folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Borcunu Ödemeyen Abonenin Hizmeti Kesilmiyor Mu?

Borcunu Ödemeyen Abonenin Hizmeti Kesilmiyor Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    aLman bunu yazdı
    volkan bunu yazdı
    aLman bunu yazdı

kesme ekibinin ibneliği var arada . Bende tedaşta çalışıyorum kesme ekibinin el terminaline kesme ibaresi düşer. onu onaylayıp kesmesi gerekir. Hangi il Tedaş sizin bulunduğunuz yer?

ahan aranılan adam hacı ben yeni bir ofis kraladım eksi kracı borcunu ödememiş saatten elektriği gelip kesmişle kesme dediğim sıgortadan çıkarmışlar kabloyu  açtırmak için başvurdum dükkan sahibi deprem sgortası yatırcak  vısırı tırısı şeyler saydılar 400 tl masraf var dediler ev sahibinede ulaş ulaşa bilirsen  geçiçi olarak sgortaya bağlasam elektirği versem anlaşılırmı cezası ne olur :)

5000 para + hapis cezası : ) en az 

yahu hem elektrik bağlamıyolar hemde  baglayana ceza veriyolar trafoları yansın totoşların   saol hacı ofise 1 hafta daha girmeyiz :)

onekine?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Hacı sakaryada adamlar sırf ipnelik olsun diye cuma günü kesiyolar elektriği suyu. Neden dersen saat 5 e kadar ödemezsen faturayı h.sonu elektrik su yok :D Piçler de biliyolar kimse susuz kalmak istemez. Cumadan kesiyolar. Saat 3 te kestiklerini bilirim yani. Sırf piçliğine :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

Suyu kesmiyorlar şimdi elektriğide kesmiyorlar heralde vatandaşın temel ijlhtiyacı elinden alınamaz kafasıyla...

keşke bu kafa bizim ülkede de olsa

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 3565 Toplam Mesaj: 34