folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bırakın Yaşlılar Otobüste Ayakta Gitsin.

Bırakın Yaşlılar Otobüste Ayakta Gitsin.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek
    Edit.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheRaBBiT
    TheRaBBiT's avatar
    Erkek

Hamileler dışında kimseye kolay kolay yer vermem.  Neden niyesini bilmem ama vermem abi çok güç bir durumu yoksa.

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

sir bunu yazdı:
    -----------------------------

SeRDaR bunu yazdı:

devlet erkanı hayal bile edemeyeceğimiz lüksde makam arabalarında gezeceğine bu ülkenin kahramanlarına araçlarda özel yer ayıracak kadar saygısı yoksa vatandaş ne yapsın gücümü yok devletin bunu yapacak

yer verme olayına gelince Ben böyle yer isteyen bayan olsun yaşı genç görünce özellikle sakallı çarşaflı filan görünce vermiyorum kesinlikle yer filan oy verdiğiniz hükümetiniz düşünmüyor sizi ben mi düşüneceğim. dursun ayakta içimde çok rahat  valla

arada böyle laf edenler oluyor toplu taşıma araçlarında gençlere bakın yaşlılar ayakta oturuyoırlar cart curt dönüp sen oturunca kalkar yer verirsin ben vermiyorum diyorum  uzatırsa lafı kavga çıkartıcak derecede üstüne gidiyorum ses çıkmıyor sonra. Yaptığım saygısızlık değil yer vere vere sorunları kendi çapımızda örte örte sorunlara çözüm getireceklerin işine geliyor hiç kılının kıpırdatmıyor millet biraz görsün neyin ne olduğunu klasik stv mantığıyla şükredersiniz tepenize binene daha çook olur

ilk cümleyi neyin kafasında yazdın merak ediyorum..

ben anca yürüyemeyecek olanlara (sakatlanmış bacağı kırılmş veya yaşlanmş falan) bide hamile ve çocuklulara yer veriorm. gayrısı yok.

kendi kafamda yazdım 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

bi çoğumuz ilk postu bile okumuyormuş bunu da okumazlar. Aga kimse kendine eziyet etmek için çıkmak dışarı mutlak bir zaruret vardır bir olur iki olur öyle olsa bile ben de diyorum misal yaşın kaç olmuş işte otobüste minibüste sıkıntı ediyosun kendine diye ama kalkıp yer de veririm neden ? Bu insanlar ömürlerinin çoğunu çalışarak geçirdiler belliki hani emeklilik diye bişey varya rahat çalışmaya gerek kalmadan devlet güvencisinde olma hayali güvenceyi hepimiz biliyoruz rahatlığı da velhasıl bırakın da bari oturabilsinler, bukadarını hatta belki çok daha fazlasını borçluyuz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

renegadealien bunu yazdı:

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

Illuminati'nin isteği de bu zaten.

En fazla 2 gün daha geyik yapın

Geyik değil benimkisi, ciddiyim.

adam toplumsallığın yozlaştırılmasını ve mematinin buna etkisini irdelemiş reiz geyik yok.

edit: ayrıca yer vermeyen bir dingili görürseniz herkesin içinde rencide edin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetgunduzbey
    mehmetgunduzbey's avatar
    Erkek

çok yaşlılar harincede yer vermiyorum.zaten aslında ayakta yolcu taşınması yasaklanması lazım şehirler arası otobüsler gibi olmalı aayakta gitme çağ dışı 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Nefes darlığı çeken bir yaşlı gaziyle, sabahtan akşama kadar orda burda sürtüpde evlerine otobüs koltuklarını işgal ederek dönen teyzeler arasında büyük bir fark var bence...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Konu yaşlı yer verilmesi gereken gaziden gün yapan teyzelere dönmüş :S

"bea"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Ulan trafik var dendiginde benzin pahali dendginde toplu tasimayi kullanin diyorlar ulan o kadar arac ve sefer mi var egonun yarisiyla akraba oldum gavatlar!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

müzelik konu bari ilk mesaja göz gezdirp yazsaydınız :D baya güldüm. :D:D:D:D

Toplam Hit: 13056 Toplam Mesaj: 100