folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Birden Fazla Kullanıcısı Olan Müritler...

Birden Fazla Kullanıcısı Olan Müritler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

reneeeeeeeeeeeeeeee benim 4 üyleğim vardı banladın ya onları nasıl birleştirecen 4 nü birden :D hepsindede hatrı sayılır paylaşımlar vardı :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

Dikkat, Yapmak İstediğiniz İşlem, Nick-o-teen İsimli Müritin herşeyini nikoteen İsimli Mürit'e Geçirecektir.

geçircektir fln ne ayak :D:D bööle köklenmezki :D 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    JixBoyz olması lazımdı bitane banlandıgımda açmıştım ister banlayın ister silin isterseniz benimle onu birleştirin :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Rene :  

"Birden fazla üyeliğiniz varsa, gelin yazın buraya ikisini birleştirelim tek userınız olsun tek kullanıcı adnından siteye yazmış olun..."

puhjaha :D aynı türk telekom gibi gelin tatlıya bağlayalım dasdas:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    pingattack bunu yazdı:
    -----------------------------

yaw rene hocam benim de bir isteğim olacak mümkünse çok sevinirim.

ben herzaman ki pingattack ım ikinci bir üyeliğim falan yok:) fakat ben bu ismi pek beğenmemeye başladım peki benim kullanıcı adımın değişmesi mümkün mü? uzun zamandır bunu merak ediyordum madem başlık açılmış ben de burada soraym dedim.Yeni bir üyeliğin hiçbir anlamı yok.

eğer mümkünse böyle bişey yeni kullanıcı adımı PM den atabilirim(buraya yazmiyim belki kaparlar:)

Hoca pm at, birinci pmde yeni kullanıcı adının ne olması gerektiğini söylersin, cevap yazarım yazdığım cevaba tekrardan onay pm yollarsın, gelecek sefer yeni username ile girersin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Nebilem - Feraset - LoveMagic abi bunlar ucuz :) emini bi duzune uyelikleri vardir :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:

HolyOne bunu yazdı:
    Hoja napion boloe olmaz bu is eskisinin sifresini fln istemek lazm da zaten sifrei bilse ne die acsn 2. uyeligi o var

holu, isim soyad website ozellikler imza sevdigi sozler fln bagdasir az cok ondan yola cikarak yapar rene o kadar da dusunmustur heral :D

tamadır hoca, hemde id'n küçüldü...

Problem olursa gel msnden...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    dipLoit bunu yazdı:

ben eski nickime uyuz oldugum icin bunu almistim. kullanmiyorum zaten eskisini ama msjlar var tabi.  codermc ile bunu birlestirirmisin hoca?

Tamadır hoca senin olanı sana ekledim :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

reneeeeeeeeeeeeeeee benim 4 üyleğim vardı banladın ya onları nasıl birleştirecen 4 nü birden :D hepsindede hatrı sayılır paylaşımlar vardı :D

Şu isimlerini söle sen onların...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı:
    JixBoyz olması lazımdı bitane banlandıgımda açmıştım ister banlayın ister silin isterseniz benimle onu birleştirin :)
    tamamdır hoca

Toplam Hit: 11340 Toplam Mesaj: 83