folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Birden Fazla Kullanıcısı Olan Müritler...

Birden Fazla Kullanıcısı Olan Müritler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Ha emir senide birleştirdim :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Farkındayım hocam. Bendekini alıp tekrar bana ilave etmişsin, biraz sakat ama, sağol :D

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

7 gün 24 saat birleştirme yapılır. Bir PM kadar yakınım size.!

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    tabi hoca seninkini alıp sana ilave ettim :D

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

yaw rene hocam benim de bir isteğim olacak mümkünse çok sevinirim.

ben herzaman ki pingattack ım ikinci bir üyeliğim falan yok:) fakat ben bu ismi pek beğenmemeye başladım peki benim kullanıcı adımın değişmesi mümkün mü? uzun zamandır bunu merak ediyordum madem başlık açılmış ben de burada soraym dedim.Yeni bir üyeliğin hiçbir anlamı yok.

eğer mümkünse böyle bişey yeni kullanıcı adımı PM den atabilirim(buraya yazmiyim belki kaparlar:)

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    Hoja napion boloe olmaz bu is eskisinin sifresini fln istemek lazm da zaten sifrei bilse ne die acsn 2. uyeligi o var

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    renee milleti nasıl kandıracağını biliyosun heee :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    ID numaraları nasıl oluyo bu arada :D

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    2. üyelik alan birisinin 1. üyeliğin şifresini unuttuğu için ikinciyi aldığını hiiiç zannetmiyorum.varsa bile tek tüktür.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek

ben eski nickime uyuz oldugum icin bunu almistim. kullanmiyorum zaten eskisini ama msjlar var tabi.  codermc ile bunu birlestirirmisin hoca?

bir imzam bile yok
Toplam Hit: 11330 Toplam Mesaj: 83