folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Biranın Şok Edici Özelliği + Alkol Hakkında

Biranın Şok Edici Özelliği + Alkol Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

elbette öldürür.Kana hava versen de ölürüz.Alyuvarların için hava dolu olur o zaman,hücrelerimizde hücre duvarı olmadığı için ölürler ve sonuç bizim ölümümüz. Ama su aynı şeyi yapmaz.Su da kana karışıyor biliyorsunuz. Sen direk nikotini kana vermiyorsun ya da kolayı.. Ama bir insan sizin gibi o kadar çok kola içerse sonuç ne olur belli  sanırım :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    kanında 500 ml. alkol olursa tabi komaya girersin..birada en fazla %7.5 alkol var ki 10 tanede içsen bi zararı olmaz.. 

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek

konunun acilma amaci ve geldii yer beni sahsen rahatsiz edior,her konuda boyle olmaya basladi,her topicde gecen tugrulbabanın topici kastediorum hemen hersey kişiselleştirilip hayasiz laflar edilmeye baslanio ,sacmalama gibisinden bakınız zumsuk post.bunlar beni herkes gibi murit olan beni rahatsiz edior ya tahribatca tartismasini bilmioruz,ayad herseyi kişisellştirioruz bende sosyal içici olarak tabir dilen bir kesimdenim bende simdiye kadar abarttiim zamanlar oldu bişi olmadi simdiye kadar ama zaten veriler de ihtimallerden bahsedior ki bu da bunyeye gore değişio,kimisi sigara icer 100 yasinda eceliyle olur kimi agzina sigara degdirmemiştir ciger kanserinden ölüyo.

ama dediim kimi konu ne için acilio nereye gelio,tek rahatsiz olan benmiyim?

hız emniyettir...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------
    amele_2 bunu yazdı:
    zumsuk bunu yazdı:
    Excalibur001 bunu yazdı:

Ayrıca Büyük İslam Alimi Prof.Dr Decameron derki : "Alkol Kullanmayan bizden değildir. (EFES Suresi 2.ayet) " =P

muahahahahha :D

dibine kadar bira-rakı.Ona bakarsan hocam 70 liği 3 kişi bitirip ardından 2 şer (onlar 3 er) bira çektik cila maksatına.Tabi varya ben dağıldım falan demiyorum bittim.Yoktum ben hiç birşey hatırlamıyorum.Ölmekten beter olmamda lazımdı.

250 ml de ayakta duramama kusma diyorsun hayatımda hiç içkiden dolayı kusmadım buna ne diyiceksiniz?

bırakın yaw danone gibi karalama kampanyası saçmalıktan başka birşey değil yazık.Siz böyle mi müslümansınız millete iftira atan müslümanlar..

benim bildiğim müslümalık'ta alkol haramdır

haram olan şeyler günahtır.

bu şartlar altında alkolün zararlarını! paylaşmakta iftira olamaz ??

alkolla falan ilgisi yok daha öncede bir çok kez bahsettim.Kurandan bahsediyorsunuz fakat kurandaki iftira atma, yalan söyleme, örnek insan ol, kimsenin arkasından konuşma, temiz ol gibi şeylerden hiç bahsetmiyorsunuz hatta uygulamıyorsunuz.

kuranda günah o zaman iftira atılsa bişey olmaz gibi mantık saçma.

Şunu diyorum

500 ml.

Ölüm ihtimali

NAsıl bir ihtimal bu?Çevremde size 100 denf azl ainsan göstere bilirim buna ispat.Canlı örnekler bir yerde yazılmış saçmalıklar değil.Adamların kafası dertliydi 3 kişi öğlenden başlayıp gecelere kadar kasalarca bira, bir ton cips mi dersiniz yoksa düğün sonrası içilen onlarca kasa biramı dersiniz?

kişi başına çok fazla bira düşüyordu.Bir çok kişide ne komaya girdi ne öldü ne diyorum 100 dne fazla.Sadece anlatılanla yazanla olmaz bu işte.Siz herşeye alerjisi olan birinin üstünde deney yapsanız 500 ml (hiç bira içmemiş) adam komaya girecektir.

Saçmalıktan başka hiç birşey değil.Ben gözlerime mi inanıcam yoksa birilerinin yazdığı yazıya mı?

Danoneye iftira atıldı sözde müslümanlardı, yine biraya kesin diye bir ton hikaye uyduruluyor ne diyorum saçmalık.

günde 1 bardak şarap yada haftada 1-2 bira yararlıdır.Böbreklere ayrıca şarap kan yapar.Fakat abartılmaması lazım bende bunun taraftarıyım ama kusura bakmayın biri çıkıp şu kadar ml içinde insan komaya girere, ölür, işte dağılır falan demesi saçma ötesidir.

Dayım çok içki içerdi.Şimdi zor zar bıraktırdık..Hayatımca bir srü içkici insna tanıdım dayım gibi götüreni bilmem.En zom olduğu zamanda çarşıda belirli kısmı geçene kadar arabayı kullanır sonra ben devralırdım.NErde kendine hakimiyetsizlik?

Hiç içmeyene litrelerce içirirseniz tabi dağılır.

zumsuk kardeşim

canım benim

götünle okuma ordaki yazıyı :D

alkol ordaki alkol

bira değil

şarap değil rakı değil

sen o birayı yada benzer zıkkımı içince kanında dolaşmaya başlayan alkol.

hani kanı alırsın dışarı tartarsın 3litre gelir misal

bunun 500 ml si alkol olunca taklaya gelion

mevzu o

ayrıca haramı kötülemek neden iftira olsun?

haram amk o yaw haram günah yani

müslüman değilsin zannedersem zaten beni bağlamazda bu kadar insan bu kitapta yazanlara inanıyo diyerek bi kere bile okumadın mı hayatında?

neyle ilgili ne yazdığını iyi kötü biliyorum iftira başkadır.

zararlı olandan bahsetmek başkadır. 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anidamage
    Anidamage's avatar
    Erkek
    Bahsi geçen rakamların kana karışan alkol olsa bile rakamların sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Bizim bi abi namı değer sünger ömer 2 kasa bira içebiliyor :) Buda 48 adet'e eşdeğerdir vede sarhoş olmuyor. Normal efes şişenin 500 ml olduğunu varsayarsak ve yüzde 5 alkol oranıyla normal koşullarda komaya girmesi gerekiyor. Bu örneğin gösterdiği gibi alkol'un insana verdiği etki kişiden kişiye büyük farklılıklar gösterebilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Erkek

alakasın yok amk geçende okula gitmeden 6 tane içtim (2. öğretim okuyorum) okuldan sonra da 8 tane içtim ölmedim :D

bu akşam da 9 da fener maçını izlerken içicem ama bu sefer bi ufak rakı içicem :D

para yok pul yok iş yok karı yok kız yok gol yok hep hüsran amk...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    Bira yı bırakıp tekilaya geçtim en güzeli

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twister_89
    twister_89's avatar
    Erkek

wallaha içerdim ama bu kadar bilimsel diil.zaten azaltıyodum iii bir neden.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    bırakın lagalugayı ya arkadaslar valla ben içkide kendime guvenirim fark yapmaz benim için her türünüde içerim vodka, bira, şarap, viski,tekila,rum,sampanya, kanyak, brendy, likör,rakı, cin ne isterseniz yarısırız
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    abi yalan haber bunlar:D inanmayın ... abi öle olsa ingizlerede bişiler olurdu heralde demi...:)

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
Toplam Hit: 11784 Toplam Mesaj: 57