildir...

Ve hemen Öndeki Koltukta Oturan Adamımız Lafa girer;

benim orda 10 dairem var. Arsası benimdi zamanında Mütehite verdik Bir tanesi 250 bin Papel...

eee villada oturanda belediye otobüsüne biniyor... Zengini de Fakiride. milletin GÖZÜNÜ para bürümüşken. 3-5 tl az harcayıp günü geçirmeye çalışayım ne kadar kâr edersem O kadar iyidir hesabına, Fakir fukaranın hakkınıda yiyorlar. İNsiyatif ŞART Evet... ilk önce zenginlerin fakirlere İNSİYATİF göstermesi lazım.

Ülke büyükleri Vs vs. 600 tl verilen maaşla milletin beynini çürüttüler Düşünemez yaşayamaz, Yiyemez Sıçamaz bir toplum olduk...

Millet çocuğunu otobüsle okula gönderiyor. Biliyorki, Okul servisine verse 5-10 tl daha zarara girecek...
    Ne yazık ki durum BU BU BU

Bunların kökeni Bu ülke insanının fakirliğinden, KÖtü yönetimden. Ve zenginlerin Hep bana Demesinden kaynaklanıyor.
    millette ACIMA DUYGUSU yaşlıya gence çocuğa hastaya MERHAMET KALMADI. Bunlarıda İlluminati yapmadıya...

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

hayatımın 5 dakikasını çaldın paragrafi, kaleminin içine edeyim bu ne lan

beyazıt sokaklarındaki kalabalıktan ayasofyanın önünde iç geçirip dua eden düşman turistlerden metrobüse kore gazisine nasıl geldin?

ayrıca kore gazisi olduğunu nereden anladın, yaşayan kaç tane kore gazisi kaldı ? olsa bile titreye titreye ölmek üzere olan amcanın metrobüste ne işi var? peki sen gününün kaç saatini okulda/işte geçirdikten sonra metrobüse biniyorsun ki oturan insanların durumunu anlamışsın?

dostum bence bi daha böyle bişey yazmaya kalkışma. özür dilerim ama geçen gün açtığın 9000 tlye televizyon aldım başlıklı konunu ayrıntılarıyla okuduktan sonra tamamen şov peşinde olduğunu düşünüyorum. gerek yok bunlara şurda bizbizeyiz.

+moderasyona da seslenmek istiyorum, anasayfadaki konu bütünlüğünün korunması amacıyla bilişim ile ilgili nice konular siliniyor, böyle hikaye tadında uydurma konular kalabiliyor, dengeyi biraz korumak gerekli diye düşünüyorum.

peki illuminatiden falan bahseden kıymetli üyeler ne tür geyiklerin peşindeler ?

şimdi de bunu okuyan herkesin gözünde dejenare olmuş yaşlısına saygı göstermeyen pislik bir insan olacam ya, neyse..

http://kocaer.me
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

yazdıklarım kısa özeti...

zengini - yaşlısı - ilk önce fakirin gencin halinden ANLAMALI ki, bir orta yol bulunsun...

Otobüs yetersizse ek otobüs getirtilsin. koltuk yetersizse Ayakta gidilsin. Zorla bindirilmiyor belediye otobüslerine. çoğu insanda, benzin harcamamak için, daha ucuza mal etmek için OTOBÜSE biniyor. Bir nevi FAKİRİN hakkını yiyor.

en Büyük Örneğim, Şerefsiz Babam :) adam diyor; 15 km yol otobüsle gitsem 1 tl daha Kâr ederim... arabaya boş yere binmeyim... (bu adamın 50 otobüs alacak parası varken :S)

(EVET BIRAKIN GİTSİNLER YAŞLILAR AYAKTA, EZİLSİNLER. HİÇ SORUN DEĞİL. BU ÜLKEYİ BU DURUMA YAŞLI BAĞNAZ CİMRİ ZİHNİYETİ BU HALE GETİRDİ. İLLUMUNAT ÇILARIN BİR SUÇU YOK.)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    The_Pilot bunu yazdı:

yazdıklarım kısa özeti...

zengini - yaşlısı - ilk önce fakirin gencin halinden ANLAMALI ki, bir orta yol bulunsun...

Otobüs yetersizse ek otobüs getirtilsin. koltuk yetersizse Ayakta gidilsin. Zorla bindirilmiyor belediye otobüslerine. çoğu insanda, benzin harcamamak için, daha ucuza mal etmek için OTOBÜSE biniyor. Bir nevi FAKİRİN hakkını yiyor.

en Büyük Örneğim, Şerefsiz Babam :) adam diyor; 15 km yol otobüsle gitsem 1 tl daha Kâr ederim... arabaya boş yere binmeyim... (bu adamın 50 otobüs alacak parası varken :S)

Insan babasina serefsiz der mi terbiyesiz,.senin baban seyhti

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delerumgecerum
    delerumgecerum's avatar
    Erkek

Paragarafcım sen kafayı sıyırmaya başlamışsın git biraz tatil yap.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

birkaç ay öncesine kadar her türlü kimseye (yaşlıya,bayana hatta orta yaşlı kimselere) yer verirdim ancak ateşler içinde kıvranıp otobüsü istifra etmek için durdurmak zorunda kaldığım bir yolculukta insanların bana otobüs merdivenlerinde bile yer vermediğini görünce işlerin nasıl yürüdüğünü görmüş oldum kimse kusura bakmasın ama imama kızıp oruç bozmak farz olmuş artık yapacak birşey yok...

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Toplam Hit: 11963 Toplam Mesaj: 100