folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bizim Gibi Başka Hangi Millet Var

Bizim Gibi Başka Hangi Millet Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    NighT-7 bunu yazdı:
    -----------------------------

@patates

her konuda ve fırsatta babanın emekli albay olduğunu söylüyosun. Bişe diyecem ama bu benim görüşüm sadece. Avatarında che var, asker oğlusun. Bence biraz çelişkili. ama bence.
    Her yere muhalefet olacaksan da bu tür konularda olma. Burda vatan sevgimizden ve askerliğie verdiğimiz önemden bahsediyoruz, herkes hemfikir. Dondan fırlar gibi atlama. Eleştiri yapacaksan aç bi yeni konu veya daha uygun bi konuda yap. Senin gibi bitane daha eleştiriyle yaklaşıp her konuda uzun uzun ve bir o kadar da saçma yazan biri daha var önceki postlarda.

öncelikle daha önce söyledimmi bilmiyorum ama söylemiş olabilirim.yeri geldiğinde söylerim adam türk değilsin demiş??

nedne saklayayım gocunucak bir durummu? avatarımda che ye gelince che nedir biliyormuusun bence bilmiyorsun.

çelişki işine gelince odamda eşit boyda bir atartürk birde chenin posteri vardır.ve çelişki değildir che eşitliği simgeler bende.

ayrıca babam asker olabilir o başka bir birey ben başka bir bireyim.onunla düşüncelerim aynı olmak zorunda değilki çelişkili olsun.ama sen bence demişis ki bu benim sevdiğim birşey yani insanlar düşüncelerini evet bu böledir diye değil bence dediklerinde daha doğru olur.dondan fırlar gibi atlama lafına gelince valla forumda kurallara uyduğum sürece isteğim heryerden atlarım.eleştiri yapacaksan bu konularda yapma demişsin ne alakası var istediğim kounda yaparım sen güzelce tartışabileceksen tartış.ille senin gibi düşünmek zorunda değilim ben.

zamanında aziz nesinin sivas madımak olayı da işte böle şeyler yüzünden oldu adam birileri gibi düşünmüyo diye yakılmak istendi al işte bak buda bizim tarihimiz!

saçma yazdığıma gelincede senin gibi düşünmeyen saçma ise şaşarım senin aklına

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

dün yanı 1 dünya savaşından sonra dara düştük ve sadece milliyetçilik şuuru ile zor şartlarda mücadele ettik ve gençeçeik ve tazecik Türkiye cumhuriyetini kurduk.şimdi 85 yaşında senin saydıgın avrupalı devletlerde bütünlüklerini 300 yıldır sağlamışlar .Her şeye cumhuriyetin yaşıyla bakalım her şeyini ama herşeyini kaybetmiş bir millet sadece ortak tarih ve milli şuur sayesinde 85yılda bu hale geldi.avrupa 18 yy avrupada başlayan ve hala devam eden sanayileşmeyi tam manasıyla olmasada %70 yakaladık.Eger senin zihniyetin ayni sadece fikirleri ve tarihi baltalayıp suya sabuna elini sürmeyen gruplar yüzünden tam yakalayamadık.Ama 85 yaşındaki genç devletimiz geçmişinden gelen geleneklere sadık ve tarihine saygılı bir şekilde çagdaşlık cizgisini yakalayacaktır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

@night -7

:) bu arada bana hitap ederken bundan sonra geçmişine bak sen zaten saçma olaylardan dolayı ban yemişisn birde benim.dah abana ne saçmalığından bahsediyorsun bu bir.

iki saçma filan diye böle kural dışı konuşmalar yapıcaksanda gerçekte yapabileceksen yap bana net üzerinden erkeklik yapma

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    efrasyap bunu yazdı:

dün yanı 1 dünya savaşından sonra dara düştük ve sadece milliyetçilik şuuru ile zor şartlarda mücadele ettik ve gençeçeik ve tazecik Türkiye cumhuriyetini kurduk.şimdi 85 yaşında senin saydıgın avrupalı devletlerde bütünlüklerini 300 yıldır sağlamışlar .Her şeye cumhuriyetin yaşıyla bakalım her şeyini ama herşeyini kaybetmiş bir millet sadece ortak tarih ve milli şuur sayesinde yılda bu hale geldi.avrupa 18 yy avrupada başlayan ve hala devam eden sanayileşmeyi tam manasıyla olmasada %70 yakaladık.Eger senin zihniyetin ayni sadece fikirleri ve tarihi baltalayıp suya sabuna elini sürmeyen gruplar yüzünden tam yakalayamadık.Ama 85 yaşındaki genç devletimiz geçmişinden gelen geleneklere sadık ve tarihine saygılı bir şekilde çagdaşlık cizgisini yakalayacaktır.

bu görüşlerinin yüzde doksanına katılıyorum bana cevaben yazmışsın sanırımda yani bu yazdıklarında cevap verilecek eşyler yok bende senin gibi düşünüyorum bu konuda sadece sanayileşmenin yüzde 70ini yakaladık diyorsun burda katılmıyorum ii araştır yüzde 35 ile 40 arasındayız çünkü.

bir çok ara mamül ve hammadeyi işleyemiyoruz hala.bir çok şeyde dışa bağımlıyız ticarette olduğu gibi bir kısım siyasettede

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

kelebekle kelebek parçalamak gibi gerizekalıca eylemlerde bulunan zeka yoksunu birinin felsefi yaklaşımlara bön bön bakıp hiçbirşey anlamaması veya saçma bulması  şaşırtıcı olmasa gerek.sonra ki eylemini merak ediyorum satırla katır doğramak mı?

NighT-7 bunu yazdı:

@patates

her konuda ve fırsatta babanın emekli albay olduğunu söylüyosun. Bişe diyecem ama bu benim görüşüm sadece. Avatarında che var, asker oğlusun. Bence biraz çelişkili. ama bence.
    Her yere muhalefet olacaksan da bu tür konularda olma. Burda vatan sevgimizden ve askerliğie verdiğimiz önemden bahsediyoruz, herkes hemfikir. Dondan fırlar gibi atlama. Eleştiri yapacaksan aç bi yeni konu veya daha uygun bi konuda yap. Senin gibi bitane daha eleştiriyle yaklaşıp her konuda uzun uzun ve bir o kadar da saçma yazan biri daha var önceki postlarda.

-----------------------------A
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

patates

%70 dedim %40 demişsin seninle sayıları tartışamam çünkü bu görecelidir bize göre(işin ehli değiliz)

diyelim ki %40 yakaladık 85 yılda 2 askeri darbe,kara ve kızıl emperyalızm tutkunu bu kadar insan içinde bu büyük başarıdır .Zira ülkenin geri kalma nedenide kökü dışarda fikirleri ülkeye empoze etmeye çalışanlar milletin duygularını sömüren duygu tacirleri ve sahte olan insanlar(sahte laikler ve sahte dindarlar)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    efrasyap bunu yazdı:

patates

%70 dedim %40 demişsin seninle sayıları tartışamam çünkü bu görecelidir bize göre(işin ehli değiliz)

diyelim ki %40 yakaladık 85 yılda 2 askeri darbe,kara ve kızıl emperyalızm tutkunu bu kadar insan içinde bu büyük başarıdır .Zira ülkenin geri kalma nedenide kökü dışarda fikirleri ülkeye empoze etmeye çalışanlar milletin duygularını sömüren duygu tacirleri ve sahte olan insanlar(sahte laikler ve sahte dindarlar)

ya ben göreeli sayı sölemedim iktisat okuyorum yani parlak değiliz yüzde 70 fazla iyimser olur

onun haricinde altaki paragraf içinde sonuna kadar haklısın burdada sana katılıyorum özellikle de sahte laikler ve sahte dindarlar konusunda bir taraf nasıl allah allah diyip kandırıyorsa en az o kadarda birileri atatürk diyerek kandırıyor çünkü

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:

kelebekle kelebek parçalamak gibi gerizekalıca eylemlerde bulunan zeka yoksunu birinin felsefi yaklaşımlara bön bön bakıp hiçbirşey anlamaması veya saçma bulması  şaşırtıcı olmasa gerek.sonra ki eylemini merak ediyorum satırla katır doğramak mı?

NighT-7 bunu yazdı:

@patates

-----------------------------A

hocam dediğini anlamamıştım arkdaşın o kelebekle kelebek kesmek konusuna bakarken kapalı mekanda güneş gözülüğü ile foto çektiren bir şahsın bu konuyu açtığını görüp gülerken ilgi ve uzamanlık alanlarına filan yoğunlaştığım sırada bilseydim böyle uzun cevap yazmazdım ona diye içimden geçirdim:)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ben Kurtulus Savasimla dassaklarimi gere gere ovunurum .

Ben Canakkale ile ovunurum .

Ben zaferlerim ile ovunurum .

Ben Kemalist cizgide bilimin isiginda ileriye gitmeye calisirim , gecmisim unutmadan unutturmadan.

Gecmisle yetinen , gecmisteki basarilari dile getirmekten baska birsey yapmayan adami sevmem , aksine gecmisten ders cikaran adami severim.

Gecmisi iyi okurum , savas donemleri , yikim donemlerinde halkin sosyo-ekonomik yapisini iyi analiz ederim.2kg seker , 3kg bulgur'a muhtac edilir halk , sonrada bu sistem var onun icin bunlara muhtacsiniz denilir ve karsi-devrim orgutlenir.

Icte-dista bu memleketin ve bu ulusun gelisimini engellemeye calisan odaklari gormek gerekir ve ona gore politika plani cikarilmalidir.

Bu memleketin kurtulusu icin Kemalizmin altiok ilkesi tereddutsuz uygulanmalidir.Globallesme ve liberalist dalgalara, sozde demokrasi demeclerinde terore , vurguncuya , karapara tuccarlarina , cumhuriyet dusmanlarina , dini temelli terore , sol fragmanli terore yer verilmemelidir.

Ayagi Turkiye topraklarina basmayan adamlara siyaset yaptirilmamali , konusturulmamali , gazete koselerinde , tv ekranlarinda yer verilmemelidir.

ne diyorum  ben :|

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

@patates

Bu olayın ban yemekle ne alakası var. Ben boş zamanlarımda banlanırım zaten bu olayla bi ilgisi yok. Bu sitede banlanıp banlanmamaya mı bakıyo bu iş. zaten eski nickin punk18 değil miydi senin o zamandan hatırlıyom cins biriydin. Bi de net üzerinden erkeklik ile ne alakası var. Tamam evet sıfatına da söylerim bunları ama olayı niye başka yere götürüyon. Bi bok mu sanıyon kendini yani.

edit: bilmeden afkurmayı çok seviyosun sanırım. Arkadaşın kafedeydim. Takılırken webcamdan resim çekiyoduk hatıra kalsın diye. Sonra yanımdaki o arkadaşım dedi ogün abinin gözlüğüne bak diye. taksana dedi. siyah gözlük yakışıyo bana o yüzden. taktım. o da çekti. beğendi resmi. bikaç arkdaşım da beğendi. ben de profilimi düznlerken o resim aklıma geldi koydum. s a n a n e amk.

@Triumph

Felsefeyi severim. Felsefede ilk öncelik soru sorma, sorarak ve eleştirerek daha iyisini bulmaktır tamam. Ama her tür şeyde bi faydası olmaz. Nerden bi yazını görsem uzun bi paragraf. Bazıları hoşuma gidiyo ama bazıları da gereksiz ve saçma geliyo. Yaşına da saygı duyarım, bilgilisin, olgunsun. Böyle fazla cinslik yapma bence. Burda vatani ve askeri sevgimizden bahsediyoruz, herkes hemfikir. Böyle gelmiş böyle gidiyo. Senin veya başkalarının eleştirileriyle bu geleneğimiz değişecek mi ak. Ayrıca o yazınca takım psikolojisi demişsin. Evet buna katılıyorum. Çünkü her yerde mal insanlar olur. Bazıları askeri ve vatani sevgiden değil de ortam için eğlenceye katılır, kendini gösterir. Ama normalinde bizim geleneğimizde vardır, milli şuurla yaparız. Kelebek olayına gelince. Oraya en iyisi gelmiyim hem konu sapmasın hem de çok saçma ve gereksiz yazmışsın. Eğer yine bişe saçmalaycaksan pmden saçmalarsın.

sanılanın aksine...
Toplam Hit: 8640 Toplam Mesaj: 56