Bovsan | Yeni Türk Borsası'ndan Ön Kayıt Hediyesi 0.025 ETH | Acele Edin!
-
Bddk yasasına göre izinsiz borsa işi yapmak, elektronik para muhabbetine girmek suç. Bu adamları izni yoksa, bir süre talep toplayım kurum bunları fark edince topuklama yoluna gidebilirler. Borsa üzerinden illa ki parasal işlem yaparsın bir süre sonra ama bizim milletin sıkıntısı, sürü varsa sorun yok mantığı. Dombili de aynı boku yedi, hatırlatırım. Bu adamlar böyle yapıyor diyemem ama ne yapıldığını söylerim. Anonim şirket şeklinde kurulmak zorundalar ve kayıtlı sermayeleri milyonları bulması lazım(şartı tam hatırlamıyorum) Gerçekten bu işe girmek zorundalar, lisans almaları lazım. Wordpress bir tama üzerinden şirket görüntüsü verip, şu kadar kayıtlı kullanıcımız var, memnunlar diyen coin borsası kuramaz. Öyle bir şey yapmanın yasal şartları çok ağır.
-
TaRuZ bunu yazdı
Bddk yasasına göre izinsiz borsa işi yapmak, elektronik para muhabbetine girmek suç. Bu adamları izni yoksa, bir süre talep toplayım kurum bunları fark edince topuklama yoluna gidebilirler. Borsa üzerinden illa ki parasal işlem yaparsın bir süre sonra ama bizim milletin sıkıntısı, sürü varsa sorun yok mantığı. Dombili de aynı boku yedi, hatırlatırım. Bu adamlar böyle yapıyor diyemem ama ne yapıldığını söylerim. Anonim şirket şeklinde kurulmak zorundalar ve kayıtlı sermayeleri milyonları bulması lazım(şartı tam hatırlamıyorum) Gerçekten bu işe girmek zorundalar, lisans almaları lazım. Wordpress bir tama üzerinden şirket görüntüsü verip, şu kadar kayıtlı kullanıcımız var, memnunlar diyen coin borsası kuramaz. Öyle bir şey yapmanın yasal şartları çok ağır.
Anladım hocam bu bilgiler iyi oldu.
-
Konunun ilk sayfasındaki verdiğim linkten kanunun okuyabilirsiniz. Şöyle bir göz gezdirin, ne kadar formalite olduğunu ve 28.maddede de cezaları görebilirsiniz. Siteyi tr uzantılı bile almamışlar. Nerede faaliyet gösterdiği belli değil. Site bende açılmıyor mesela mobilde. 2 farklı tarayıcıda denedim olmadı, birazdan laptopa geçip whois çekeceğim.
-
adamlar dataları alıp topuklamış :) beyaz sayfa.
-
Site yalan olmuş
-
İnşallah öyle değildir arkadaşlar :/ Bende aktif olması için bazı çalışmalar yapılıyor diye tahmin etmiştim :/
-
C_e_Z_a bunu yazdı
İnşallah öyle değildir arkadaşlar :/ Bende aktif olması için bazı çalışmalar yapılıyor diye tahmin etmiştim :/
Reklamını yaptığın siteler seninle bağlantılı. Başın belaya girmesin sonra.
-
TaRuZ bunu yazdıC_e_Z_a bunu yazdı
Nasıl yani hocam ? Ben bilgilendirme amacıyla konu açtım foruma. Benim gibi onlarca konu açan eleman var benzer forumlarda ve kripto parayla ilgili sitelerde.
-
Ne oldu bu iş? Data mı patlattılar
-
C_e_Z_a bunu yazdıTaRuZ bunu yazdıC_e_Z_a bunu yazdı
Nasıl yani hocam ? Ben bilgilendirme amacıyla konu açtım foruma. Benim gibi onlarca konu açan eleman var benzer forumlarda ve kripto parayla ilgili sitelerde.
onlarca kisi olmasi onemli degil.
bi sikayete bakar. normalde sikayet eden senin baglantili oldugunu kanitlamak zorunda ama bizim ulkede malesef sen alakali olmadigini kanitlamak zorunda kalirsin.
kissadan hisse: her hiyarim var diyene tuzlukla gitmemeli.