Birini Dövdükten Sonra Peşimize Düşen Kalabalıklar (:
-
bunlara kılım.meselaş öle. kucuk çingen bi pale geldi abi sigrara var mı dio.yok dedim kufur etti ak dedm sktr gt pezo vurmaya kalktı kodum bi tane alaya alaya gitti.oturuyoduk kızana vurduum yerde arkadaşla ulan bi baktım karşıdan 200 kişi gelio.dedk ne önce ama bi baktım o kızan bizi işaret edio bunlar kosmaya basladı biz de hemen klaçtık.
genel de kürt veya çingeneler böle yapıo(kürt ve çingene yazdım die kimse kızmasın ama böyle çounlukla)
madem dayak yicen ne satasıon yiyosan da nedne karı gibi başkalarını çaırıyon? -
amk işte bunları dövmiyecen, direk kafasına sıkcan, dolayısıyla kimseyi çağıramıyacak :)
-
((: Again humanity How are sleeps in same books?
-
Kesinlikle Katiliyorum
Benimde Bi kere bi Mahalle PE$ime Vermisti Canimi Zor Kurtardim :))) -
kitapsızlar eline ne geçirirse peşinden geliyorlar.
balta sandalye :)
böyle durumlarda ortamdan kaçmak en akıllıca çözümdür delikanlılık taslamanın manası yok :)) -
benim gibi ya 14 lü taşıcanız bi boh yapamazlar..gördümü kacarlar
yada gucun yetmıosa (maddi durum) paslanmaz celık (maximum 100 mılyondur) rambo bıcagı alacaksın bacaga gırdıgımı cıkmayanlardan kancalı olanlardan salladımı 1-2 kere.. o göt korkusu onlara yeter. ;) -
Hele siz bide bunu Ankara/Çinçinde deneyin varya bırak kacmayı ayağa bile kalkamazsınız millet direk cullanır :D
-
neden kürt diye sölüyon türk oldumu yapmıyor mu? aha sana bir anımı anlatayım. lisedeyiz bizim bir arkadas tartışmış okulda sürtüşmeler küfürler falan tabi müdür sert biri bizim ayırmış çocukları dövmüş ve türk olan arkdas (öbürü kürt benim arkadas) gitmiş ülkü ocağını çağırmış ve bizim arkdaşı haşat ettiler ee bizde tabi arkadasın yanında kavga ettik ama bizde nasibimizi aldık ama arkadaş kadar değil göze bir darbe almıştım hafiten morarmıştı arkadaşın ağzı yüzü kan içinde kaldı bunu yapan kürt türk cingen değil şerefsizdir.
-
onlar genelde istanbul izmir taraflarında oluyo süt bebeleri :Dgel doğuya gör :D
-
la hemen de olayı kürt çingen muhabbetine çevirmeyin!Yani haklı adam %90 öle oluyo sonuçta,her birimizin en az hayatta 1 kere başımıza gelmiştir!Bende market işletirken öle yaptım,çocuk kara kuru bişidi...Baktım bişi aşırmaya çalışıyo,tuttum kulağandan siktir dedim attım dışarı,1 saate kalmadı sopalarla 20-30 kişi geldi!!!!WAy a.k dedim,çocuk ama olayı nası anlatmış,güya ana avrat düz gitmişim!....Bide nası ağlıyosa sanki bi yerini kesmişimde acıdan yerinde duramıyo gibi...Genelde böle ama arkadaslar yani hepiniz bi kere yaşadınız bu olayı eminim....
-
bende sağlam sopa yedim on kişiden hiç bulaşmayın tavsiye etmem ama tekte indiricen
Toplam Hit: 12035 Toplam Mesaj: 50