Borsa Çöktü
-
Dustugu gibi bir arada cikar. Borsada her zaman soyledigim gibi risk buyuk. O yuzden, kesin parani ikiye katlarsin diyenlere inanmayin. Borsada piyasanin ustunde gelir elde edebilen cok az insan var. O yuzden eger kisa donemlik para elinizdeyse ve kaybedersem beni zora sokar dusuncesi varsa girmeyip dikkatli olmakta fayda var.
-
Teget geçer !!!! DEGET aq
-
borsadan hiç anlamayan 1 admın 1 yıl önce herhangi bir kağıda koyduğu 100 TL 1 ay öncesin kadar 200 TL olmuştu. şimdi 150 TL.. kimse ağlamasın. kriz var diye işten çıkartıyolarsa da bu bir bahane olur ancak. sadece aynı malı daha ucuza mâlederler. biz parayı toprağın altından çıkarmıyoruz millet gibi. Türkiye, kazandığı her kuruşu gerçekten hakeden bir ülkedir. bunu üreterek sağlıyoruz. alıyoruz satıyoruz. ithalat ve ihracat'tan başka seçeneğimiz yok. oyunun kuralları bizim için böyle. e dünya sallanırken bizim etkilenmememiz çok fantastik olurdu. siyaset icabı konuşulan şeyler var elbet. o kürsüde kim olsa aynı şekilde konuşacaktı.. ayrıca bürokratların 15 gün önceki " kriz geliyor" uyarısını yaptıklarında millet gene yuhalamıştı. kriz gelmiyor böyle konuşulur mu diye.. söylesen bi dert söylemesen bi dert. velhasılı herşeye hazırlıklı olmak lazım. bu evrensel bir öneridir. gereksiz harcama yapmamak lazım. neticede başa gelen çekilecek. ben şahsen 3 kriz gördüm. ilkinde öğrenciydim, 2. ve 3. sünde esnaftım. şimdi de işçiyim. bakalım nolacak. belki de işsiz kalacam...
ama şunu biliyorum, parası olana hiçbişey olmaz bu sistemde.
-
çöktüyse bana mı çöktü
-
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------
Absolut bunu yazdı:
tarlaya eker domates bıberı butun gun melemen yerım zengınler dusunsun batsınlar garıbanın zaten kaybedıcek bısı yok batıııınnnnn amk
-----------------------------lol sen krizleri patronların zarar ettiği olaylar zannediyorsun büyük ihtimalle?
-----------------------------ewt ole zannedıorum fakırım ve dunya zıkımde deıl dolar arttı dustu benı teget gectı nıe cunkı borsa ıle zaten ısım yok anlıcan hayat bana guzel ;)
-
ulquiorra bunu yazdı:
Absolut bunu yazdı:
tarlaya eker domates bıberı butun gun melemen yerım zengınler dusunsun batsınlar garıbanın zaten kaybedıcek bısı yok batıııınnnnn amk
-----------------------------lol sen krizleri patronların zarar ettiği olaylar zannediyorsun büyük ihtimalle?
-----------------------------ablacım uraşma ben sonuçlarını detaylı yazdım gene anlamadı o
-
Absolut bunu yazdı:
ulquiorra bunu yazdı:
Absolut bunu yazdı:
-----------------------------ewt ole zannedıorum fakırım ve dunya zıkımde deıl dolar arttı dustu benı teget gectı nıe cunkı borsa ıle zaten ısım yok anlıcan hayat bana guzel ;)
-----------------------------adam haklı beyler dünya yansa içinde yorganım yok yanacak ;)
-
paralar yastık altına
-
irwa bunu yazdı:
ulquiorra bunu yazdı:
Absolut bunu yazdı:
-----------------------------tarlaya eker domates bıberı butun gun melemen yerım zengınler dusunsun batsınlar garıbanın zaten kaybedıcek bısı yok batıııınnnnn amk
-----------------------------ablacım uraşma ben sonuçlarını detaylı yazdım gene anlamadı o
keşke menemen bütün dertlere deva olsaydı :) -
irwa bunu yazdı:
ulquiorra bunu yazdı:
Absolut bunu yazdı:
-----------------------------ablacım yanı benım acımdan olay bu, mılletı dusuncek durumda deılım dedıklerın dogru haklısın ona bısı dedım yok ama dedım gıbı benım acımdanda ben haklıyım :)