Borsa Çöktü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

teğet geçiyor beyler sakin

Bu sefer teğetde de geçmicek :D sakın ol şampiyon:D

ZalımMadam.10.07.24
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

Absolut bunu yazdı:

tarlaya eker domates bıberı butun gun melemen yerım  zengınler dusunsun batsınlar garıbanın zaten kaybedıcek bısı yok batıııınnnnn amk

hocam sen konuyu direk zenginlerin oynadığı paralara sarmışsın ama konu öyle deil

şuanda Tr de bir çok firma borsada we bu firmalarda çalışanlar war ki imkb hariç aracı kurumlarda da bir çok çalışan insan war borsanın çökmesi demek direk o insanların işsiz kalması anlamına gelio çünkü kriz büyürse birçok firma batabilir bu tüm çalışanların işsizliği anlamına gelir çok büyük zarar ederse buda çalışan kesimin gene işten çıkartılmasıyla son bulabilir 

yani zenginin parası deil mesele ewine ekmek götürmeye çalışan adamların da ekmeklerinden olabilecek olması 

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

Ne yapacağımı şaşırdım, birikmiş kiralar, vergiler, üstüne kriz of of...

neoplanın üstüne otobüs tanımam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

2 aya düzelir mi la ?

ekimde işe başlamam lazım :)

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

Absolut bunu yazdı:

tarlaya eker domates bıberı butun gun melemen yerım  zengınler dusunsun batsınlar garıbanın zaten kaybedıcek bısı yok batıııınnnnn amk

hocam sen konuyu direk zenginlerin oynadığı paralara sarmışsın ama konu öyle deil

şuanda Tr de bir çok firma borsada we bu firmalarda çalışanlar war ki imkb hariç aracı kurumlarda da bir çok çalışan insan war borsanın çökmesi demek direk o insanların işsiz kalması anlamına gelio çünkü kriz büyürse birçok firma batabilir bu tüm çalışanların işsizliği anlamına gelir çok büyük zarar ederse buda çalışan kesimin gene işten çıkartılmasıyla son bulabilir 

yani zenginin parası deil mesele ewine ekmek götürmeye çalışan adamların da ekmeklerinden olabilecek olması 

onlarda benım yaptımı yapsınlar hocam tarlalar arsalar bombosh yerlessınler koye 5 aydır işsizim kımsede vay oglum sen krızdesın demedı cokda fifi alayı batsın :)

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

CodeInside bunu yazdı:
    BarisYigit bunu yazdı:

sağlam bi antivirüs ile tarat hocam. eset çok sağlamdır.

olmadı format atıcaksın kesin geçer.

espri miydi bu? :)

hacım askeri ücretin açlık sınırı altında olduğu krizlerin teğet geçtiği doğan her çocugun bogazına kadar borca sahip olduğu yerde siktir edin batarsın batsın mna kodugumun borsası :)))

http://www.leyladansonra.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

tayyip "teğet bile geçmeyecek." dediği an satacaktınız ne var ne yok. şimdi geçmiş olsun herkese.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:

sağlam bi antivirüs ile tarat hocam. eset çok sağlamdır.

olmadı format atıcaksın kesin geçer.

olmadı bi açıp kapasak belki düzelir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Gidip birazdahamı altın alsam napsam

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

Absolut bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

Absolut bunu yazdı:

onlarda benım yaptımı yapsınlar hocam tarlalar arsalar bombosh yerlessınler koye 5 aydır işsizim kımsede vay oglum sen krızdesın demedı cokda fifi alayı batsın :)

yazdığımı anlayamamana üzüldüm bana dokunmayan yılan bin yaşasın demen yanlış sen köye yerleşebilmişsin ama herkes bunu yapamaz kendi adıma konuşursam hiç köy hayatı görmedim insanı alışkanlıkları öldürürmüş bu sefer oraya alışamaz we sonumu getiririm 

sen işsizken kimse ekmek wermio olabilir ama unutmaki kimseye wermiolar bu kadar insanın ewinde hastası mı war bebeği mi war parasızlık yuwasını mı yıkıcak gibi düşüncelerden arınıp bu şekilde bencil bir yaklaşımı bir tbt müridine yakıştıramadım ben 

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 14960 Toplam Mesaj: 95