Borcunu Ödemeyen Abonenin Hizmeti Kesilmiyor Mu?
-
wordros bunu yazdı
kurumda kesik gözüküyordur ama yetkililerin insiatifinden kesilmemiştir.
kururm demiyor mu bu adamların elektriği kesik bu yeni dönem fatura nerden çıktı ?
-
3 ay oldu devir işlemi biteli Bedaşın
eğer gidip taksitlendirme falan yaptıysa taksit bitene kadar gözükebilir.
Yok eğer aradan kaçtıysa borçuları arıyolar. Yılbaşından sonra düzene oturur. Yakasına yapışırlar
Bilmem kaç yılından borcu olan adamı bulup ödettiriyolar da onu kaçırmazlar:D avukata verirler avukat masrafıda geçirirler. Buna emin ol
-
Abi bizim evde elektrikler sadece şartel indirilerek kesiliyor mühür filan yok. Adam geliyor şarteli indiriyor bir fatura bırakıyor elektrik kesilmiştir diye gidiyor. Sistemde kesik gözüküyor. Şarteli açıp kullanıyoruz :)
-
çok saçma zaten
elektrik su ısınma internet kalacak yer bunların bedava olması gerek o kadar vergi alıyosun geçenlerde haberde okumuştum kredi borcunu ödeyemeyen adam 10 ay hapse girmiş diye şaka gibi para yüzünden 10 ay hapse giriyorsun hemde devlet kontrolünde
-
Allura bunu yazdı
çok saçma zaten
elektrik su ısınma internet kalacak yer bunların bedava olması gerek o kadar vergi alıyosun geçenlerde haberde okumuştum kredi borcunu ödeyemeyen adam 10 ay hapse girmiş diye şaka gibi para yüzünden 10 ay hapse giriyorsun hemde devlet kontrolünde
Hapse girdikten sonra borç siliniyor mu yoksa devam mı ediyor ?
Devam ediyorsa bu adam 10 ay hapiste kalıyor, sabıka yiyor nasıl para kazanıcak bu adam da borcunu ödücek ?
-
İlla ki keserler üstat, bilmediğin bir şey var, idareyle ilişkiler filan iyi olsa bile bir yere kadar gider o iş, aksine inanmıyorum, idarede çalışan ve kollayan vatandaşta kimse için bu denli riske atamaz kendini. Bedaş diyorsun üstelik özel bir şirket. Borç eskiyse bana ait değil şeklinde bir temizleme mekanizması var, belki öyle bir oyun dönüyordur.
Öte yandan, mecburi ihtiyaç şeklinde iyi niyet sergileyen arkadaşlar olmuş, evet kesinlikle böyle ve aslında ne suyun ne de elektriğin kesilmemesi gerek ve hatta bu nasıl iş diyede sormak gerek ya neyse.
Ben o 3 kuruş ekmek parası hesabı diye elektrik kesen arkadaşlara ciddi şekilde acıyorum, zira dini açıdan bakarsan hiçbir şekilde yatacak yeri yok onları o denli beddua aldılarki, hadi inanmıyorsun diyelim, diğer taraftan bakarsan vicdansız olmasalar zaten o işi yapamazlar.
Sonuç vicdansızlar+yatacak yerleri yok!:):)
-
SeRDaR bunu yazdıwordros bunu yazdı
kururm demiyor mu bu adamların elektriği kesik bu yeni dönem fatura nerden çıktı ?
kesik elektriğe fatura çıkmaz. sayacı okuyup aletten çıkarttıkları fatura kağıdının üzerinde faturalandırılmamıştır yazar. görebiliyosan ona bak eğer yazmıyorsa normal fatura şeklindeyse muhtemelen takside bağlatmışlardır.
-
Cosmic bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıwordros bunu yazdı
kesik elektriğe fatura çıkmaz. sayacı okuyup aletten çıkarttıkları fatura kağıdının üzerinde faturalandırılmamıştır yazar. görebiliyosan ona bak eğer yazmıyorsa normal fatura şeklindeyse muhtemelen takside bağlatmışlardır.
taside bağlatsalar net sorgulamasında taksitli borç bilmemne yazar o hane boş ayrıca gelen faturada da öyle bir şey yazmıyor
SeRDaR tarafından 17/Kas/13 16:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Cosmic bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıwordros bunu yazdı
hocam bizim kiraya verdigimiz evin elektrigini kiraci ustune almamis elektrik aboneligi yok dairede ama 1 yila yakin zamandir kullaniyor. bunun odemesi nasil olacak. yardimci olabilir misiniz. hatta odettirmesi.
murathan tarafından 17/Kas/13 16:30 tarihinde düzenlenmiştir
Not: kiraci samimi ve her seyini biliyorum oyle kacma meyillisi biri degil. bu ay odeyecem diyor parasi varmis yani. bu nasil olacak odeyince ?? -
aLman bunu yazdı
kesme ekibinin ibneliği var arada . Bende tedaşta çalışıyorum kesme ekibinin el terminaline kesme ibaresi düşer. onu onaylayıp kesmesi gerekir. Hangi il Tedaş sizin bulunduğunuz yer?
ahan aranılan adam hacı ben yeni bir ofis kraladım eksi kracı borcunu ödememiş saatten elektriği gelip kesmişle kesme dediğim sıgortadan çıkarmışlar kabloyu açtırmak için başvurdum dükkan sahibi deprem sgortası yatırcak vısırı tırısı şeyler saydılar 400 tl masraf var dediler ev sahibinede ulaş ulaşa bilirsen geçiçi olarak sgortaya bağlasam elektirği versem anlaşılırmı cezası ne olur :)