Birden Fazla Kullanıcısı Olan Müritler...
-
rene sana teşekkür edememiştim :) çok teşekkür ediyorum inşallah benim yüzümden bunu yapmamışsındır :P
-
rene abi pingattack "ın istediğinde bende istiyom bu nickten sıkıldım vallahi.. sölemekten yoruldum..iğreniyorum.. ruyalarıma giriyo.. pm attım abi..:9
-
yaw rene hocam benim de bir isteğim olacak mümkünse çok sevinirim.
ben herzaman ki pingattack ım ikinci bir üyeliğim falan yok:) fakat ben bu ismi pek beğenmemeye başladım peki benim kullanıcı adımın değişmesi mümkün mü? uzun zamandır bunu merak ediyordum madem başlık açılmış ben de burada soraym dedim.Yeni bir üyeliğin hiçbir anlamı yok.
eğer mümkünse böyle bişey yeni kullanıcı adımı PM den atabilirim(buraya yazmiyim belki kaparlar:)
----------------------------------------------------------------------------xxx_simiyagov_xxx bunu yazdı:
-----------------------------
rene abi pingattack "ın istediğinde bende istiyom bu nickten sıkıldım vallahi.. sölemekten yoruldum..iğreniyorum.. ruyalarıma giriyo.. pm attım abi..:9
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Rene hacı bole ısteklerde bulunanlar ıcın sole bı cozum de yapabılırsın .... mesela sevdıgı ısımlerde yenı uyelık acarlar...sonra sen bu eskı uyelıklerını yenı uyelıklerle bırlestırırsın.. hem eskı uyelıklerıde kalkmıs olur + mesajları da sılınmeyıp yenı uyelıge eklenecektır senın yaptıgın bu yenı eklentı sayesınde ...hemde istedıklerınede kavusma sevıncıyle sana dua ederler :D:D
-
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------yaw rene hocam benim de bir isteğim olacak mümkünse çok sevinirim.
ben herzaman ki pingattack ım ikinci bir üyeliğim falan yok:) fakat ben bu ismi pek beğenmemeye başladım peki benim kullanıcı adımın değişmesi mümkün mü? uzun zamandır bunu merak ediyordum madem başlık açılmış ben de burada soraym dedim.Yeni bir üyeliğin hiçbir anlamı yok.
eğer mümkünse böyle bişey yeni kullanıcı adımı PM den atabilirim(buraya yazmiyim belki kaparlar:)
----------------------------------------------------------------------------xxx_simiyagov_xxx bunu yazdı:
-----------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Rene hacı bole ısteklerde bulunanlar ıcın sole bı cozum de yapabılırsın .... mesela sevdıgı ısımlerde yenı uyelık acarlar...sonra sen bu eskı uyelıklerını yenı uyelıklerle bırlestırırsın.. hem eskı uyelıklerıde kalkmıs olur + mesajları da sılınmeyıp yenı uyelıge eklenecektır senın yaptıgın bu yenı eklentı sayesınde ...hemde istedıklerınede kavusma sevıncıyle sana dua ederler :D:D
-----------------------------abi sen dahisin:S hemen yapıyorum
-
yaptım :S
DaReSeLaM diye bi nick aldım abi yeni:S
xxx_simiyagov_xxx "u aldıgım yeni nicke atarmısın. bıde bunu banla gitsin hiç sevmezdim zaten...:D
abi bide attıgım pm ii dikkate almasakın:S
yeni uyelik aldık nasi olsa...
-
Yahu nie extradan üyelik alıp alıp duruosunuz....
her seferinde üye id niz yükselio
kim dedi size bunu yapın die a.k.!
-
walla hacı ben illa hemen yapın demedım...sadece bı fıkır ortaya attım bunuda yapabılırsınız die...:D:D
-
Reneee benim DJ_Alper03 duruyo onu DJ_Alper le birleştirsene :)
-
abi gaza geldim vallahi Özür abi.. bu arada olmus tşk abi...
-
Tek http://www.tahribat.com/members.asp?id=26209 bu benim diğeriylen alakam yok ben bu kullanıcının silinip nakamura2 ninde Nakamura olarak deiştirlmesini istiyorum id'min yükselmesini istemiyorum ama nickimin deişmesini istiyorum...