Birden Fazla Kullanıcısı Olan Müritler...
-
Benimde çooook eskilerden vardı.Belki silinmiş olabilir.Hatırlamıyorum nickimi bile :D
-
Benim çoook eskiden bir kullanıcım vardı sonra mail adresinide unuttum usernamide gitti :)
haaa birde rene vardı :d
-
tamamdır rene hocam PM attım yeni kullanıcı ismimi.bi ara kontrol edersin.
(yaw hoca kusura bakma uğraştırıyom seni gecenin bi vakti.)
-
Holy de değinmiş, bence de bu iş sakat. Yani eğer iki acc arasındaki benzerliğe bakılıp bu işlem uygulanıyosa tamam ama her isteyeninki yapılırsa bazı kişilerin acc ler yalan olabilir. Çok anlamam ama değişiklikleri loglaman mümkün mü? Eğer mümkünse logla, atıyorum o logları da 1 ay sakla, dediğim gibi bi durumda kurtarma şansı olur herhalde.
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------Benim çoook eskiden bir kullanıcım vardı sonra mail adresinide unuttum usernamide gitti :)
haaa birde rene vardı :d
-----------------------------
:D sandmanı reneyle birleştirsin mi? -
oldwolf bunu yazdı:
-----------------------------Holy de değinmiş, bence de bu iş sakat. Yani eğer iki acc arasındaki benzerliğe bakılıp bu işlem uygulanıyosa tamam ama her isteyeninki yapılırsa bazı kişilerin acc ler yalan olabilir. Çok anlamam ama değişiklikleri loglaman mümkün mü? Eğer mümkünse logla, atıyorum o logları da 1 ay sakla, dediğim gibi bi durumda kurtarma şansı olur herhalde.
-----------------------------Hoca bilgileri tutmadığı zaman yapmıyoruz o işi..
Mesela sandman ile diğer mürit arasında benzerlik yok ondan msne çağıtdım...
o modül işe yarayacak...
-
ben aslında nothing im.
össye girecem diye ban istedim.sonra pişman oldum yeni üyelik aldım.birleştirin abi.bir de nothing_ var.
nothing + nothing_ + usb_bellek = nothing
mümkünse banı da kaldırın, pişman oldum :))
-
Rene hocam ortalığı silip temizlemiş hocam bende olanı bana koyamane gerek yok! zaten koydun:D ddiğerlerini silmeni banımı kaldırdığında sölemiştim unutmuşsun her hal geçen gün sidin her hal iki üyeliğimide :D
bide hocam dikkat et fazla üyeliği olan arkadaşlara zarar gelmesin! yani onda olanaları onlara kodyduğunda düşünsene her üyelikten 250 msj atmışsa 4 üyelik varsa oldu 1000 işleri zor:D
hadi kolay gele!
-
DubLe ÜyeLiği oLmayan Tek Müridim GaLba ((:
-
nothing bunu yazdı:
-----------------------------ben aslında nothing im.
össye girecem diye ban istedim.sonra pişman oldum yeni üyelik aldım.birleştirin abi.bir de nothing_ var.
nothing + nothing_ + usb_bellek = nothing
mümkünse banı da kaldırın, pişman oldum :))
-----------------------------tamamdır hoca bide durup durup üyelik almazsan ii olur... :)