Birbirinden Dehşet İki Araba. Kararsızım Sizce Hangisini Alalım? (Resimli Sunum)
-
Lüks, konfor, geniş mekan SEAT EXEO ;)
-
seat alınır hoca :F
-
seat derim parçaları biraz daha ekonomik ha sorun değil dersen onu bilmem...
-
kızı da ihtimallere kat derim :D
seat güzelmiş amaa ben olsam onu secerdim
hangisini alırsan al allah güle güle kullanmayı nasip etsin .
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------Fincan bunu yazdı:
-----------------------------
chevy almada ne alirsan al. Eski modeller gibi saglam yapmiyolar artik.. Bizde vardi chevy cavalier diye bi model Allahtan pert olduda elimizde patlamadi..
-----------------------------hocam senin dediğin gerçek amerikan chevrolet i yani o blazer lar cavalier ler filan bu gerçek chevrolet değil daewoo yapıyo burdakileri valla hocam bana kalırsa seat al görüşününe inanıp o çakma chevrolet leri alma hem elinde kalır satamassın hem çok cuzi miktara gider.
-----------------------------Usta Aslında sana katılıyorum bana biraz kağıt gibi geldi araba trafikte gördüğümde öyleydi seat daha oturaklı gözüküyo hayırlısı bakalım bi gitmek görmek lazım bayiden..
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------kızı da ihtimallere kat derim :D
seat güzelmiş amaa ben olsam onu secerdim
hangisini alırsan al allah güle güle kullanmayı nasip etsin .
-----------------------------Ustam Allah razı olsun Yüce Rabbim olmayanlara en iyisini nasip etsin bizlere daha iyilerini göstersin sağolasın
Seat biraz daha ön plana çıktı sanırım
-
Seat belki Chevrolet kadar lüx değildir ama chevroletden daha az yakıt yakar ve parça değişimi daha ucuzdur.Chevrolet yanlıs hatırlamıyorsam General motora ait idi general motor batmanın eşine gelmiş ABD hükümetinden para dileniyordu simdi ne oldu bilmiyorum ama Seat öneririm konforludur rahatır 5 sene arkana bakmaz kullanırsın Voswogen garantisi altında üstelik :)
-
seat da çok iyi arabadır :)
bastımı gider ama chevrolet'de güzeldir
ama bana kalırsa honda civic :)
-
seat deyince LEON olsa bi demek degilde bu kalas gibi chewrolet daha iyi gider :)
edit: bu işe sadece tip olarak bakmamakta lazım tabi.parcası bulunurmu.2 el piyasası nasıldır.konforlu mudur.bastınmı gaza ibreyi tersine cevirir mi :) bunlarada bakmak lazım
-
şavrele