Kriptoparalar & Blockchain
Bovsan | Yeni Türk Borsası'ndan Ön Kayıt Hediyesi 0.025 ETH | Acele Edin!
Bovsan | Yeni Türk Borsası'ndan Ön Kayıt Hediyesi 0.025 ETH | Acele Edin!
-
refli üye olundu. hayırlısı bakalım.
-
Doğrulama için selfie istemiyorsa bana haber et @C_e_Z_a çünkü selfie olayı beni bozuyor.
-
Dark_Lord bunu yazdı
Doğrulama için selfie istemiyorsa bana haber et @C_e_Z_a çünkü selfie olayı beni bozuyor.
Not aldım, mutlaka ederim :)
-
şimdiye kadar para yatıranlar ne kazandı?
paralarını istediklerinde cekebildimi?
hiç anlamam merak ettim
-
DJ_Alper bunu yazdı
şimdiye kadar para yatıranlar ne kazandı?
paralarını istediklerinde cekebildimi?
hiç anlamam merak ettim
Ooo alper hocam, belki konuma yazmayalı 10 yıl olmuştur :) Hocam bu tip borsalarda para yatırma - çekme işlemlerinde , aktif olarak faaliyete geçtiklerinde kimlik doğrulaması istenir. Binance hariç, binance kyc'yi üst limit işlemlerde ister. Normalde 2FA Google Güvenlik ve SMS ile doğrulama uygulaması ile kullanıcı güvenkliği sağlanıyor.
Hee, para kazanılıyor mu ? Elbette. Yani işi gücü bırakıp bu borsa işlerine bakanlar var. Ciddi kazananlar var. Ciddi kaybedenlerde var. Bu tamamen iyi bir analiz ister.
Bu borsa'da , rekabetin çok yüksek oluşundan ötürü böyle bir kampanya yada tanıtım stratejisi yapmış. Peki verir mi paraları ? Vermez ise, en baştan kaybeder! Böyle bir riske giremez sanırım. Yakında göreceğiz :)
Referansım ile de ön kayıt yaparsan çok sevinirim hocam :) -
doğrulama kodu geliyor ancak sonrasında ne sayfa değişiyor ne doğrulama kodunu istiyor. ne yapacağız? aynı sayfaya dönüyorum.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
doğrulama kodu geliyor ancak sonrasında ne sayfa değişiyor ne doğrulama kodunu istiyor. ne yapacağız? aynı sayfaya dönüyorum.
Doğrulama başarılıdır uyarısından sonra, orada bir tamam Ok gibi bir onay tuşu çıkıyor. Ona basınca sayfa dönüp referans bilgileriniz kısmına geliyorsunuz hocam. Doğrulamayı yaptıysanız , dilerseniz f5 ilede manuel bir refresh çekin, sayfaya gelirsiniz.
-
C_e_Z_a bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
Doğrulama başarılıdır uyarısından sonra, orada bir tamam Ok gibi bir onay tuşu çıkıyor. Ona basınca sayfa dönüp referans bilgileriniz kısmına geliyorsunuz hocam. Doğrulamayı yaptıysanız , dilerseniz f5 ilede manuel bir refresh çekin, sayfaya gelirsiniz.
uyarı falan yok. ok tuşu da çıkmıyor. doğrulama sms'i geliyor. f5 yaptım tekrar sms geldi (sms bomber kullananlar, fırsat ayağınızıa geldi :D )
-
NoktaliVirgul bunu yazdıC_e_Z_a bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
uyarı falan yok. ok tuşu da çıkmıyor. doğrulama sms'i geliyor. f5 yaptım tekrar sms geldi (sms bomber kullananlar, fırsat ayağınızıa geldi :D )
O zaman sayfadan çıkıp bir Bonus Sorgula kısmına numaranı yazıp girişi dener misin hocam ?
-
C_e_Z_a bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdıC_e_Z_a bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
O zaman sayfadan çıkıp bir Bonus Sorgula kısmına numaranı yazıp girişi dener misin hocam ?
aynı sayfaya dönüyor, hiçbirşey olmuyor.