Kriptoparalar & Blockchain
Bovsan | Yeni Türk Borsası'ndan Ön Kayıt Hediyesi 0.025 ETH | Acele Edin!
Bovsan | Yeni Türk Borsası'ndan Ön Kayıt Hediyesi 0.025 ETH | Acele Edin!
-
Son 7 Gün arkadaşlar :)
-
Umarım küfretmezsiniz konuyu hortlattığım için arkadaşlar, ama inanın ihtiyacım olan bir durum :) Teşekkürler.
-
Son Gün!!
En azından denemek isteyen için son gün fırsatı arkadaşlar :) -
nasıl satıcaz :D
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
nasıl satıcaz :D
Borsa aktif olduktan sonra, yapacağın küçük bir al - sat işlemi sonrası hesaba aktarılacağı söyleniyor sitesinde hocam. Sonrasında dilersen direkt banka hesabına çekersin, yada borsada işlem yaptırmaya devam edersin.
-
rf den gırış yapmaya calısıyorum telefonu yazmama rgmen sms gelmedı ...?
-
mixer bunu yazdı
Dilerseniz daha sonra tekrar deneyin hocam. Normalde bende giriş yapmaya denediğimde hemen gelirdi giriş için onay sms'i. Sistem'i faal etmek için çalışma olabilir. Net bir bilgim yok ama bilgi edinirsem buradan bildiririm size de.
-
C_e_Z_a bunu yazdımixer bunu yazdı
Dilerseniz daha sonra tekrar deneyin hocam. Normalde bende giriş yapmaya denediğimde hemen gelirdi giriş için onay sms'i. Sistem'i faal etmek için çalışma olabilir. Net bir bilgim yok ama bilgi edinirsem buradan bildiririm size de.
tamam hocam tşk ederim
-
Bu işler böyle başlar. Beni tanıyan bilen vardır illa ki. 4 aydır ülkenin değişik yerlerinden şikayet geliyor bir bitcoin borsası hakkında. Site sağlam, bu kadar üyem var malzemesi yani reklamı olmayın. Önce araştırın. Sizin kalabalığınıza konudan anlamayanlar dolandırılıyor olabilir. Bu sitelerin sözümona brokerları da oluyor..
-
TaRuZ bunu yazdı
Bu işler böyle başlar. Beni tanıyan bilen vardır illa ki. 4 aydır ülkenin değişik yerlerinden şikayet geliyor bir bitcoin borsası hakkında. Site sağlam, bu kadar üyem var malzemesi yani reklamı olmayın. Önce araştırın. Sizin kalabalığınıza konudan anlamayanlar dolandırılıyor olabilir. Bu sitelerin sözümona brokerları da oluyor..
Yani hocam ? Tam olarak açık açık uyarınızın ne olduğunuzu belirtirseniz cidden sevinirim, kıllanmaya başladım siz böyle deyince ?