Birbirinden Dehşet İki Araba. Kararsızım Sizce Hangisini Alalım? (Resimli Sunum)
-
chevo dan uzak dur derim alanlar bin pişman... Bende bi ara baktım kimse tavsiye etmiyor. Arabada Alman teknolojide japondan şaşma derim
-
ikisindende biraz alın hocam...
-
http://www.tr.chevrolet-cruze.eu/?cid=PPC_BR_NT_Cruze
-
Boratta .. mıknatıslı araba vardıya vardıya o araç 2. araç işte :D
-
Chevrolet almazsan için yanar.
-
CHEVROLET CRUZE ile çok hatun araklarsın ;)
-
hocam bizde de chevrolet lacetti 1.6 sx (benzinli) var benzin konusunda arkadaşlar kötülemişler ama yirmi milyonluk benzinle şehir içinde neredeyse 70 km yol gidiyorum. rahat araba ve ses sistemi mükemmel! seat leonun parçaları için ucuz demişler de denildiği gibi volsvogenin aracı öle ucuz değil pahalı oluyor. şasesi denildiği kadar kötü değil ben kaza yaptım tampon ve radyatör haricinde biryerine bişi olmadı (duran land rover jipe arkadan 60 la gömdüm :D) benimde sana tavsiyem chevrolet ama sana bir tavsiyede bulunim git ikisine de test sürüşü yap hangisi hitap ediyorsa onu al...
şimdiden hayırlı olsun hacı kazasız belasız kullan Allah benzinini eksik etmesin :d
-
Seat'dan Şaşma derim ben Her türlü rahat edersin =)
-
chevrole motoru daha uzun ömürlüdür ;))) (söz dinle :D )
-
hocam valla ben seatı almanı tavsıye ederım benım arkadasımda şavrolet kullanıyor sedan dızel pek memmun degıl . ayrıca seat turk pıyasasında bayadır var şavolet yenı gırdı pıyasaya artı seatların parcalarını ucuz dıgerıne gore ve seat oturaklı araba bence seatı almanı tavsıye ederım
Toplam Hit: 12367 Toplam Mesaj: 43