Bleach 293
-
:DD işte bleach izlemek böyle olsa gerek.
çok merak ediyorum çokkk xD
indirip ilk buna başlayayım ozaman
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam bölüm daha yeni çıktıgı için hd yok sanırım bende bulamadım ama
720p var
http://www.filesonic.com/file/25966569
-----------------------------tamam sagol. animeoudan indirdim hdleri ama onlar da bazen cok gecikiyorlar. acaba onlar nerden buluyolar :D
-
_karantina_ bunu yazdı:
Wahşet bir bölumdu.izledıım en cıddı bö mlerden biriydı.sonunda üzdü
aynen 294 nezaman çıkarki :d -
Mangadan takip etmiyor olsaydım bende merakla beklerdim. Ama Final getsuganın kullanıldıgı bölümleri izlemeyi deli gibi istiyorum..

Final Getsuga tensou 10 numara.
-
Final Getsuga harbiden deli ama bedeli ağır.
-
Saçmalamaya başladılar kurgu 0
5 yaşındaki çocuğa sorsalar aynı kurguyu verirdi animeye.
Velet ichigo 40 gün uğraşıyo aizenin 100lerce yıllık planını bozuyo yok ya daha neler. -
lan ilk sayfada adamlar spoiler vermeyin demiş 2. sayfada spoiler uçusuyo :D
------spoiler--------
ichigoyuda 2 bolum karizma çizdi eleman saçlar filan uzun yaptı sonra güçler gidince noldu saçlar eski haline döndü yine odun ichigo cıktı ortaya.
ayrıyetten nie üzülüosa babanda zamanında kullanmış şimdi güçleri geri gelio sende nasıl olsa birşekilde alırsın geri.
büyük ihtimal bir time skip gelicek 2 haftalık ara verdi zaten manga bakalım gorucez.
------spoiler--------
-
Shinji reise bişey olduysa söyleyin o aizene ülkeyi terketsin
-
şunu açık net söyliyim bleachin şimdiye kadar izlediğimiz kısımları izlyeceklerimizin yanında bişey değil. ara verildi muhtemelen yeni arc başlıcak. cehennem bölümleri. daha göreceğimiz çok fazla şey var bleachte en başta zaraki nin bankaisi , uraharanın gizemi zanpaktousu , yoruichi zaten başka muamma , bu kadar bilinmez varken ortada tek söylenebilicek bleachin hazırlık bölümlerini izledik şimdiye kadar belkide asıl olay bundan sonra başlıcak gibi bi his var içimde.
-
helsing i indirdim d:silindi gittti bu nasıl güzelmidir indireyimmi