Boks Yapiyorum Beyne Zarari Olur Mu?
-
Parkinson gibi riskleri var diye biliyorum, prof boks yapanlara sormak lazım.
-
Tengri bunu yazdı
kafa kaskı alın dövüşürken.
http://www.sporaletlerifiyatlari.com/image/cache/data/Untitled-93-500x500.jpg
edit: eğitim felan aldın mı hoca sen hiç?
Egitim megitim almadim.Son 4 senedir hic kimseyle dovusde etmedim.Herhangi bir sporlada ilgilenmiyorum.Ayrica solakda degilim ama nedense sol elim sagdan daha guclu.
Kafami cok egdigim dogru o hatayi daha yapmamaya bakicam.
-
6 Sene yaptım en son hafızamı kaybedınce bırakmak zorunda kaldım
Beyne zararı varmıdır ben hıssetmedım ama ıllakı vardır amatorsen çok bişey olmaz, kask falan hikaye kasklı daha cok sarsılıodum ben
-
yalnız videodaki dövüş de boks dışında herşeye benziyor
-
kafaya çaktırma hocam ilerde kesinlikle etkisini görüyormuşsun.. aval oluyormuşsun azıcık
zone tarafından 05/Ara/12 22:38 tarihinde düzenlenmiştir
bide hiç teknik dövüş yok.. kafayı aşşağı eğip yımrıh atılır mı hocu o ne öyle sokak kavgası gibi :| biraz teknik öğren öyle dövüşün böyle sadece kavgamsı bişey olmuş spor kısmı kalmış yani :)
hadi kolay gele -
The_Cure bunu yazdı
haha :) yumruk yemekten korkma korktugun ıcın başını otomatık egıosun bı ıkı yedıkten sonra egmıyceksın. İkınızınde refleks, duzen sıfır ya :) kollar ne kadar acık denge denen bısey yok ıkınızdede herhangıbır yumrukta dırekt yere dusersınız çok sakat dovusuyosunuz
bu arada 0.06 da kızlar gecıo arkadan lan kız erkek karısık yurtmu orası
Bosluk tarafından 05/Ara/12 22:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Lotus bunu yazdı
o eleman sabaha kadar yumruk atsa birşey olmaz
Ahashahahaha aynen aynen
-
The_Cure bunu yazdı
Hakikaten videoyu yeni seyrettim... u235 sen bu işi bırak yada doğru düzgün bir kulübe yazıl. bu şekilde kafana da bişey zarar gelmez ama sokakta gerçekten boks bilen birine rastlarsan yıldızları sayarsın, yaptığınız şey boks değil.
-
Abi yabancı kızların dövüş stiline benzemiş bu boks dedin mi ağır olur hocam ya zaten ağır adamlar o ringe götü başı ayrı oynayanları indirmeye çıkıyor :|
Zeytun-i tarafından 05/Ara/12 23:04 tarihinde düzenlenmiştir
Az sakin olun ya o nedir kedi kavgası gibi, gücü boşa harcamadan dövüşeceksin boks bu.
+ Bir kere çok bariz belli ip atlamıyorsun hocam sen yumruk sallayışından belli, boksçular boşunamı atlıyor ipi düzen kondisyonu için. -
arkadaşın guardını sarhoş kungfusundaki gibi tutuyor galiba bir süre yapmış.