Bleach 293
-
Cupofcoffee bunu yazdı:
-----------------------------şunu açık net söyliyim bleachin şimdiye kadar izlediğimiz kısımları izlyeceklerimizin yanında bişey değil. ara verildi muhtemelen yeni arc başlıcak. cehennem bölümleri. daha göreceğimiz çok fazla şey var bleachte en başta zaraki nin bankaisi , uraharanın gizemi zanpaktousu , yoruichi zaten başka muamma , bu kadar bilinmez varken ortada tek söylenebilicek bleachin hazırlık bölümlerini izledik şimdiye kadar belkide asıl olay bundan sonra başlıcak gibi bi his var içimde.
-----------------------------
hem açık ve net söyleyim dion hem içimde bi his var dion nedion hoca :D -
294. bölümü izleyen varmı :d mükemmel bölüm
-
güzeldi. SPOİLER ama sonunda yamamatonun patlamanın uzerıne atlaması saçmaydı.zaten amacı kendını we kaptanları feda edıp aizen i öldürmek değilmiydi?neden bunu engelledi?yaptığı şey oradaki 3-4 masum insanın kendi tarafından değilde daha sonra aizen tarafından öldürülmesine sebep olmaktan baska bişey değildi.aizen in bakışlara bakılırsa ichigo yamamatonun aizen i kızartmasından sonra yakaladığı fırsat ile sağlam bir darbe çakacak gibime geldi fakat o credits lerden sonra aizen in her zamanki gibi saldırının yanlızca ''yanından'' geçmesi ile kurtulacak gibime geliyor.hitsugaya ya üzüldüm ben,gerisi yalan. SPOİLER.
-
_karantina_ bunu yazdı:
güzeldi. SPOİLER ama sonunda yamamatonun patlamanın uzerıne atlaması saçmaydı.zaten amacı kendını we kaptanları feda edıp aizen i öldürmek değilmiydi?neden bunu engelledi?yaptığı şey oradaki 3-4 masum insanın kendi tarafından değilde daha sonra aizen tarafından öldürülmesine sebep olmaktan baska bişey değildi.aizen in bakışlara bakılırsa ichigo yamamatonun aizen i kızartmasından sonra yakaladığı fırsat ile sağlam bir darbe çakacak gibime geldi fakat o credits lerden sonra aizen in her zamanki gibi saldırının yanlızca ''yanından'' geçmesi ile kurtulacak gibime geliyor.hitsugaya ya üzüldüm ben,gerisi yalan. SPOİLER.
-----------------------------yarim saattir kendimle bogusuyorum spoiler`i okumamak icin :D izlemedim daha
-
Saygılar dede :)
-
_karantina_ bunu yazdı:
hocam okadarını göz ardı edeceksin artık izlediğim 300 bölümün içersinde gördüğüm hatalar 100 ü geçmiştir. Anime zaten fazla mantık aramamak lazım. Biyandan bölümler çok kısa yahu 295 için 1 hafta dahamı beklicez :/ -
_karantina_ bunu yazdı:
-----------------------------SPOİLER
yamamatonun patlamanın üzerine atlama sebebi koydukları bariyerlerin patlamaya dayanamıcanı bildiği içindi eğer bariyer kalkarsa karakura geri gelicek ve patlamayla yokolucak o yüzden yani
SPOİLER
-
Divxplanet Turk fansub'ini baltalayan en buyuk topluluktur. Emeklerine saygim sonsuz, ellerine saglik cevirsinler ama, fansub gibi bir anime alt-kulturune, harcanan butun emeklere yazik oldu. Hala azimle devam eden fansub gruplarina da saygim sonsuz, saglam kararlilik lazim. Raw indirip soft-sub'la izleyecek kadar heyecanli degilim ama, ben bile fansub olmayan dandik hard-sub'larla online sitelerden izliyorum artik. Verilen butun emeklere, harcanan yillara hakkaten yazik oldu. Konuyu baltalamak gibi olmasinda, gordukce sitem etmeden duramiyorum. Bleach'ten devam.
-
Yav Kyouraku'nun bankaisini göremedik herif mefta oldu :/
-
KrypT bunu yazdı:
Divxplanet Turk fansub'ini baltalayan en buyuk topluluktur. Emeklerine saygim sonsuz, ellerine saglik cevirsinler ama, fansub gibi bir anime alt-kulturune, harcanan butun emeklere yazik oldu. Hala azimle devam eden fansub gruplarina da saygim sonsuz, saglam kararlilik lazim. Raw indirip soft-sub'la izleyecek kadar heyecanli degilim ama, ben bile fansub olmayan dandik hard-sub'larla online sitelerden izliyorum artik. Verilen butun emeklere, harcanan yillara hakkaten yazik oldu. Konuyu baltalamak gibi olmasinda, gordukce sitem etmeden duramiyorum. Bleach'ten devam.
-----------------------------napti haci divxplanet?