Borcunu Ödemeyen Abonenin Hizmeti Kesilmiyor Mu?
-
aLman bunu yazdıvolkan bunu yazdıaLman bunu yazdı
kesme ekibinin ibneliği var arada . Bende tedaşta çalışıyorum kesme ekibinin el terminaline kesme ibaresi düşer. onu onaylayıp kesmesi gerekir. Hangi il Tedaş sizin bulunduğunuz yer?
ahan aranılan adam hacı ben yeni bir ofis kraladım eksi kracı borcunu ödememiş saatten elektriği gelip kesmişle kesme dediğim sıgortadan çıkarmışlar kabloyu açtırmak için başvurdum dükkan sahibi deprem sgortası yatırcak vısırı tırısı şeyler saydılar 400 tl masraf var dediler ev sahibinede ulaş ulaşa bilirsen geçiçi olarak sgortaya bağlasam elektirği versem anlaşılırmı cezası ne olur :)
5000 para + hapis cezası : ) en az
yahu hem elektrik bağlamıyolar hemde baglayana ceza veriyolar trafoları yansın totoşların saol hacı ofise 1 hafta daha girmeyiz :)
-
Hacı sakaryada adamlar sırf ipnelik olsun diye cuma günü kesiyolar elektriği suyu. Neden dersen saat 5 e kadar ödemezsen faturayı h.sonu elektrik su yok :D Piçler de biliyolar kimse susuz kalmak istemez. Cumadan kesiyolar. Saat 3 te kestiklerini bilirim yani. Sırf piçliğine :D
-
Nvidia bunu yazdı
Suyu kesmiyorlar şimdi elektriğide kesmiyorlar heralde vatandaşın temel ijlhtiyacı elinden alınamaz kafasıyla...
keşke bu kafa bizim ülkede de olsa