Borsa Çöktü
-
ammina kodugumu oglu "bu sefer teget bile gecmeyecek" demisti.
AQ hukumetinin ekonomik anlamda iflasidir.
Yetmez ama EVET !!!
-
borsacı zumsuk'u etkilememiştir umarım.
-
sağlam bi antivirüs ile tarat hocam. eset çok sağlamdır.
olmadı format atıcaksın kesin geçer.
-
ABD altın rezevrleri sıfırlanmış
İtalya tarihinin en büyük ekonomik buhranını yaşıyor
Yunanistan iflasın eşiğinde
Ortadoğuda oluk oluk kan akıyor
Benzeri tablo 2.dünya arifesindede aynı idi
3.World War started
-
türkiyede borsa kesinlikle şirketlere bağlı değil. bugun garan gissesi yuzde 6 ya yakın düştü. peki garanti bugun zarar mı etti hayır.. Şirketle alakası olmayan, tamamen orospu çocuğu kodomanların elinde olan bi düzen. Bugun amerikan borsası yuzde 1.5 kayıpla başladı güne. bizde kriz yok bizde sorun yok neden bizde yuzde 7 onlarda bişey yok. Çünkü şirketlerin durumu birebir aynı borsa durumu ile. Bizde alıyorum hurraaa tavan yaptı satıyorum hurraaaaa taban yaptı. biz hafta yatırdığım paranın yuzde 60 ını kaybettim şirket hgala aynı tek sorun yok.. üç aydırda tövbe ettim. aman diyim bulaşmayın. oynayacaksanız amerikan borsasına yatırın
-
yurt dışı borsasıda batık durumda we 10 büyük firma işçi çıkartmaya karar wermiş kesin Tr de özenir şimdiden kriz die çıkarılanlara geçmiş olsun diyelim :/
-
allah allah iyiden iyiye ciddiye sardı bu iş ha yorumlar içimi kararttı yemin ediyorum
-
tarlaya eker domates bıberı butun gun melemen yerım zengınler dusunsun batsınlar garıbanın zaten kaybedıcek bısı yok batıııınnnnn amk
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------sağlam bi antivirüs ile tarat hocam. eset çok sağlamdır.
olmadı format atıcaksın kesin geçer.
-----------------------------
espri miydi bu? :) -
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------ABD altın rezevrleri sıfırlanmış
İtalya tarihinin en büyük ekonomik buhranını yaşıyor
Yunanistan iflasın eşiğinde
Ortadoğuda oluk oluk kan akıyor
Benzeri tablo 2.dünya arifesindede aynı idi
3.World War started
-----------------------------
Gelişmeler benzer olabilir ama koşullar farklı.Olası bir cihan harbi 2 gün bile sürmez.Yüksek yoğunluklu konvansiyonel savaşları görebilmek artık neredeyse imkansız.Düzen mimarları bundan sonraki süreçte ya 11 Eylül gibi suni eylemler meydana getirip pre-empive war(önleyici savaş)vari doktrinlerle daha demokratik(!) müdahalelerde bulunacaklar ya da Arap Baharı gibi refleks olarak ve tarihin genetiği gereği meydana gelen vakaları manipüle etme yoluna gideceklerdir.İşin içine ekonomik buhranlar da girince hepten çok bilinmeyenli denklemlerle karşılaşıyoruz tabi.Süreci yorumlamak bir hayli güç