Bizim Gibi Başka Hangi Millet Var
-
Murat abi geldin ortaligi karistirdin :D
-
Biz Türk üz bu kadar olacak farkımız olsun :) baska diyecek yok
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------ikinizde ayni kafadasiniz
ikinizde ayni seyden bahsediyorsunuz
niye tartisiyorsunuz ki ?
ikinizde orduyu seviyor, ulkeyi seviyorsunuz
kimsenin kimseyi asagiladigi falan yok
abartmayin
-----------------------------ya olay ne aslında biliyormusun kardeşim ben im muailif olduğum konuşar var ya avatarda che filan o yüzden kökten herşeye mualifim sanılıyo ben katılıdğım yerleri hiç kocunmadan diyourm işte burda seninle aynı görüşteyim diye.sanki bir insan birine karşı çıkınca onun her fikrine karşı çıkması gerekiyor gibi bir durum var olay o aslında:)
-
"ayrıca babam asker olabilir o başka bir birey ben başka bir bireyim.onunla düşüncelerim aynı olmak zorunda değilki çelişkili olsun"
postlarında babanla ayrı insanlar oldugun için belirtiyosun değilmi? emekli albay diye :)
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------"ayrıca babam asker olabilir o başka bir birey ben başka bir bireyim.onunla düşüncelerim aynı olmak zorunda değilki çelişkili olsun"
postlarında babanla ayrı insanlar oldugun için belirtiyosun değilmi? emekli albay diye :)
-----------------------------arkdaşım ikimiz ayrı bir bireyiz ben sadece yetişme tarzım hakkında az birşey bilgi sahibi olsun diye arkdaş söyledim sabahları askeri marşları ben duydum nereye baksam atatürk nereye baksam türk askeri yani bu yapıya karşı çıkacak biri değilim önce onu anlasın sonrada eleştirilerimi söyleyeyim edim. böyle anlamadan düşünmeden birşey bulmmuş gibi hop atlama ok :)