folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Boeing 737 Kullanmayı Öğrenmek İsteyen Var Mı? (Flight Simulator - Sanal Havacılık)

Boeing 737 Kullanmayı Öğrenmek İsteyen Var Mı? (Flight Simulator - Sanal Havacılık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı

Oyunu orijinal steamden diğerlerini çakma yapabilecek miyiz ? yoksa küllüm cennet hepsini mi sahte yapalım ?

oyunun steam versiyonu yeni çıktı sayılır, cracklilerin steam uyumlu çakmasını bulmak biraz zor olabilir ama bence bu da mümkün, pirateproxy sitesinden edinebilirsiniz kopyaları, bi' araştırın hocam..

steam e para vermek istemiyorsanız acceleration pack'li bir sürümünü indirin, ya da sp2 li bir FSX de olur.

steam versiyon ile acceleration un aşırı bir farklılığı olmaması lazım.

daha sonra bana ulaşın hocam, PMDG738 uçağı ve online uçuşlar için yardım edeceğim.

sevgiler..

hocam biz steamden alıp online uçabiliriz değil mi ? gerisi fasafisoysa steamden alıp geçeyim.

uçabilirsin hocam. steam'den alın siz. sonra özelden bir mesaj atın, bire bir görüşelim, buradan da başka soruları yanıtlarız gelirse..

bekliyorum..

sevgilerle..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı

Oyunu orijinal steamden diğerlerini çakma yapabilecek miyiz ? yoksa küllüm cennet hepsini mi sahte yapalım ?

oyunun steam versiyonu yeni çıktı sayılır, cracklilerin steam uyumlu çakmasını bulmak biraz zor olabilir ama bence bu da mümkün, pirateproxy sitesinden edinebilirsiniz kopyaları, bi' araştırın hocam..

steam e para vermek istemiyorsanız acceleration pack'li bir sürümünü indirin, ya da sp2 li bir FSX de olur.

steam versiyon ile acceleration un aşırı bir farklılığı olmaması lazım.

daha sonra bana ulaşın hocam, PMDG738 uçağı ve online uçuşlar için yardım edeceğim.

sevgiler..

hocam biz steamden alıp online uçabiliriz değil mi ? gerisi fasafisoysa steamden alıp geçeyim.

uçabilirsin hocam. steam'den alın siz. sonra özelden bir mesaj atın, bire bir görüşelim, buradan da başka soruları yanıtlarız gelirse..

bekliyorum..

sevgilerle..

hocam biraz bekleticem çünkü bizim burada steam yasak net aşamıyor o yüzden :)

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam siz baya bi teşkilatlanmışsınız.

Hey maşallah :))

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Bu ay basim baya kalabalik ama gelecek aya yakana yapisirim Rockzs hocam.

Muhtemelen air crash investigation'un cikmis tum bolumlerini izlemis biri olarak az cok da olsa olaya ilgiliyim, hatta zamaninda fs'i ve birkac egitim dokumanini da indirmistim ama iste araya bir seyler girdi kaldiydi oyle. 

Haberlesmek uzere :)

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Erkek

Lockheed Martin SR-71 Blackbird  uçurabiliyormıyuzz

Jubei tarafından 02/May/15 23:51 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı

Lockheed Martin SR-71 Blackbird  uçurabiliyormıyuzz

http://flyawaysimulation.com/downloads/files/2606/fsx-lockheed-sr-71-blackbird/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    gkhn bunu yazdı

Bu ay basim baya kalabalik ama gelecek aya yakana yapisirim Rockzs hocam.

Muhtemelen air crash investigation'un cikmis tum bolumlerini izlemis biri olarak az cok da olsa olaya ilgiliyim, hatta zamaninda fs'i ve birkac egitim dokumanini da indirmistim ama iste araya bir seyler girdi kaldiydi oyle. 

Haberlesmek uzere :)

Kolaylıklar dilerim, haberinizi dört gözle bekliyorum :)

AirCrashInvestigation harika bir dizi, geçen gün konusu açılmıştı TBT'te de.. İzlemek, izlettirmek lazım..

Sevgilerle..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bir de open source uçuş simülatörü Flight Gear var. Uzun yıllardır geliştirildiğinden gayet kapsamlı. Uçuş talimatlarına kadar her şey var. Boeing 777, standart kurulum paketiyle geliyor. Ancak pek tabii ki open source olduğundan ücretli emsallerine nazaran grafik yönünden daha geri, bug ve biraz da performans sıkıntıları var. Ama iş görür. Dokümantasyonu da iyi. İstenirse çevreyi gerçekçi kılmak adına geniş bir paketle desteklenebiliyor. Diğer simülatörlerdeki gibi bunda da eklentiler var. Standart kurulum paketinin boyutu 1 GB olduğundan incelemesi kolay. Web sayfasında ve link verilen sayfalarda uçuş dinamiği teorisi hakkında da güzel bilgiler var.

http://www.flightgear.org

FSX'e gelirsem, birkaç yıl önce bayağı kullandım, sonra iş güç bir kenarda kaldı. Yakın zamanda Steam'de neredeyse bedavaya satıldığını görünce hemen edindim. Steam sayfasında da belirtildiği üzere performans iyileştirmeleri yapılmış. Eski haliyle Steam versiyonu arasında performans konusunda önemli farklar var. Bu sebeple Steam'i tavsiye ederim. Online uçuş imkanı da geliyor. Ayrıca klavye + mouse ile uçmayı düşünen varsa boşuna indirmesin. Joystick şart.

X Plane'e gelirsem, boyutu sebebiyle hiç doğrudan edinip inceleme fırsatım olmadı ama güncel bir ürün olduğundan ve simülasyonu daha gerçekçi, gelişmiş olduğundan onu tercih ederdim. Ama onun da boyutu 50 GB. Türkiye'deki internetin kalitesine ve 100 gb olan adil kullanım kotalarına bakıldığında ülke olarak seviyemizin üzerinde bir simülasyon olduğundan bir bakayım denilenecek türden bir şey değil. Bu sebeple, bir 5 yıl daha FSX'e devam. Gerçi FSX de (Steam versiyonu) 17 GB ama o da sabrımızın sonu. 

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Verdiğin bilgiler için sağol hocam. Konuyu çok güzel özetlemişsin. X-Plane yükselen bir ivmeyeye sahip, gittikçe popüler oluyor ve dediğiniz gibi birkaç yıl içinde FSX yenilik yapmaz ise FSX'in yerini alabilir. Aslında FS2004 'ü de halen kullanan var, bunu da unutmamak lazım, hatta az kaynak kullandığı için FSX'e tercih eden, uçuş simulasyonunun daha akıcı ve gerçekçi olduğunu söyleyen çok deneyimli sanal pilotlarla karşılaştım.

Sevgilerle..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Erkek

glide slope yiye yiye indirmissiniz hocam, go-arund yapmaniz gerekiyor :) 

saka bi yana guzel olmus, pmdg nin son versiyonunu nedern bulabilrim? 

https://www.youtube.com/c/hobitadilat
Toplam Hit: 17368 Toplam Mesaj: 132