Boks Yapiyorum Beyne Zarari Olur Mu?
-
ReeX bunu yazdı
Hocam çok yapmacık ya izledim boşa geçti :|
-
Bosluk bunu yazdıUzatmaNaciye bunu yazdıBranxian bunu yazdıUzatmaNaciye bunu yazdıu235 bunu yazdıUzatmaNaciye bunu yazdı
k.bakma ama kız gibi dövüşüyorsunuz daha teknik bile ögrenememissiniz :S yazık
boks yerine ne bilim jimlastik olur yüzme olur futbol olur bunlara takılın
siktir lan kız gibiymiş.Ezik ezik yorumlar yapma, tekniği kim öğretti de biz öğrenmedik amk.
Orda yazdığım gibi arkadaşlarla amatör olarak 1-2 kere böle şeyler yaptık diye.Hayatımda o boks eldivenini 2 kere giymiş biriyim.Acaba senin ve bu ağır eleştiri yapanların eline bi versek o eldivenleri ne yapacaksınız?
Mantık aynen Brezilyalı futbolcuya TV den küfür eden taraftar misali.Ulan ben olsam orda direk şutu koyardım,rövaşata atardım,uçan kafa yapardım vs.
eldivenleri napicagımı görürsün buyur gel cumartesi anteramanım war 1 sene burhanfelekte boks yaptım sonra ordan ümraniyedeki ali kuşcu salonuna gittim yeter mi bu kadar o eldiveni sn buraya gelince napcagımı göstercem.
not:gelde bi ara sana iki üc teknik ögretim gelde bişiler kaparsın.

Hacı ayağı döndür. Bilek incinir böyle lowkick atmaya devam edersen.
Ayrıca vurduğun yerde bir etki olmaz. Teknik çok yanlış. Kalçayı ver iyice :)
Ayrıca gardın açık tekme atarken. :p
aynadan yansımama bakarsan gardımın acık olmadıgına görürsün 1sene önceki foto ama teknikin yanlış oldugunu düşnmüyorum hocada ztn bişi demedi
hoca bıse demedıyse bu duruma kursu degıstır bı oncekı murıt aynen dıyeceklerımı yazmıs sana :)
Demek ki eğitim aldığı halde öğrenememiş olan senmişsin :D
-
kesinlikle zarar olur veya olamaz gibi birşey söylenemez sanırım. kişiden kişiye değişebilir.kesinlikle zararlıdır dersek Mike tyson beynine yumruğun feriştahını yemiştir bi zik olmamıştır ama x boksörü beyin kanaması geçirebilir veya ona benzer bişey olabilir. Nasip kısmet diyelim
-
bunun adı boks maçı değil şaka değil kavga değil spor değil hiçbir şey değil hocam. kum torbası alın ona girişin sırayla daha makbul.
-
u235 bunu yazdıBosluk bunu yazdıUzatmaNaciye bunu yazdıBranxian bunu yazdıUzatmaNaciye bunu yazdıu235 bunu yazdıUzatmaNaciye bunu yazdı
k.bakma ama kız gibi dövüşüyorsunuz daha teknik bile ögrenememissiniz :S yazık
boks yerine ne bilim jimlastik olur yüzme olur futbol olur bunlara takılın
siktir lan kız gibiymiş.Ezik ezik yorumlar yapma, tekniği kim öğretti de biz öğrenmedik amk.
Orda yazdığım gibi arkadaşlarla amatör olarak 1-2 kere böle şeyler yaptık diye.Hayatımda o boks eldivenini 2 kere giymiş biriyim.Acaba senin ve bu ağır eleştiri yapanların eline bi versek o eldivenleri ne yapacaksınız?
Mantık aynen Brezilyalı futbolcuya TV den küfür eden taraftar misali.Ulan ben olsam orda direk şutu koyardım,rövaşata atardım,uçan kafa yapardım vs.
eldivenleri napicagımı görürsün buyur gel cumartesi anteramanım war 1 sene burhanfelekte boks yaptım sonra ordan ümraniyedeki ali kuşcu salonuna gittim yeter mi bu kadar o eldiveni sn buraya gelince napcagımı göstercem.
not:gelde bi ara sana iki üc teknik ögretim gelde bişiler kaparsın.

Hacı ayağı döndür. Bilek incinir böyle lowkick atmaya devam edersen.
Ayrıca vurduğun yerde bir etki olmaz. Teknik çok yanlış. Kalçayı ver iyice :)
Ayrıca gardın açık tekme atarken. :p
aynadan yansımama bakarsan gardımın acık olmadıgına görürsün 1sene önceki foto ama teknikin yanlış oldugunu düşnmüyorum hocada ztn bişi demedi
hoca bıse demedıyse bu duruma kursu degıstır bı oncekı murıt aynen dıyeceklerımı yazmıs sana :)
Demek ki eğitim aldığı halde öğrenememiş olan senmişsin :D
koskoca burhan felek spor salonu hocası yanlış biliyor sn dogru biliyorsun farkında degilsin galiba olimpiyatlar bu okuldan ögrenci gidiyor aynı şekilde bütün dallardan bu okuldan ögrencilere gidiyor nasil bi insansınız anlamadım sizi tamamen karalama kampanyası düzenleseydiniz tam olurdu dahada yorum yapmicam...
not:videodaki madem bu kdar boksu seviyorsun git yazıl 20tl bişi lan insan bilmedigi şeyin videosunu ceker mi a.q nasil bir mantıkdır bu
UzatmaNaciye tarafından 09/Ara/12 06:35 tarihinde düzenlenmiştir -
"bok yapıyorum beyne zararı olur mu?" diye okudum amk. bu saatte ayakta olmanın zararları işte.