folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Borcunu Ödemeyen Abonenin Hizmeti Kesilmiyor Mu?

Borcunu Ödemeyen Abonenin Hizmeti Kesilmiyor Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Müridler bir şey soracağım bizim alt komşunun elektrik idaresine tam 1000 TL borcu var fakat elektriği kesilmiyor ne işse  sorgulama yapıldığında 2012 aralık ayında 2013 şubat  ve mart ayında  borcu gözüküyor diğerlerini ödemişler bedaş sorgulamasında elektriği kesik yazıyor ama ne hikmetse cayır cayır elektriği kullanıyorlar adamlar geliyor yazıyor çiziyor gidiyor kesilme yok 

dönem borcunu ödeyince daha önceki borçlara bakmaksızın elektrik kesilmiyor mu?

hukuki bir yasak mı var acaba biz eskiden nasıl bilirdik ödemeyince gelip keserler bu yani ödeyince gelip açarlar birde üstüne açma kesme parası koyarlar oda yetmedi borcun yasal faizinide tahsil ederler bu yani

ne güzel iş a.k bir ay öde bir ay ödeme borç dursun orada işin garip tarafı borca faiz de yansımıyor neyse o duruyor biz de salak gibib gırtlağımızdan kesip borcumuzu ödeyelim faiz de yoksa elektrikde kesilmiyorsa sıkıntıya sokmayıp ödemeyelim o zaman bu konuda bilgi sahibi Arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

aynı olay su da da geçerli onu ödemiyorlar aynı şekil ne faiz yansıyor ne bir şey kesilmiyor da kullanmaya devam 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kesme ekibinin ibneliği var arada . Bende tedaşta çalışıyorum kesme ekibinin el terminaline kesme ibaresi düşer. onu onaylayıp kesmesi gerekir. Hangi il Tedaş sizin bulunduğunuz yer?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Suyu kesmiyorlar şimdi elektriğide kesmiyorlar heralde vatandaşın temel ijlhtiyacı elinden alınamaz kafasıyla...

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

Suyu kesmiyorlar şimdi elektriğide kesmiyorlar heralde vatandaşın temel ijlhtiyacı elinden alınamaz kafasıyla...

faturanın son ödeme tarihinden 15 gün geçerse kesilir su'da elektrik'te

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    aLman bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı

Bizim mescidin ne suyunu kesiuolar ne elektriğini hatta borcunu odemeyen ev sahipleri bile var. Belediye gelin helalleşelim diye kampanya baslatti hatta

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    aLman bunu yazdı

kesme ekibinin ibneliği var arada . Bende tedaşta çalışıyorum kesme ekibinin el terminaline kesme ibaresi düşer. onu onaylayıp kesmesi gerekir. Hangi il Tedaş sizin bulunduğunuz yer?

istanbul avrupa yakası alman

vatandaşın temel ihtiyacı anladıkta zamanında gırtlağından çoluğunun çocuğunun rızkında kesip yatıran olmadı borç harçla faturasının ödeyen adam enayi mi ödeyemiyorsa kullanmayacak abi yada ödeyebileceği kadar kullanacak 

valla adamlar cayır cayır kullanıyor bilmiyorum neden öyle  internet sitesindede kesik yazıyor hee kaçak kullanıyorsa görmüyormu bunu gelen ekip saat işleyip duruyor adamlar mührü kopardıysa kaçak elektriğe hapis cezası var diye eşşek kadar yazmayı biliyorlar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    aLman bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı

yılda 2 kere su, 4 kere de elektrik ödüyoduk geçen sene <3

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    aLman bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı

yılda 2 kere su, 4 kere de elektrik ödüyoduk geçen sene <3

yazlık alanlarda yılda iki kere su ödenir bildiğim. İl neresi ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

abi elektrik kesilmesi olayı basit bir şey.  Elektrik sayacına dış hattan gelen kablo çıkarılıyor. Mühürü kır tak geri yerine. En fazla mühür kırma cezası ödersin ki o da senin bahsetttiğin rakamın yanında küçük kalıyor.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

kurumda kesik gözüküyordur ama yetkililerin insiatifinden kesilmemiştir.

alektamovikmovik
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Ben şikayet edeyimde insiyatifleri onlarında başını yaksın bir daha hak hukuk gözetmeyi öğrenirler 

Toplam Hit: 3972 Toplam Mesaj: 34