Bleach 293
-
İzlemeyenler kesinlikle bi yolunu izlesin.290'dan sonrası özellikle 293 bleach ve anime tarihinin en sağlam bölümüydü. :D
-
308 ve 309 u izlemeyenler için ağır spoiler içerebilir.
evet bu gun itibari ile bleach 309 ile bana göre noktasını koydu.bitmek bilmez gelen bir kaç filler dan sonra sonunda 2 bölümde aizen pert edilmiştir.gayet güzel kapıştılar.son hamleyi ise beklediğim favori adamım kisuke urahara dan bekliyordum zaten,sağolsun üzmedi beni.ichigo güçlerini kaybetti ve aizen gitti.bundan sonra cehenneme gidecek diyolar.çok ayıp ediyorlar.mahfetmeden bıraksalar iyi olurdu.en azından ben devamını izlemeyi düşünmüyorum...
-
_karantina_ bunu yazdı:
-----------------------------308 ve 309 u izlemeyenler için ağır spoiler içerebilir.
evet bu gun itibari ile bleach 309 ile bana göre noktasını koydu.bitmek bilmez gelen bir kaç filler dan sonra sonunda 2 bölümde aizen pert edilmiştir.gayet güzel kapıştılar.son hamleyi ise beklediğim favori adamım kisuke urahara dan bekliyordum zaten,sağolsun üzmedi beni.ichigo güçlerini kaybetti ve aizen gitti.bundan sonra cehenneme gidecek diyolar.çok ayıp ediyorlar.mahfetmeden bıraksalar iyi olurdu.en azından ben devamını izlemeyi düşünmüyorum...
-----------------------------
****spoiler***300 bölümdür kovaladığı adamı 2 bölümde haşat etti ya boktan final oldu :S nihai getsuga da bok gibiydi bi sikim anlamadım lanet olsn ya
-
abi bu anime ne ara bitecek izlemek istiyorum devam ettiği için izlemiyorum :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------abi bu anime ne ara bitecek izlemek istiyorum devam ettiği için izlemiyorum :W
izle hoca bitti sayılır -
manhyak bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
izle hoca bitti sayılır
-----------------------------izleme hoca bitti sayılır ama bitirmezler.
----spoiler----
aq o kadar kızdım bu kuboya saçma salak şeyler yapıyor diye ama şu aizen vs ichigo'yu 2 bölüme sığdırmasına kızdğım kadar hiçbir hareketine kızmamıştım. hele hele son bölümde 1 skill aizen 1 skill(mugetsu) ichigo ve 1 mühür skilli urahara ile koskoca aizen dayıyı indirmesine çok küfür ettim.
lamboyla bleach hakkında konuşurken diyorduk en azından 5 bölüm dövüşürler diye. ulan resmen hayal kırıklığı ya. piç tite.
ama ichigoya siyah saç çok yakışıyo aq :D
http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2010/260/f/4/decide_22_ichigo_mugetsu_form_by_neoruki-d2yxbjo.jpg
----spoiler----
-
Mangasını okuyun dicemde oda boyama defteri oldu artık.
Kubo'yuda anlamak gerek eninde sonunda böyle olacaktı ha final getsugadan cafcaflı hareketler bende beklemedim değil.
Klasik anime esas oğlan şamar yer iman gücü gelir karşısındakini tokatlar.Konunun el verdiği normal bi sondu. -
Bundan sonra filler girer tahminen çünkü manga ile anime arasında fark azaldı umarım uzun sürmez filler.
-
manhyak bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
izle hoca bitti sayılır
-----------------------------oo iyi o zaman yaza kadar biter mi ? şimdi başlarım üni'de pc yok izleyemem yaza doğru biterse eğer başlarım hemen
-
bleach bitmez yav her türlü uzar görürsünüz SPOILER! o değilde cidden dövüş tatmin edici değildi. mangada bile daha uzun gelmişti bana. dövüş geneli itibariyle güzeldi ama bi ulquiorra dövüşü gibi olmasını bekliyodum cok kısa sürdü toplasan 1 bölüm belki eder. ichigo da yeni kuchiki verdine benzedi biraz ama bu form görünüş itibariyle sırasını diğer animelerden baya bi yukarı cekecektir =D http://img692.imageshack.us/i/63579154854534542204154.jpg/