Borsa Çöktü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Dustugu gibi bir arada cikar. Borsada her zaman soyledigim gibi risk buyuk. O yuzden, kesin parani ikiye katlarsin diyenlere inanmayin. Borsada piyasanin ustunde gelir elde edebilen cok az insan var. O yuzden eger kisa donemlik para elinizdeyse ve kaybedersem beni zora sokar dusuncesi varsa girmeyip dikkatli olmakta fayda var. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antiochia
    antiochia's avatar
    Erkek

Teget geçer        !!!!                   DEGET  aq

Okuyarak Adam olabilirsin Ama İNSAN Olamazsın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

borsadan hiç anlamayan 1 admın 1 yıl önce herhangi bir kağıda koyduğu 100 TL 1 ay öncesin kadar 200 TL olmuştu. şimdi 150 TL.. kimse ağlamasın. kriz var diye işten çıkartıyolarsa da bu bir bahane olur ancak. sadece aynı malı daha ucuza mâlederler.  biz parayı toprağın altından çıkarmıyoruz millet gibi. Türkiye, kazandığı her kuruşu gerçekten hakeden bir ülkedir. bunu üreterek sağlıyoruz. alıyoruz satıyoruz. ithalat ve ihracat'tan başka seçeneğimiz yok. oyunun kuralları bizim için böyle. e dünya sallanırken bizim etkilenmememiz çok fantastik olurdu. siyaset icabı konuşulan şeyler var elbet. o kürsüde kim olsa aynı şekilde konuşacaktı.. ayrıca bürokratların 15 gün önceki " kriz geliyor" uyarısını yaptıklarında millet gene yuhalamıştı. kriz gelmiyor böyle konuşulur mu diye.. söylesen bi dert söylemesen bi dert. velhasılı herşeye hazırlıklı olmak lazım. bu evrensel bir öneridir. gereksiz harcama yapmamak lazım. neticede başa gelen çekilecek. ben şahsen 3 kriz gördüm. ilkinde öğrenciydim, 2. ve 3. sünde esnaftım. şimdi de işçiyim. bakalım nolacak. belki de işsiz kalacam...

ama şunu biliyorum, parası olana hiçbişey olmaz bu sistemde.

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheWorm
    TheWorm's avatar
    Erkek

çöktüyse bana mı çöktü

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

ulquiorra bunu yazdı:
    -----------------------------

Absolut bunu yazdı:

tarlaya eker domates bıberı butun gun melemen yerım  zengınler dusunsun batsınlar garıbanın zaten kaybedıcek bısı yok batıııınnnnn amk

lol sen krizleri patronların zarar ettiği olaylar zannediyorsun büyük ihtimalle?

ewt ole zannedıorum fakırım ve dunya zıkımde deıl dolar arttı dustu benı teget gectı nıe cunkı borsa ıle zaten ısım yok  anlıcan hayat bana guzel ;)

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ulquiorra bunu yazdı:

Absolut bunu yazdı:

tarlaya eker domates bıberı butun gun melemen yerım  zengınler dusunsun batsınlar garıbanın zaten kaybedıcek bısı yok batıııınnnnn amk

lol sen krizleri patronların zarar ettiği olaylar zannediyorsun büyük ihtimalle?

ablacım uraşma ben sonuçlarını detaylı yazdım gene anlamadı o 

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Absolut bunu yazdı:

ulquiorra bunu yazdı:

Absolut bunu yazdı:

ewt ole zannedıorum fakırım ve dunya zıkımde deıl dolar arttı dustu benı teget gectı nıe cunkı borsa ıle zaten ısım yok  anlıcan hayat bana guzel ;)

adam haklı beyler dünya yansa içinde yorganım yok yanacak ;)

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

paralar yastık altına

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

ulquiorra bunu yazdı:

Absolut bunu yazdı:

keşke menemen bütün dertlere deva olsaydı :)

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

ulquiorra bunu yazdı:

Absolut bunu yazdı:

ablacım yanı benım acımdan olay bu, mılletı dusuncek durumda deılım dedıklerın dogru haklısın ona bısı dedım yok ama dedım gıbı benım acımdanda ben haklıyım :)

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
Toplam Hit: 14962 Toplam Mesaj: 95