Birden Fazla Kullanıcısı Olan Müritler...
-
reneeeeeeeeeeeeeeee benim 4 üyleğim vardı banladın ya onları nasıl birleştirecen 4 nü birden :D hepsindede hatrı sayılır paylaşımlar vardı :D
-
Dikkat, Yapmak İstediğiniz İşlem, Nick-o-teen İsimli Müritin herşeyini nikoteen İsimli Mürit'e Geçirecektir.
geçircektir fln ne ayak :D:D bööle köklenmezki :D
-
JixBoyz olması lazımdı bitane banlandıgımda açmıştım ister banlayın ister silin isterseniz benimle onu birleştirin :)
-
Rene :
"Birden fazla üyeliğiniz varsa, gelin yazın buraya ikisini birleştirelim tek userınız olsun tek kullanıcı adnından siteye yazmış olun..."
puhjaha :D aynı türk telekom gibi gelin tatlıya bağlayalım dasdas:D
-
pingattack bunu yazdı:
-----------------------------yaw rene hocam benim de bir isteğim olacak mümkünse çok sevinirim.
ben herzaman ki pingattack ım ikinci bir üyeliğim falan yok:) fakat ben bu ismi pek beğenmemeye başladım peki benim kullanıcı adımın değişmesi mümkün mü? uzun zamandır bunu merak ediyordum madem başlık açılmış ben de burada soraym dedim.Yeni bir üyeliğin hiçbir anlamı yok.
eğer mümkünse böyle bişey yeni kullanıcı adımı PM den atabilirim(buraya yazmiyim belki kaparlar:)
-----------------------------Hoca pm at, birinci pmde yeni kullanıcı adının ne olması gerektiğini söylersin, cevap yazarım yazdığım cevaba tekrardan onay pm yollarsın, gelecek sefer yeni username ile girersin...
-
Nebilem - Feraset - LoveMagic abi bunlar ucuz :) emini bi duzune uyelikleri vardir :D
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Hoja napion boloe olmaz bu is eskisinin sifresini fln istemek lazm da zaten sifrei bilse ne die acsn 2. uyeligi o var
-----------------------------holu, isim soyad website ozellikler imza sevdigi sozler fln bagdasir az cok ondan yola cikarak yapar rene o kadar da dusunmustur heral :D
-----------------------------tamadır hoca, hemde id'n küçüldü...
Problem olursa gel msnden...
-
dipLoit bunu yazdı:
-----------------------------ben eski nickime uyuz oldugum icin bunu almistim. kullanmiyorum zaten eskisini ama msjlar var tabi. codermc ile bunu birlestirirmisin hoca?
Tamadır hoca senin olanı sana ekledim :D -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------reneeeeeeeeeeeeeeee benim 4 üyleğim vardı banladın ya onları nasıl birleştirecen 4 nü birden :D hepsindede hatrı sayılır paylaşımlar vardı :D
Şu isimlerini söle sen onların... -
TorNaVida bunu yazdı:
JixBoyz olması lazımdı bitane banlandıgımda açmıştım ister banlayın ister silin isterseniz benimle onu birleştirin :)
tamamdır hoca