folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Birini Dövdükten Sonra Peşimize Düşen Kalabalıklar (:

Birini Dövdükten Sonra Peşimize Düşen Kalabalıklar (:

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    şimdki zamanda aklın var ise örgütlenecen :)

gelin tahirbatça örgütlenelim olmaz mı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    İzmit E-5 karayolu kıyısında kapıştık bi defasında elemanlarla, otobüs beklerken bi ikisi askıntı oldu,patakladık,on dakikaya kalmadı bir sürüsü arka yoldan çıkıp geldi,kopup geliyorlar,biz haplanıp bali çekip gelmişine denk geldik,kauçuk gibi namussuzlar vuruyorsun hissetmiyorlar,arkadaşlardan biri eline geçirdiği içi dolu ısı tuğlasıyla elemanın kafaya vurdu,pekmezi aktı yine geliyor eleman,iyice uyuşmuşlar,epey uğraştık elemanlarla,zor yırttık valla.

Sakat mekanlarda aman dikkat : )

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Yapmayın etmeyin beyLer konusarak güzeL güzeL anLaşın:D oLmuyo yiyin dayağınızı.Dövüşmeyin:)

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_medcezir
    by_medcezir's avatar
    Erkek
    durduk yere kimseyi dövmem kimseden dayak yemem.hakkımsa dayak elimi kaldırmam, hakkıysa dayak acımam.
    ama kavgayı sevmem, karı gibi vurkaç yapmam, kulak ısırmam,saç çekmem,göz çıkarmam,kan akıtmam.titiz adamım ben.bi laf söylerim 10 gün içinde öldürürüm.

El Yumruğu Yemeyen Kendi Yumruğunu Balyoz Sanarmış.By_Medcezir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    by_medcezir tırstım allahıma onlar nası laftı:S

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zemin
    zemin's avatar
    Erkek
    heryerde öyle silah gösterme birine silah gösterirsin korkutmak için ondada silah vardır çeker vurur seni
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spitfire_1905
    spitfire_1905's avatar
    Erkek
    sarper bunu yazdı :

--------------------------------

şimdki zamanda aklın var ise örgütlenecen :)

gelin tahirbatça örgütlenelim olmaz mı?

-----------------------------------

doğru walla ole bişe superolur eklermisin beni sarper :) dR--sKuLL@hotmail.com

null
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Örgütlenme nasil olucak :D
    Üsküdar da dayak yiyorsun..Abi besiktastaki müridleri arayin hemen :D Onlar take ile gelene kadar ebeni belliyorlar )))

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    BUndan 2 sene evel erdekte plajdayım.Üç kürdo gelip arkadaşlara sataşıyo. akıllarınca etraftaki manitalara hava atacaklar.Ben baktım bizim elemanlar eziliyo.Kalktım ne oluyo lan dedim.Çocuklardan biri beni sarı benizli görünce hasta falan zannetti.HAyrola kardeş hasta mısın dedi.Arkadaki itlerde gülüyodu.

Hastayım lan psikopatım diye bunlara bi giriştim.Şerefsizlere nasıl kaynadıysam elimden zor aldılar.Giderken burda bekle erdeği sana dar edicez falan dediler.Bende hadi lan diyip güneşlenmeye devam ettim.Baya bi bekledim gelen giden olmadı.Sonra bi baktım 20 - 25 kişi üstüme doğru koşuyo.Önde dövdüğüm çocuklar.Hasırımı havlumu alıp direk topukladım.Bişey yapamadılar.İyi ki yazlıkçıların az olduğu vakitti yoksa millete rezil olacaktık.Hala o kaçışımı hatırlarım hey gidi günler :D

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aZaPp
    aZaPp's avatar
    Erkek
    Sımdıye kadar buyuk kavgalara gırdım ama hıc bır seyım yok.Bı keresınde acıbademde 6 kısıyle kapıstım bı sey olmadı elemanlar dagıldı a.q .)Cok sukur burnum bıle kanamadı.

Hayat bir oyun olmuş sokaklar sahne,herşey sahte...
Toplam Hit: 11601 Toplam Mesaj: 50