Boeing 737 Kullanmayı Öğrenmek İsteyen Var Mı? (Flight Simulator - Sanal Havacılık)
-
kofcu bunu yazdı
hocam çok havalı görünüyor ya.. microsoft flight simulator satın almıştım ucuzken ufak bi joystick hediye geldiği için şimdi yükleyeceğim valla :) dersleri kursları vardır dimi flight simulator un içinde?
hocam dersleri felan var, mutlaka yap. ama bizim olay başka, oralardan bir yere kadar öğrenirsin, sen fsx i yükle, daha sonra PMDG yüklemeni isteyeceğim, daha sonra da online uçacağız..
uçuş simulasyonunun olayı tamamen gerçekliğe dayanıyor, birlikte harita okumayı, uçağın sistemleri, arıza durumlarında neler yapılması gerektiğini, şirket prosedürlerini, hangi piste inilmesi gerektiği, hangi pistten kalkılması gerektiği, kule ile nasıl konuşulur, uçuş planlaması nasıl yapılır..
ingilizce biliyorsanız bu yolları çok hızlı alırsınız.
ayrıca TBT de açmamın nedeni, buradaki bir çok insan bilgisayara ve oyunlara oldukça aşina. öğrenmek daha kolay olacaktır.
-
Steamden alsak online oynayabilir miyiz ? 4 yil oynadim bu oyunu.
ancak rota auto pilot ayarlarini yapamiyorum
localizeri autoya ayarlayamiyorum.
hep manuel.
istanbul tokyo ucusu yaptim defalarcs saatlerimi harcamistim.
iyi olur
logitech joyistick kullaniyorum extremin bi alti ama modelin unuttum
rapidhacker550 tarafından 01/May/15 13:22 tarihinde düzenlenmiştir -
20 haziran 2011 de yapmısım bu ucusları
Edit : bazı boş alanlar hava alanı traffic eklentilerini falan kurmadığım icindir
rhodostethia tarafından 01/May/15 13:32 tarihinde düzenlenmiştir -
rapidhacker550 bunu yazdı
Steamden alsak online oynayabilir miyiz ? 4 yil oynadim bu oyunu.
ancak rota auto pilot ayarlarini yapamiyorum
localizeri autoya ayarlayamiyorum.
hep manuel.
istanbul tokyo ucusu yaptim defalarcs saatlerimi harcamistim.
iyi olur
logitech joyistick kullaniyorum extremin bi alti ama modelin unuttum
steamden alsan online oynarsın hocam. online oynamak için birkaç ek yazılım gerekli, onlar da steam versiyonuna uyumlu.
aletli uçuşda biraz sıkıntı var sanırım, onda elimden geldiğince yardımcı olurum. özelden yazıyorum hocam..
-
hocam havaalanında pistte çalışıyorum kanıma girme :D
-
DE5TROY3R bunu yazdı
hocam havaalanında pistte çalışıyorum kanıma girme :D
hocam sen zaten girmişsin sektöre, benim yapacağım birşey yok. kolay gelsin..
aramıza gelirsen bildiklerini de bizimle paylaşırsın, aramızda gerçek pilotlar, dispatcher'lar, teknisyenler, operasyon sorumluları vs.. havacılık sektöründe çalışanlar da var. gerçekte bu işi yapanlar sanalda daha değerli oluyorlar tecrübeli oldukları için :)
özel mesajdan bana ulaşırsan her türlü yardımcı olurum..
sevgilerle..
-
Hocu Evde oynuyoruz zaten komşularla Ağ üzerinden
-
By-alper bunu yazdı
Hocu Evde oynuyoruz zaten komşularla Ağ üzerinden
Çok güzel hocam. O zaman biraz daha büyük bir evrende oynamak isterseniz ben burdayım, her zaman yardımcı olacağım.
bakın mesela şu anda VATSIM dünyasında uçakların durumu şöyle : http://www.vattastic.com/ akşamları avrupa-tr yoğun olur.
özellikle önemli günlerde yapılan etkinliklerde havasahası çok kalabalık oluyor. Geçen 23 Nisan etkinliğinde Esenboğa'da yarım saat pist başında bekledim mesela. Allahtan Atatürk'te güzel bir boşluk yakaladım, hiç HOLD a felan girmeden direk 05 pistine indim. Etkinlik boyunca 9 kez kule (ATC) frekansı değiştirdim..
internete gelin hocam siz :)
RockZs tarafından 01/May/15 13:54 tarihinde düzenlenmiştir -
öğrenebileceğimiz kaynak öğrenebilir misin?
-
Illa orjinal mi olmali yoksa crackli de mi olur ?
Simdi steamden alayim mi yoksa baska bir sey mi onerirsin?