folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Birini Dövdükten Sonra Peşimize Düşen Kalabalıklar (:

Birini Dövdükten Sonra Peşimize Düşen Kalabalıklar (:

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RooTTeR
    RooTTeR's avatar
    Erkek
    ben yasadım usagın tekını dovmustum cafenın birinde..cocuk 15 dk sonra arkada koyun sürüsü gibi doldurmus 18-19-20 yaslarında cogu..geldıler birader boyle boyle :) dedım sorun bumu dedım.14 lünün ucunu gösterdim..sonra sorun yok fılen yanlıs anlasılma olmus..180 derece dondurceksın boylelerını..diomya emanetsiz cıkmayacaksın dısarı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    rootter la atıştık bi kere o bana 14 lüyü gösterdi ben ona benim 20 liği bi gösterdim :))).Abü bu ne dedi kaçtı :P dimi len :P

Selamet dilimizde güller hep nickimizde biz gideriz cennete hey cennete By rene
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    abi biz kadikoyde cocuk geldi, abi boyaqyim 2 milyon dedi :D boyattik 10 milyon istedi ... :D wermedik arkadar abileri geldi 4 kisi bizde 3 kisiyiz :D o rixin ordaki asadaki gitarcinin onunde kavga cikti :D adamlar dayak yedi gtii :D abi bırakın bunlar nek adar cok kısı gelseler o kadar ıtrska oluolar

Nerede o eski günler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    x-files abi sende doğrusun aslında ama çoğunlukla bunun kürtler yapıo valla bende o durumlardan çok gıcık oluyorum delikanlılık yok olmuş a.q.yum ya:q

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    abü ben biber gazı taşıyorum. eğer kalabalıklarsa sık-kaç yöntemi, değillerse sık-ağzını burnunu kır yöntemine başvuruyorum. Herkese tavsiye ederim biber gazını...

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Muhahaha, bizim arkadaş bi kere çöpü uzaktan çöp kutusuna fırlatmış tam basket diye sevinirken, içeriden bi çingene çıkmış sonrası malum tabi :D

jack daniels 160 yaşında
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    amk işte bunları dövmiyecen, direk kafasına sıkcan, dolayısıyla kimseyi çağıramıyacak :)
    ---------------------------------------------------------------------
    senin silahın var , peki biz naapcaz : )

dont think twice its all right
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    hehe ^^

bassinyourface
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    Bağcılarda öyle bir durumla karsı karsıya gelince direk kaçıcan..Hangi bağcılar diye sormayın İstanbul/Bağcılar bilen bilir :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    8-10 sene önce bizim market vardı. Orada dikilirken iki çingene sıpası geldi. Canım dayak atmak istedi bi falso yakalarmıyım diye çocukları gözetliyom yakaladım falsoyu. Aldım bu ikisini elime yermisin yemezmisin. İyi bi benzettikten sonra yolladım bunları arkalarından bağırdım bide:
    -Abileriniz gelsin lan orspu çocukları diye.
    Çok bekledim gelen giden olmadı. Emanet hazırdı ama gelen olaydı deşerdim. Asabiyim affetmem yani bizde böyle..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
Toplam Hit: 12024 Toplam Mesaj: 50