www.finansanaliz.net
3 aylık Java Matriks anlık fiyat izleme programı 50 milyon.Yapılan işlemleri anında görme imkanı, anlık şirket haberleri,
takas dökümleri, yabancı para giriş-çıkışları gibi bir çok özelliği beraberinde getiriyor.
Gerçekten borsa oyuncusu olmak istiyorsanız bu programı şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar.
Borsaya Girmek.
-
allah yardimcin olsun :)
-
kalemlik bunu yazdı:
-----------------------------
İsteyen herkese pmleri gönderdim ben 2 yıldır borsayı takip ediyorum 6 aydır teknik analiz yapmaya başladım. Son 1 yılda borsa çok kazandırdı 30 bin puanlardan 70bin puana çıkıldı. Yani hiç hisse alıp satmadan a tipi imkb 100 fonuna yatırım yapanlar nisan ayından beri %100'den fazla kazandılar. Küresel kriz yüzünden borsalar çökmüştü. Şu an toparlanma hala sürüyor ve borsalar yükseliyor. Borsa tarihi zirvesinde bundan sonra çok daha dikkatli hareket etmek gerekli. Bu konuda çok az bilgisi olupta yatırım yapmak isteyenler hisse senedi tavsiye edilen bankaların yatırım bültenlerini, haftalık ekonomi dergilerini ve ekonomistleri takip edebilir. İnternette online olarak eğitim veren kurslara katılabilir. Tek başınıza bu şirket çok güçlü bunu alayım fnerbahçe yarınki maçı kazanır onun hissesini alayım nasıl olsa şimdiye kadar çok kazandırdı kazandırmaya devam eder gibi kararlar vermeyin. Uzmanların tavsiye ettiği a grubu hisseleri seçin. Kaybedince üzülmeyeceğiniz kadar paranızı riske edin. Bunları yaptıktan sonra para kazanmamanız için sebep yok.
-----------------------------Hocam o pmi banada atarsan sevinirim
-
borsada herkes kazanırsa ,pramit sistemi birşekilde üst üste yığılıyor ve sürekli az yada çok kazanç var demek. ancak sistem bir yerde iflas eder diye düşünüyorum. birileri kazanınca kim kaybediyor soruları sorulmaya başlandığında bu saadet zincirinin kopma anında ortalıklarda bulunmamak en güzeli. Kumar bu resmen . sadece özel fırsatları beklemek lazım bence. mesela ne gibi? referandumun evet çıkması borsayı füzeledi. Bunu önceden keşfedip dalarak olabilir
-
Volaris bunu yazdı:
Senin gibi kaybetmeye mahkum adamların parasını yemek bana nasıl bir haz veriyor tarif edemem.
-----------------------------Enteresan!!!
Sırf meraktan soruyorum Borsada kaybedenlerin parası nasıl yeniliyor? Borsada kazananlar kaybedenlerin parasını mı kazanmış oluyor? Eğer böyleyse benim bildiğim borsa başka bir şey.
-
vobu öğrenmek isteyenler içinde faydalı olabilir
-
ibs stock@live programını öneririm basit ,
-
çok güzel ve kullanışlı çok profesyonelce birşey aramıyorsanız
-
anlık takip için harika.ücretsiz olarak indirip bilgisayarınıza kurmanız yeterli
Aşağıdaki program bu alanda bir numaradır..
Adresini verdiğim program YTL ye uygun versiyonudur..
Programı indirin kurun ve üye olun..Email adresinize şifreniz gelecektir..
http://update2.ibsyazilim.com/Stocka...ASetup_NTVwww.matriksdata.com da 3 aylık javamatriks üyeliği 50 YTL.
bedava istiyosan ataonline da hesap açtırırsan javamatriksi bedava kullanma imkanın oluyor.
http://www.ibsyazilim.com/stockform_frame.html
programı yükledim. şifrede birkaç dakika içinde geldi.
(genius-xl, hotmail kullanıyorsan junk mail kutusunu bi kontrol et bence)
üye olmak gerekiyormus. ücretsiz oldugunu söylüyorlar.borsa.trt.net.tr
buradan anlık borsayı takip edebilirsiniz tabi istediginiz kagıtları ..buradan daha iyi bilen arkadas varsa bizimle paylaşırsa sevinirim.
birde 29 tarihinden itibaren prim yapabilecek kahıtlarım yazarım derimhangisi yükselecek hangisi düşer gibi bir tahmin yapayım ben ilk olarak
topaş buyuk bir ihtimalle yükselmeye baslıyacak bu haftaki düşüşten sonra tekrar 30-40 ları
görmesini bekliyorum insanlar tofaşın düşüşünden yararlanarak
almaya baslarlar düşüncesindeyim benden bu kadar bu gunluk
saygılar -
-
Takip ettiğim birkaç kağıdı ve anlayacağınız şekilde (Teknik tabirler olmadan) yorumlarımı yazayım, belki yararı olur.
( Önemli Not:Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yorumları kendi takip ve analizlerimle yazdım, kesinlikle böyle olacak diye bir düşünce söz konusu değildir. Borsa tamamiyle takip, analiz, Tahmin ve tecrübe işidir. Yeni başlayanlar için önerim tecrübeli birine, brokera yada finans şirketine danışmadan bu işe girmeye kalkmasınlar.)
GARAN ( Garanti bankası ) 2009 ilk yarısında krize girmeden takibe aldım kağıdı, kriz geldiğinde büyük bir düşüş yaşadı fakat kriz politikasını çok iyi yönetti ve bana göre yastık altındaki paraların dışarıya çıkmasıyla zirveyi gördü. Zirvedeyken dahada artış olacağını düşünüp satmayanlar kağıt düşüşe geçtiğinde zarar etmemek için satmaya başladılar buda kağıdın dahada gerilemesine neden oldu. Şuan belli bir denge sağlamış durumda.
Görüşüm: Uzun vadede kazanç sağlayabilir
METRO ( Ticari ve mali yatırımlar) 2009 dan beri takipteyim, takibe aldığım anda düşüşe geçti, şu an dibin biraz üstünde, riski ve beklemeyi sevenler için çok büyük bir fırsat bu kağıt, Asıl değeri 2.50-2,60 şuan 1.25 de olurda dikkat çekerse ki dipte olduğu için dikkat çekiyor çıkışa geçtiğinde duracağı yer en az 2.00. Kötü ihtimalleri düşünürsek 1.10-1.20 lerde sürünebilir bir süre.
Görüşüm: Riske ve denemeye değer, Yeni başlayanlar için 3-4 aylık heyecan dolu bir bekleyiş olur bu kağıt.
Önerim: 1.25 ten alıp 3-4 ay bekleyip hala 1.50-1.60 ları göremezseniz, zarar etmeden elden çıkartın.
BİSAŞ ( Bisaş tekstil san.) Bu kağıda yorum yapmayacağım, 1.3 lerden 2.30lara kadar zirve yaptı oradan 2ye kadar geriledi, benim tahminim uzun vadede çook kazandıracak bir kağıt en az 4-5leri görmesini bekliyorum. hadi be güzelim ha gayrettt.
Görüşüm: Benim favorim çoook can yakacak fakat bazılarınında yüzünü güldürecek.
Önerim: 2 den alıp beklemek, 2.50 barajını geçtiği an kimse tutamaz bu kağıdı.
Ayrıca İnşaat, Çimento, tekstil, sektöründeki hisseler talep görebilir, artışa geçebilir.
Bunların dışında, Yatırımlarınızı hayatınıza zarar vermeyecek şekilde kullanırsanız sizin yararınıza olur hem strese girmemiş olursunuz hemde keşkelerle uğraşmazsınız. Yeni başlayanlar için ufak miktarlarla oynamalarını tavsiye ederim.
Benim bu güne kadar gördüğüm kaybetme nedenlerinden ikisi açgözlülük ve hırs, ücüncüsü fazla risk alma. Ne kadar takip ederseniz edin endeks yükselişte bile olsa kağıt düşebiliyor, Borsada hiçbir şey garanti değildir. Ayrıca kimse borsa oynayıpta ben hiç kaybetmedim diyemez. Böyle birine denk gelirseniz kesinlikle uzak durun. Son tavsiyem kendinize 5-10 hisse belirleyin devamlı onları takip edin başka hisselerle ilgilenmeyin.
-
Allura bunu yazdı:
borsada para kazanmak için oyun oynaman lazım onun dışında senin gibi ufak yatırımcıların sadece paraları gider.
örnek vermek gerekirse 2000 krizinden önce yaptıgımız bir olay vardı.
ucuz olan bir şirketin hisselerini alıyorduk 1 liradan ucuza, ancak çok fazla para aktarıyorduk şirkete böylece şirket değer kazanıyordu, yane 1 lira dan aldıgımız hisse başka insanlarında ana bu şirket zenginleşmiş para akışı var bak hisseleri artıyor demeleri üzerine 1 liralık hisse 50 lira oluyor ve yeterli para olunca şirkette bütün hisseleri satıp çıkıyorduk yane 1 liradan aldıgımız hisseler 50 lira oluyordu, ancak bunu yapmak yasak tabi borsada anlarlarsa kan alırlar, hele 2000 den sonra acayip denetim arttı 2000den önce böle 1-2 yılda herkesin altında range rover vardı ^^
-----------------------------Afedersin ama resmen sallamışsın.
1. Ne kadar aktarıyordun? 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 milyon dolar TL € ?
2. Senin satın aldığın o kadarcık lotla şirkete nasıl bir değer kazandırdın anlamadım? Şirket kar etmeden, İç dış piyasada iş yapmadan? Sermaye büyümesi, potansiyeli artmadan? vb..
3. Borsada alım satım yapan hiç kimse aaa bak bu şirket zenginleşmiş alayım hemen diye bakmaz. Alacağı hisseye ya birisi tüyo vermiştir al demiştir yada takip ediyordur öle hoppala zıplayan para dağıtan kişiler zaten borsada ya 1 yada 2 kere işlem yapar ki parası olan kimse bunu yapmaz.
4. En çok güldüğüm yer 1 liralık hisse 50 lira nasıl oldu ya ???? İMKB tarihinde değil dünya borsaları tarihinde böyle bir olay yok.
Ayrıca hem o kadar para yatıracaksın 1 liradan alacaksın, hisseyi yükselteceksin 50 liradan satacaksın senin burada ne işin var? trilyon kazanmış olman gerek bu durumda. hemde öyle böyle değil yani. Biz 1.50 lik kağıtlar 3 olunca paranın dibine vurduk diyoruz 1 - 50 olsa o zaman hemen açayım 2 tane holding.
5. Ayrıca böyle birşey yapmak yasak falan değil ne şimdi nede 2000den önce. Yabancı yatırımcılar ve büyük patronlar zaten bunu yapıyor. Küçük yatırımcının heleki holdingi yada çok büyük kara para aklamayan 100binle 200binle hatta hatta 1 milyon 2 milyonla kağıt alan hiç kimse 1 değerini 50 ye çıkaramaz, şirket değerini arttıramaz. 3milyonla bile girsen artacağı en fazla 1.3 - 1.4 olur. 50lira yapabilmen için düşün artık kaç milyon yatırman gerekiyor? :D hay Allahım ya
6. Ayrıca hangi denetimlerden bahsediyorsun? Şirket vergiden muaf mıymış? Şirket vergimi kaçırıyor? Cart curt bunlar zaten oyuncuyu etkilemez ki. oyuncuyu etkileyen bir denetleme yok zaten sistem belli hazır. 2000 yılından öncede böyleydi şimdide böyle.
7.Ayrıca 2000de kriz yoktu 2001 de kriz vardı 99 ve 2001 yılları oyuncunun en çok kaybettiği krizlerdir. yüzlerce insan, şirket iflas etti.
8. Bahsettiğin kriz 2000 değilde 2001 se eğer evet krizden hatta depremden önce diyelim, borsa çok güzeldi kazanan kazanıyordu. Fakat kazansanda farketmezki 99 daki krizde borsa şöyle bir sallandı küçük yatırımcılar düştü, 2001 krizinde tersine döndü orta ölçekli yatırımcılar düştü büyük patronlar kazandı. Sonuçta 99 yılından önce borsada kazandığın bütün parayı kaybettin. 99 ve 2001 yılında kağıt alıp kaybetmeyen adam varsa çıksın elini ayağını öpecem.
Sonuç olarak Afedersin ama ya çooooook abartıyorsun yada şizofren falansın. 1 - 50 yi kimse kazanammmmazz.
Edit: Böyle uçuk şeyler söyleyip milletin aklına çomak sokmayın, kısa vadede ancak çok büyük risk alarak kazanırsınız al-sat al-sat illaki insanın elinde patlıyor birgün. Uzun vadede öyle çok büyük paran yoksa maksimum 1-2 senede paranın 2 katını alırsın. Öyle anlattığın gibi kolay olsaydı herkez şimdi zengindi birtek sen mi biliyorsun bu yöntemi yapma Allah aşkına?
-
borsa hiçte düşünüldüğü gibi zor karmaşık birşey değildir.daha girdiğiniz hafta %5-%10 bile kazanabilirsiniz.fakat tabiki önemli olan süreklilik.Sürekli kazanç için biraz fazla tecrübe lazım.
-
Peki interaktif olarak her alım ve satım işleminden masraf olarak ak bank nekadar ücret kesinti yapıyor. bu konuda detaylı bilgiye ihtiyacım var?
-
5-10 milyon tl 50 bin lirayla borsa mı oynanır