Birbirinden Dehşet İki Araba. Kararsızım Sizce Hangisini Alalım? (Resimli Sunum)
-
tek kelimeyle seat şevroleye bulaşma seat vw grubunun bünyesinde ilerde rahat edersin serviste falan...
-
cruze un fiyatı 32000 tl.. 20000 tl olsa kapış kapış giderdi..
-
Yukardaki beyezdan şaşma ama yine her zamanki gibi zevkler ve renkler tartışılmaz. Beyaz kendini gösterir.
-
bacardi bunu yazdı:
-----------------------------
chevo dan uzak dur derim alanlar bin pişman... Bende bi ara baktım kimse tavsiye etmiyor. Arabada Alman teknolojide japondan şaşma derim
-----------------------------Usta eğer gücüm olsa HONDA ACCORD hayalimdeki araba çok istedim ama olmuyo işte bunlar arasında seçim yapma yoluna gittik,
Ayrıca CRUZE 20.000 olmayabilir yani 30.000 belki benim kulağıma gelen rakamlar bunlar ama en fazla 30-35 bin,
Accord'un ikinci eli 48.000 :D
Padişah soframız yok malesef bizim :P (bu yorum başka bi arkadaşa 32.000 demişte Cruzenin fiyatı )
-
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------
cruze un fiyatı 32000 tl.. 20000 tl olsa kapış kapış giderdi..
-----------------------------Usta benim kulağıma gelen fiyatlar bunlar. Birazda yabancı sermayeyi çekmek için gümrük vergileride düşmüş sanırım o yüzden bu kadar ucuz olabilir. Ne kadar doğru bilmiyorum ama ben bi yerde daha görmüştüm 28.000 diye
-
Baktığınız aralık 40-45.000 civarı olsaydı Opel Insignia' yı tavsiye edebilirdim. Yeni megane ların tipleri fena değil fiyatları da bildiğim kadarıyla 30 küsürden başlıyor. Ama piyasa için alacaksan Yeni megane coupe derim. Her ne kadar 115 HP motoru ile gördüğüm yerde nal toplattırmayı düşünsem de tipi çok çekici.
Sizin seçimlerinize gelince Seatı daha görmedim yollarda ama Chevy çok cılız duruyor. Cruze u alacağıma gider yeni civic alırdım. Seat düşünülebilir. İncelemek test etmek lazım. Tipi hoş.
-
görünüş dersen chevrolet icraat dersen seat. seat alırsan pişman olmazsın.
-
30 milyar vericeksen ohoo :| corolla al hocam asla alma seat meat Toyota,Mercedes ve BMW nin bir alt klasmanındaki araba firmasıdır.Bizim 96 Corolla mız var inan bana 1 tane yeri değişmedi 1 kere bile arıza çıkarmadı araba taş gibi.Sana diyeceğim şudurki ne pejo ne reno ne başka bişey dünyanın en sağlam arabalarını Toyota üretmektedir.Teknolojik olarak hem alman hem amerikan arabalarından daha sağlam ve teknolojisi daha kusursuzdur.Araba alıcaksan japon arabalarından başka bişey almicaksın arabada görünüşe aldanmicaksın kaliteye ve dayanıklılığa bakıcaksın sanmıyorumki senin milyon dolarların var görünüşe bakıp araba alırsan yarın servisten çıkmazsın.Bizim akraba Megane aldı sıfır 15 binde arabanın fren diskleri değiştirildi.Reno dediğin arabayı zaten alırsan hem servisten çıkmazsın hem satarken çok cuzi miktara gider çünkü Reno canı sıkıldıkça makyaj yaptığı için arabalarının değerini düşüren firmanın biridir.Fazla kasa değiştirmeyen arabaları tavsiye et örneğin Toyota gibi örneğin Honda gibi.Sana tavsiyem Toyota Corolla yada Honda Civic tir.Başka bişey alırsan dediğim gibi canın çok sıkılır.ve sana şunuda sorim sen hiç yolda kalmış bir Toyota gördünmü :) yollarda Mercedes,BMW,Ferrari kalır Toyota kalmaz ;) arabalardan çok iyi anlarım beni dinlersen pişman olmazsın.hatta ustalara gidip bu dediklerimi sölersen kim demişse doğru demiş diyeceklerdir.
-
la şevrolenin resimlerine bakıyoom içimde garip bi his uyandırdı bu araba benim olmalı dedim birden :/ süper bi karizması var tabi benzin mıororundan bahseden yok ama tipi dehşet :/ bide otomatik falan koymuşlar iç karanlık olunca mavi ışık dizaynı var çok pis karizma yapmışlar :/ alasım geldi babama söylicem deiştirmeyi düşünüyoduk zaten arabayı benim gönlüm toyota honda arsında gidiyodu ama bunu gördüm ya bunada talip olduym artıık nese ehliyeti alim ünvye bi el atim babamdan isterim bi dene alır :|
-
OTOMOBİLİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN
Geçen ay Türkiye’de yapılan tanıtım toplantısının ardından satışa sunulan Cruze, Türkiye ile birlikte 140 ülkede daha satışa sunulmuştu. Nisan’da gelen tüm araçların gelir gelmez satıldığını belirten Chevrolet Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Aydın “Lansmanımız ÖTV indiriminin olduğu zamana denk geldiği için satışlarımız patladı. Şu anda Cruze modeli bulunmuyor. 800 adet getirdik ve hepsini sattık. Biz de şaşkına döndük. Yeni model yılında bu rakamı 2000′e çekmek istiyoruz. Ağustos ayı için bile sipariş almaya başladık” diyor.
Baz donanımından itibaren sekiz hava yastığı ve Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC) standart olarak sunulan otomobilde, yeni 16V 1,6 benzinli motor, düz ve altı (6) ileri tam otomatik vites seçenekleri bulunuyor.
Birçok Avrupa ülkesinden önce Türkiye’de 28 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Cruze, 100 kilometrede ortalama 6.7 litre yakıt tüketiyor.
Duyumlarımıza göre tam anlamıyla Cruze çılgınlığı yaşanıyor. Şu anda bu modeli bulamayan kişilerin çeşitli bakan ve milletvekillerini araya koyarak bayilerden ve genel müdürlükten aratıyor. Orta sedan sınıfında iddialı donanımı, teknik özellikleri ve fiyatıyla rekabete ayrı bir boyut getiren Cruze gelir gelmez bir satış başarısını imza attı.