Biranın Şok Edici Özelliği + Alkol Hakkında
-
ahahahahha :D abi yararı > zararı olan birşey için neden endişe duyalımki... Kaldıki bana kim yarın yaşayacağımın garantisini veriyor... Bırakın zevkimizle yaşayalım :)
-
dibine kadar bira-rakı.Ona bakarsan hocam 70 liği 3 kişi bitirip ardından 2 şer (onlar 3 er) bira çektik cila maksatına.Tabi varya ben dağıldım falan demiyorum bittim.Yoktum ben hiç birşey hatırlamıyorum.Ölmekten beter olmamda lazımdı.
250 ml de ayakta duramama kusma diyorsun hayatımda hiç içkiden dolayı kusmadım buna ne diyiceksiniz?
bırakın yaw danone gibi karalama kampanyası saçmalıktan başka birşey değil yazık.
-
çirkin davranışlarınızı sergilemenizi hoş bulmuyor.
Bilimsel bir bulguyu,"bilginiz olmadan uyduruk deneylerle" çürütmeye çalışmanız şaşırttı
-
içmem içenede mani olşmam ertanın söyledikleride bence dogru aq siz içiyosunuz diye yalanmı yani bunlar? Ayetleri bile böyle gereksiz şeylere alet ediyosunuzya helal olsun size.
-
zumsuk arkadaşım iftiradan kastını anlamadım? Kimi gösterip iftira etmişim...
Sadece bilimsel gerçekliklerden bahsettim. Biranın tek yararlı özelliği var,böbrek taşlarına iyi gelir ama onun da alternatifi mevcuttur..
İçki içip içmemeniz açıkçası hiç ilgilendirmiyor beni.. sadece bilgi paylaşımı yaptım..
-
Ertan hojam bu haberi yaklaşık 2 3 gün önce bende gördüm sonuna kadar okudum , da şimdi anlamadığım nokta 500 ML bira içince koma ihtimalinden bahsediyor... Yarım litre bira içince ölen yada komaya giren ne duydum... nede gördüm...
Ha eyer ben yarım litre birada feleği şaşırırım komaya girip ölürüm diyen varsa birşey diyemeyeceğim.... 6 şişe efes içip ayakta durabiliyorum şahsen,
Herşeyin fazlası zarardır... Çok su içmekten tutta..
Birada öyledir , şarapta öyledir. -
deca arkadaşım öncelikle tşk. ederim yazıyı sildiğin için..
tablo konusuna gelince, olayı tam anlayamamışsın sanırm... Kandaki alkol oranından bahsediliyor orda..Eğer kanına o kadar miktarda alkol varsa ölme ihtimalin olabilir...
-
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 + 1
-----------------------------o zaman version 3.0 olur.beni bozar :D
DecaMeroN bunu yazdı:
-------------------------------
Ertan hojam bu haberi yaklaşık 2 3 gün önce bende gördüm sonuna kadar okudum , da şimdi anlamadığım nokta 500 ML bira içince koma ihtimalinden bahsediyor... Yarım litre bira içince ölen yada komaya giren ne duydum... nede gördüm...
Ha eyer ben yarım litre birada feleği şaşırırım komaya girip ölürüm diyen varsa birşey diyemeyeceğim.... 6 şişe efes içip ayakta durabiliyorum şahsen,
Herşeyin fazlası zarardır... Çok su içmekten tutta..
Birada öyledir , şarapta öyledir.-------------------------------
bahsi geçen bira değil alkol.
kana karışan alkol
biranın içinde %4- %8 arası olan alkol değil.
-
Kanına girecek 1 miligram nikotin in Fil'i öldürebileceğinide biliyorsundur o zaman :) Sigarada öldürür alkol gibi. Kana ne karışsa öldürür... Kolada öldürür , Kristal Kolada
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
zumsuk bunu yazdı:
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------Ayrıca Büyük İslam Alimi Prof.Dr Decameron derki : "Alkol Kullanmayan bizden değildir. (EFES Suresi 2.ayet) " =P
muahahahahha :Ddibine kadar bira-rakı.Ona bakarsan hocam 70 liği 3 kişi bitirip ardından 2 şer (onlar 3 er) bira çektik cila maksatına.Tabi varya ben dağıldım falan demiyorum bittim.Yoktum ben hiç birşey hatırlamıyorum.Ölmekten beter olmamda lazımdı.
250 ml de ayakta duramama kusma diyorsun hayatımda hiç içkiden dolayı kusmadım buna ne diyiceksiniz?
bırakın yaw danone gibi karalama kampanyası saçmalıktan başka birşey değil yazık.Siz böyle mi müslümansınız millete iftira atan müslümanlar..
-----------------------------benim bildiğim müslümalık'ta alkol haramdır
haram olan şeyler günahtır.
bu şartlar altında alkolün zararlarını! paylaşmakta iftira olamaz ??
alkolla falan ilgisi yok daha öncede bir çok kez bahsettim.Kurandan bahsediyorsunuz fakat kurandaki iftira atma, yalan söyleme, örnek insan ol, kimsenin arkasından konuşma, temiz ol gibi şeylerden hiç bahsetmiyorsunuz hatta uygulamıyorsunuz.kuranda günah o zaman iftira atılsa bişey olmaz gibi mantık saçma.
Şunu diyorum
500 ml.
Ölüm ihtimali
NAsıl bir ihtimal bu?Çevremde size 100 denf azl ainsan göstere bilirim buna ispat.Canlı örnekler bir yerde yazılmış saçmalıklar değil.Adamların kafası dertliydi 3 kişi öğlenden başlayıp gecelere kadar kasalarca bira, bir ton cips mi dersiniz yoksa düğün sonrası içilen onlarca kasa biramı dersiniz?
kişi başına çok fazla bira düşüyordu.Bir çok kişide ne komaya girdi ne öldü ne diyorum 100 dne fazla.Sadece anlatılanla yazanla olmaz bu işte.Siz herşeye alerjisi olan birinin üstünde deney yapsanız 500 ml (hiç bira içmemiş) adam komaya girecektir.
Saçmalıktan başka hiç birşey değil.Ben gözlerime mi inanıcam yoksa birilerinin yazdığı yazıya mı?
Danoneye iftira atıldı sözde müslümanlardı, yine biraya kesin diye bir ton hikaye uyduruluyor ne diyorum saçmalık.
günde 1 bardak şarap yada haftada 1-2 bira yararlıdır.Böbreklere ayrıca şarap kan yapar.Fakat abartılmaması lazım bende bunun taraftarıyım ama kusura bakmayın biri çıkıp şu kadar ml içinde insan komaya girere, ölür, işte dağılır falan demesi saçma ötesidir.
Dayım çok içki içerdi.Şimdi zor zar bıraktırdık..Hayatımca bir srü içkici insna tanıdım dayım gibi götüreni bilmem.En zom olduğu zamanda çarşıda belirli kısmı geçene kadar arabayı kullanır sonra ben devralırdım.NErde kendine hakimiyetsizlik?
Hiç içmeyene litrelerce içirirseniz tabi dağılır.