Birbirinden Dehşet İki Araba. Kararsızım Sizce Hangisini Alalım? (Resimli Sunum)
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------30 milyar vericeksen ohoo :| corolla al hocam asla alma seat meat Toyota,Mercedes ve BMW nin bir alt klasmanındaki araba firmasıdır.Bizim 96 Corolla mız var inan bana 1 tane yeri değişmedi 1 kere bile arıza çıkarmadı araba taş gibi.Sana diyeceğim şudurki ne pejo ne reno ne başka bişey dünyanın en sağlam arabalarını Toyota üretmektedir.Teknolojik olarak hem alman hem amerikan arabalarından daha sağlam ve teknolojisi daha kusursuzdur.Araba alıcaksan japon arabalarından başka bişey almicaksın arabada görünüşe aldanmicaksın kaliteye ve dayanıklılığa bakıcaksın sanmıyorumki senin milyon dolarların var görünüşe bakıp araba alırsan yarın servisten çıkmazsın.Bizim akraba Megane aldı sıfır 15 binde arabanın fren diskleri değiştirildi.Reno dediğin arabayı zaten alırsan hem servisten çıkmazsın hem satarken çok cuzi miktara gider çünkü Reno canı sıkıldıkça makyaj yaptığı için arabalarının değerini düşüren firmanın biridir.Fazla kasa değiştirmeyen arabaları tavsiye et örneğin Toyota gibi örneğin Honda gibi.Sana tavsiyem Toyota Corolla yada Honda Civic tir.Başka bişey alırsan dediğim gibi canın çok sıkılır.ve sana şunuda sorim sen hiç yolda kalmış bir Toyota gördünmü :) yollarda Mercedes,BMW,Ferrari kalır Toyota kalmaz ;) arabalardan çok iyi anlarım beni dinlersen pişman olmazsın.hatta ustalara gidip bu dediklerimi sölersen kim demişse doğru demiş diyeceklerdir.
-----------------------------Usta Toyota Corolla diyosun ne diyosun ya hele o 96 model sxi'Ler felan hiç hata vermiyo bende 2 adet Wolkswagen Polo var birisi 99 Sedan diğeri 97 HB kasa ama işte araba sıfırlamak istiyoruz usta Allah nasip ederse kader kısmet meselesi yoksa corollayı biliyorum üstüne araba tanımam
-
hocam 2010 da volt die bir serisi üretime geçiyor bence onu bekle derim...
http://www.chevrolet.com.tr/konsept-otomobiller/konsept-otomobiller-volt-prod.html