folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Boks Yapiyorum Beyne Zarari Olur Mu?

Boks Yapiyorum Beyne Zarari Olur Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Parkinson gibi riskleri var diye biliyorum, prof boks yapanlara sormak lazım.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

kafa kaskı alın dövüşürken. 

http://www.sporaletlerifiyatlari.com/image/cache/data/Untitled-93-500x500.jpg

edit: eğitim felan aldın mı hoca sen hiç? 

Egitim megitim almadim.Son 4 senedir hic kimseyle dovusde etmedim.Herhangi bir sporlada ilgilenmiyorum.Ayrica solakda degilim ama nedense sol elim sagdan daha guclu.

Kafami cok egdigim dogru o hatayi daha yapmamaya bakicam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

6 Sene yaptım en son hafızamı kaybedınce bırakmak zorunda kaldım 

Beyne zararı varmıdır ben hıssetmedım ama ıllakı vardır amatorsen çok bişey olmaz, kask falan hikaye kasklı daha cok sarsılıodum ben  

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

yalnız videodaki dövüş de boks dışında herşeye benziyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

kafaya çaktırma hocam ilerde kesinlikle etkisini görüyormuşsun..  aval oluyormuşsun azıcık

bide hiç teknik dövüş yok.. kafayı aşşağı eğip yımrıh atılır mı hocu o ne öyle sokak kavgası gibi :| biraz teknik öğren öyle dövüşün böyle sadece kavgamsı bişey olmuş spor kısmı kalmış yani :)

hadi kolay gele

zone tarafından 05/Ara/12 22:38 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

haha :) yumruk yemekten korkma korktugun ıcın başını otomatık egıosun bı ıkı yedıkten sonra egmıyceksın. İkınızınde refleks, duzen sıfır ya :) kollar ne kadar acık denge denen bısey yok ıkınızdede herhangıbır yumrukta dırekt yere dusersınız çok sakat dovusuyosunuz 

bu arada 0.06 da kızlar gecıo arkadan lan kız erkek karısık yurtmu orası

Bosluk tarafından 05/Ara/12 22:48 tarihinde düzenlenmiştir

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zachariah
    Zachariah's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

o eleman sabaha kadar yumruk atsa birşey olmaz

Ahashahahaha aynen aynen

Anime - Manga
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

Hakikaten videoyu yeni seyrettim... u235 sen bu işi bırak yada doğru düzgün bir kulübe yazıl. bu şekilde kafana da bişey zarar gelmez ama sokakta gerçekten boks bilen birine rastlarsan yıldızları sayarsın, yaptığınız şey boks değil. 

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Abi yabancı kızların dövüş stiline benzemiş bu boks dedin mi ağır olur hocam ya zaten ağır adamlar o ringe götü başı ayrı oynayanları indirmeye çıkıyor :|

Az sakin olun ya o nedir kedi kavgası gibi, gücü boşa harcamadan dövüşeceksin boks bu.

+ Bir kere çok bariz belli ip atlamıyorsun hocam sen yumruk sallayışından belli, boksçular boşunamı atlıyor ipi düzen kondisyonu için.

Zeytun-i tarafından 05/Ara/12 23:04 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

arkadaşın guardını sarhoş kungfusundaki gibi tutuyor galiba bir süre yapmış.

Toplam Hit: 7724 Toplam Mesaj: 67