Boks Yapiyorum Beyne Zarari Olur Mu?
-
Kan lazım kan daha sert :|
-
Beyine çok zararı olur özellikle ağır bir antrenmandan ertesi gün kalem tutmaya çalışırsan görürsün ki elin titret kontrol edemezsin en azından bende öyle oluyordu.
Bir diğer hususta sen dövüşmeyi bilmiyorsun kafayı yere eğerek dövüşülmez.
Edit : Azeriyle dövüşürsen bir daha bırak o sana gelsin sen ona doğru gitme boyu ve kolu senden uzun dayak yersin :D Yakın dövüş Rockyy
CAgAtAy tarafından 05/Ara/12 23:55 tarihinde düzenlenmiştir -
adami sikistiran uzerine giden hep benim.Adam kacak dovusuyor.
-
Dobragimin eli kolu uzunmuş tekrar baktımda :=)
-
Uzun süre dövüştüm. Bişe olmaz, sinir hücreleri en sağlam hücrelerdir.
+direk sallarken kafayı öyle eğersen tek aparkatla inersin demedi deme
Kaan tarafından 06/Ara/12 00:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Hacı böyle giderse sen çok sopa yicen gibi duruyo, kask kullan sen bize lazımsın.
-
kafa eğme ne la ? 1:40 daki hareketlerini izle profesyonel olarak boks yapmıyorsunuz sana tavsiyem vatandaşa düz çekme çık bırak o eğsin kendini sorasında kroşe gir.
kafanı bu şekilde açıkta bırakır elemanın önüne verirsen oda sağlam 3-5 yapıştırırsa :) sade beyin değil heryerine zararı olur.
-
2.Maca kesinlikle kafa egmiyorum.O videoyuda paylasicam.
Bu arada herkes boksor gibi yok ordaki kiz dovusu yok dovusden baska herseye benziyor falan demis.Ben sporla bile ilgilenmiyorum duzgun kaldi ki beni elestiren adamlarin cogu o eldivenleri baglamayi bile bilmiyordur belki.Herkezde M.Ali oldu :D
-
uzun boylu elemanın kolları 20cm heralde, önce şişirip sonra parçalaması lazım, hoş zaten boks yapıyorsa şişirsin o kendini parçalar
-
diğer eleman da thai boks duruşu var daha çok, diz dirsek dahil edin daha zevkli olur :D
düzenleme: bu arada bu vuruşlarla beyine bişey olacağını zannetmiyorum
HorbaDor tarafından 06/Ara/12 00:56 tarihinde düzenlenmiştir