Biz Piyon Muyuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

aşkın getirdiği acayip duyguların olaylara anlam yükleme isteği

sende şuanda olan olay bu :) askerde kızı bile hatırlayamayacan şerefsizim yat kalk sürün :F

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

Haketmişsin hocam,seni forumdan severim takip ettiğim kadarıyla ama haketmişsin.Kızlar günü gün etme,cinsel tatmin amacı değildir,etrafta böyle düşünen çok insan var,hepsinin de derdi gidem birine çakam.Senin kız kardeşin varsa veya ablan veya sevgilin,insanlar onlar için de böyle düşünüyor,bu durumda neden böyle insanlar diyemezsin kaldı ki.Kız olması kullanmak anlamına gelmiyor cahil olabilir,meraklı vs ama günümü gün edeyim,kullanayım vs bunlar hiç hoş şeyler değil.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:
    -----------------------------
    baron_27 bunu yazdı:

sen gidersin biiriyle gönül eğlendirirsin, karşıdaki gerçek aşık olur anlayamazsın karşıdaki telef olur acı çeker vs.

senin karşına biri çıkar ki eşeğe ters bindirecek cinsten o seni anlamaz, sen seversin o sevmez bırakamazsın acı çekersin. kaderin cilveleri bunlar. boş işlere benzemez...

işte bunu soruyorum. biz kaderde yazılanlar çerçevesinde mi yaşıyoruz?

@phorgomer; ama hoca ben böyle bi seçenk seçmedim ki. ben ne yaşamk istedim; neler yaşadım ve neler yaşattım???

ben kaderciyimdir, yaşadıkların kader göreceğin varmış görmüşsün, Allah seni o olaylarla sınav ediyo .. benim düşüncem.

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    pit10din bunu yazdı:

aşkın getirdiği acayip duyguların olaylara anlam yükleme isteği

sende şuanda olan olay bu :) askerde kızı bile hatırlayamayacan şerefsizim yat kalk sürün :F

hayır hoca. sadece bu olayda değil .çoğu olaylarda bu tip şeyler dikkatimi çekiyor.

@antioksidan; hakettiğimin farkındayım. burda benim asıl sorguladığım bunları bizmi belirliyoruz? kaderde böyle yazıldığı için mi böyle oluyo?

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:

hoca kızı beğendim, askere gidene kadar bişeyler olur. askerde beni beklersede dönüşte farklı olur diye düşünüyordum. 2 ay öncesinde başka kızlara da teklif ettim. red eden oldu. niye onlarla değilde bununla oldu? ve bu şekilde oldu?

işte kader oyununda piyon olmadığımızın kanıtı, kendin söyledin. Bazıları reddetti belki kaşarlar reddetti :) onlar farklı yolları seçti.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

nasıl senin kontrol ettiğin birşey yok.

kıza yalan söylemeyi, kızı düdükleme yoluna gitmeyi sen seçmedin mi?

sevmediğin halde seni seviyorumlar çekmedin mi?

Tanrı kaderini çizmiştir doğrudr, ancak sana hür irade bahşetmiştir, nefis vermiştir.

befsinle mücadele etmek harama bakmamak senin elindedir. ya kötü olacaksın, günahkar olacaksın. yada salih, temiz, haramda gözü olmayan biri olacaksın bunu seçmek elinde.

dolandırıcıkla para kazanmaya yoluna gitmeyip. alnının teri ile çalıiıp kazanamak gibi örneklendirebilirsin. 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı:

ajan1111 bunu yazdı:

hoca kızı beğendim, askere gidene kadar bişeyler olur. askerde beni beklersede dönüşte farklı olur diye düşünüyordum. 2 ay öncesinde başka kızlara da teklif ettim. red eden oldu. niye onlarla değilde bununla oldu? ve bu şekilde oldu?

işte kader oyununda piyon olmadığımızın kanıtı, kendin söyledin. Bazıları reddetti belki kaşarlar reddetti :) onlar farklı yolları seçti.

peki onlardan birisi kabul etseydi; ben yine  çektirdiklerimi çekecek miydim? bu kızda başkasından, kendi çektirdiklerini çekecek miydi?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    @amele_2; işte bu yaptıklarım kızın başkalarına çektirdikleriymiş. bunu ben bilmiyordum bilmeden bunları yaptım. aynı şekil; kızda bilmeden benim başkasına çektirdiklerimi çektirdi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:

peki onlardan birisi kabul etseydi; ben yine  çektirdiklerimi çekecek miydim? bu kızda başkasından, kendi çektirdiklerini çekecek miydi?

Onun devamı da bizim seçimlerimiz.

He illa bi şekilde çıkar mı çıkar. Bugün olmasaydı başka bi gün başka bi şekilde.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

bknz: THE BUTTERFLY EFFECT

Yapay zeka, zeka değildir.
Toplam Hit: 6968 Toplam Mesaj: 49