folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Birini Dövdükten Sonra Peşimize Düşen Kalabalıklar (:

Birini Dövdükten Sonra Peşimize Düşen Kalabalıklar (:

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    toplu saldırılarda yerde kıvranıyosun sonra dayak yeyip kalktıktan sonra aynı masaj salonundan cıkmıs gibi oluyosun cok keyifli bişey aslında bi kere ye o dayagı cok zevkli oluyo :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deli_gaffur
    deli_gaffur's avatar
    Erkek
    en güzeli hiç bulaşmamak, orta okuldayken bu tip çocukalrdan birini dövmüştüm okul çıkışında tüm şülalesi gelmişti çocuğun, beni bir güzel dövüpp kıçımdan (kaba etten) bıçaklamışlardı.

Ülkücüler için "sokak ortasında adam dövüyor" diyorlar. Yalan hoca, inanma sen! Bizim adam olanı dövdüğümüz nerde görülmüş?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mc_rapier
    mc_rapier's avatar
    Erkek
    athazie_khane bunları dedi

amk işte bunları dövmiyecen, direk kafasına sıkcan, dolayısıyla kimseyi çağıramıyacak :)

-------------------------------------------------------------

aga okuldada tartisiyoruz arkadaslarla ogretmenlerle inan aynisini diyorum. ama yok eğitimmiş filam abi bi yere kadar egitiim gercekten toplayacan sıkacan kafalarina.

ID no su 19140 olan mürid
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    la anlamıom nası bulasıonuz bole olaylara la bn kime ne yapsam bi bok ulmuo:D tabi çevremiz çapımızdan büyük(la ne cok kurtlar vadisi izlemişim) bana kimse bişi yapamıo bizim buralarda veya bana denk gelmedi herhalde.ama her ne kadar ole çevre fln desemde bi kişiye ole 5-10 kişinin dalmasına karsıım hatta girdiim hiç bi kavdada bunun yapılmasına izin wermedim gerçektende a.q şerefsizlik

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek
    ben zaten anlatmış insan 1 kişiyi döver 2. de döver 3 de döver biraz zorlanarak 4.5.de biraz göt yıırtılır yine döver ama ben şahsen 3 kişi yi birden dövmüşümdür tabi benim mahhalede hiç arkadaş yok a.q bzm üçkişi önümü kesti tabi ben havalı halavlı onlara baktım yine döveceğimi biliyordum baktım a.q arkadan bir ordu çıktı ben yine fazla belli etmedim altıma sıçacağıma a.q baktımm biri dedi sikiiiiiiiiiiiiin u ya ALLLAH ben birisini tutmuşum ona vuruyom o diğerleride bana yani arkadaşın dediği gibi masaj salunundan çıkmış gibi oluyor insan benim elimdeki sikildi bana zaten bişi olmadı:D(göz morartısı 5-10 tekme izi hariç tabi ha bide burun kanaması :D)
    ,

aslında dükkan daki abiler bizi ayırmasaydı ben hemsini döverdim(salla niyazi salla hakkatende süper dayak yedim yani benim gibi dayak yiyeni bulamazsınız ).... made in XURSİ:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    wallaha ben ankara cincinliyim nufus kagidimda oyle yaziyor ama cingen degilim zaten ordan ustarafa dogan tepeye tasinmistik

aq iste bir bakkal vardi mahallade bakkalin sahibinin oglu bir cincinden gelmisti sanirim kucucuk veletin kafasina tas atti kufur etti diye yarimsaat gecti 1 traktor adam geldi noluyolan dedik

hepsi bakkala doldu adamin 2 kaburgasini kirdilar ellerine ne gecirdilerse bakkalda aldilar resmen bakkali bosaltip gittiler :d

aq cincin ulubeye su arabada elbise satanlar karpuz satanlar varya bir giriyor lar araba bos cikiyorlar birkeresinde adamin akrpuzlariyla kamyonunu birden almislar hatta polis arabasi bile calmislardi yawsaklar

ama az dovmedik itleri cingen degillermi onlarda cok yawsaklar hirsiz picler

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeRiLLa_SaGoPa
    GeRiLLa_SaGoPa's avatar
    Erkek
    valla beyler kimse kusura bakmasın ama kürtler bu olayı çok yapıyo kardeşim. bi kişiye bilmem kaç kişi giriyolar. ama tek yakaladığın zaman süt kusuzuna dönüp abi çekiyolar. ne bilim
    eziklik kanın da var bunların. istisnalar vardır aralarında ama istisnalar kaideleri bozmaz bilirsiniz....

.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    45 dakka aralıksız dayak yedik üsküdar selamsızdaki çingenelerden.
    gavura vurur gibi vuruo şerefsizler hiç tavsiye etmem.
    hani 3 ü 5i gelse dağıtırımda :P
    80 kişi gelince ehueheuh : )

... sorcerer & musket ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    walla hacı benim basıma gelmedi cunku oyle sakızcı makızcı geldimi direk vuracaksin suratına okkalı bi iki tane...Sonra mekanı veya mahalleyi anında terk edeceksin...Oyle 15 dakka beklersen yersin dayaa 30 kisiden ...Vur Kac yanii ...en guzeli

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cekilmeyeninsan
    cekilmeyeninsan's avatar
    Erkek
    ilkokuldayım. tenefüste voleybol oynuyoruz başka bi sınıftan üç çocuk topumuzsu aldı. ben de istiyosanız gelin oynayalım değilse topu verin dedim. adamlar anlamadılar ben de daldım bu üçüne. neyse işte epey kavga ettik ayırdılar bizi. sınıflara gittik. bunların sınıfın tümü belalı, tabi hemen haber geldi tenefüste bütün sınıf sıkıştırıcakmış beni. bizim sınıftaki erkekler tenefüste birlikte dolaşalım seni yalnız bırakmayalım bişey olursa hepimiz gireriz dediler. gerek yok büyütmeyin dedim dinlemediler. neyse diğer tenefüs ben çıktım bahçeye tabi bütün erkekler de benimle. adamlar da ordu gibi toplanmışlar tabi. neyse adamlar geldiler direkt giriştiler bana. ama adamlar geldikçe geliyo ben yerdeyim üstümde 15-20 kişi var. ulan bi baktım bizim bütün sınıf tüymüş ibtek inek dedikleri bi arkadaşımız vardı asıl adı şakir bi o kalmış tabi onu da yatırmışlar yanıma. o zaman anladım delikanlılık ölmüş.
Toplam Hit: 12026 Toplam Mesaj: 50