Kriptoparalar & Blockchain
Bovsan | Yeni Türk Borsası'ndan Ön Kayıt Hediyesi 0.025 ETH | Acele Edin!
Bovsan | Yeni Türk Borsası'ndan Ön Kayıt Hediyesi 0.025 ETH | Acele Edin!
-
hipokondriyak bunu yazdı
Boku ckti senin su refli link.kasmak.icin actigin konularin
Kac para kazaniyorsun bari ya da.basindan beri kazandin
Niye kızdın hocam anlamadım ? Böyle bir yasak varsa, yönetim hemen silebilir. Kazandığım bir para henüz yok, bu konu zaten henüz ön kayıt konusu.
-
Up beyler :)
-
TaRuZ bunu yazdı
Bddk izni olup olmadığını bilmediğiniz hiçbir yerden bu işe girmeyin.
Adamın yazdığını neden görmezden gelmişsiniz hocam? Her mesajı alıntılayıp cevaplamışsınız. Şu konuya açıklık getirin ben dahil bi kaç refli kullanıcı daha üye olacağız
-
Mutubilir bunu yazdıTaRuZ bunu yazdı
Adamın yazdığını neden görmezden gelmişsiniz hocam? Her mesajı alıntılayıp cevaplamışsınız. Şu konuya açıklık getirin ben dahil bi kaç refli kullanıcı daha üye olacağız
şahsen ben izin almış olsam anasayfaya herkesin gozune sokacak sekilde izinli oldugumu yazardim.
sonuc: tabi ki izni yok.
-
Mutubilir bunu yazdıTaRuZ bunu yazdı
BDDK izni olup olmadığı konusunda bir bilgim yok hocam. Onu destek bölümünden sorayım gün içerisinde. Yalnız olup - olmamasının ön kayıt açısından alakası nedir ben pek anlamadım ?
Promosyon olarak dağıtılan ETH'leri, kayıt esnasında ilk işlemden sonra ( en düşük meblalı bir işlemde anında aktif olacak deniyor. ) hesabınızda görmediyseniz bilinki adamlar sahtekardır. Kaldı ki; onlarca forumda , web sitesinde reklamları dönüyor. Tahminen XX.XXX kayıtlara ulaştılar. Kendilerinin bileceği birşey :) Böyle bir hatalarında kayıplarının ne kadar büyük olacağını biliyorlardır böyle bir piyasada.
Gidende en fazla 0,025 ETH olur :)
-
AbdullahAzad bunu yazdıMutubilir bunu yazdıTaRuZ bunu yazdı
şahsen ben izin almış olsam anasayfaya herkesin gozune sokacak sekilde izinli oldugumu yazardim.
sonuc: tabi ki izni yok.
Bu izni sorgulamak için bir sayfa var mı hocam ? Bende bir kontrol etmek isterim gerçekten.
-
Desteğe soracağım deyip 6 saat sonra güncelleme amaçlı nereden sorgulanıyor demek. Bu borsadan bok çıkar dikkat etsin herkes.
-
Mutubilir bunu yazdı
Desteğe soracağım deyip 6 saat sonra güncelleme amaçlı nereden sorgulanıyor demek. Bu borsadan bok çıkar dikkat etsin herkes.
Eee bilen birine sormayalım mı yani hocam , tıpkı yer sağlayıcı sorgulama sayfası gibi bununda varsa bir sorgulama yeri; bilen arkadaş varsa yönlendirsin oradan sorgulayalım.
-
Bu tip kripto para haber-ref konuları fazla geliyorsa o konuyu atlar bir sonraki konuya geçersin. En fazla bir mouse hareketine mal olur başkaca zararı olmaz. Hele ne kazandın Kİ ? sorusu çok gereksiz yani ne olur sana göz kalabalığından fazla ne zararı var 20 tane konu açıp 5 TL bile kazanmış olsa konu sahibi. Lütfen rica ediyorum, insanlara gereksiz şekilde baskı uygulamayın.
izni olup olmadığı konusu, ön kayıt için sadece tel no su veriyorsun ki bu büyük bir gizem değil. Çatır çatır her yerde bu numaralar dolanıyor. Borsa açılır, güvenli olmadığı kanaati getirilirse es geçilir, sallanır. Borsa açıldığında şartları uygun gelirse süreç işletilir.
Konuda bu husustaki yorumlara binaen konu sahibi izin konusunda bilgim yok durum bu şeklinde güncelleme yapsın bence yeterli. İnsanlar ona göre kendince hareket eder. Tabii ki bundan sonraki konularında da buna göre hareket eder.
-
cohndoe bunu yazdı
Bu tip kripto para haber-ref konuları fazla geliyorsa o konuyu atlar bir sonraki konuya geçersin. En fazla bir mouse hareketine mal olur başkaca zararı olmaz. Hele ne kazandın Kİ ? sorusu çok gereksiz yani ne olur sana göz kalabalığından fazla ne zararı var 20 tane konu açıp 5 TL bile kazanmış olsa konu sahibi. Lütfen rica ediyorum, insanlara gereksiz şekilde baskı uygulamayın.
izni olup olmadığı konusu, ön kayıt için sadece tel no su veriyorsun ki bu büyük bir gizem değil. Çatır çatır her yerde bu numaralar dolanıyor. Borsa açılır, güvenli olmadığı kanaati getirilirse es geçilir, sallanır. Borsa açıldığında şartları uygun gelirse süreç işletilir.
Konuda bu husustaki yorumlara binaen konu sahibi izin konusunda bilgim yok durum bu şeklinde güncelleme yapsın bence yeterli. İnsanlar ona göre kendince hareket eder. Tabii ki bundan sonraki konularında da buna göre hareket eder.
Teşekkür ederim hocam :) Arkadaşlar çoğu konuda haklı, ülkede ciddi bir güven sorunu var. Lakin, konudan da anlaşıldığı üzere bu bir ön kayıt. Zaten 1 hafta kadar bir süresi kaldı, o zaman anlaşılır zaten borsanın amacı. He yatırım yapılacaksa da , araştırmalar neticesinde yapılır elbet.
Tekrar teşekkür ederim. :)