folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Boy Kısalıgından Komplekse Girenler

Boy Kısalıgından Komplekse Girenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Sitedeki arkadasları görüyorum hepsi boyunun kısalıgından şikayetci.Kısa olanda olmayanda boyunun kısalıgından dert yanıyor.Arkadaslar suana kadar işin hep tekniğini konustuk.Sitede egzersizler,beslenme,spor falan dedik.Peki ben bunları yaptım ama uzayamadım yaş geldi 20 ne yapıcam diyorsanız önce bu konuyu baştan aşağı okuyun derim.Bu konuyu sizin için uzun uzun araştırdım ve biraz uzun bir yazı yazdım.

Sevgili arkadaslar önce şunu bilin.Ben psikoloji ve felsefe ile yakından ilgilenen biriyim.Bu yüzden karşımdakinin kafasından geçeni ve insanların ne düşünebileceğini az cok biliyorum.Bu konuda siz anlayın diye teknik terimler kullanmakdan sakınacağım.Neyse uzatmadan konuya gireyim.Kısa boyluluk ve psikolojimize verdiği sıkıntıya şöyle bi bakalım.Boy kısalığı,zayıflık fazla kilolu olma yada diğer fiziksel negatifler sizin ruh halinizi olumsuz etkiler.Ve bozuk bir ruh hali yavaş yavaş psikolojiyi tahrip etmeye baslar.Psikolojisi bozuk insanlar kötü işler yapmaya cok müsait bir hale gelir.Kendine ve cevresine zarar verebilir.Hayatı kararır terapistlerin ve psikologların eline düşer.Sizce sadece ve sadece fiziksel bir eksiğinizden dolayı buna gerek var mı ?

Cevabı elbette yok.Çevremizde onlarca engelli kardeşimiz varken onlar bile hayatı dolu dolu yaşıyor ve bunu sıkıntı etmiyorsa bizimde tabi ki bunu sıkıntı etmemiz gerekir.Erkek arkadasların hislerini bir erkek olarak biliyorum.Yanına kendinden uzun bir kız gelince sinirlenir hatta içinden küfür eder lanet eder,boyunu daha uzun göstermek için daha bi dik durmaya falan calısır bunları bizzat yaşadım biliyorum :)

Önce erkek kardeslerimiz sunu bilmeli ki kızlar bizim gibi sadece boya posa güce vs bakan bir cins değildir.Onlar daha duygusal olduğu için eğer sizin boyunuz cok cok kısa olmadığı sürece (cüce) pek bir problem yaratmayacaktır.Ben bir çok kere parası bulu olmadıgı halde kendinden güzel ve uzun kızlarla cıkan erkekleri gördüm bizzat tanıyorumda.Fiziksel yetersizlik karakteristik yetersizliğin yanında daha iyidir.

Kız arkadaslarımız şöle bir düşünsün.Simdi size 2 cocuk modeli sunacagım biri 190 bir cocuk birazda yakısıklı güclü falan ama cocugun karakteri kötü yani küstah,dengesiz yada kültürsüz biri.Biri de 165-170 ama cok kültürlü,beyfendi ve toplum içinde gezdirebileceğiniz ahlaklı biri.Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ? Yabancı ve Türk bir cok kız arkadasa bu soruyu sordugumda bana cogu 2. şıkkı tercih edeceğini söyledi.Sunu da sölemeden geçemeyeceğim en yakın arkadasım 184 boyunda ve daha önce hiç sevgilisi olmamış bir cocuktur ama ilkokul arkadasım 168-170 civarında olmasına rağmen neredeyse her hafta sevgili değiştiren bir cocuktur :)

Şimdi kız arkadasların cephesinden olaya bakalım.Düşünce kalıbı sudur.Biraz daha uzun olsam daha cok erkekler bana bakar.Biraz daha uzun olsam bana Cem bakar yada sınıfda daha cok dikkat çekerim vs.Bu konuda doğruyu sölemek gerekirse kız arkadaslar biraz daha şanssız ama tamamen şanssız değil.Erkeklerin bircogu duygusal anlamda farklı oldugu için dış görünüşe ve sonra karaktere bakarlar ( istisnalar haric ).Ama bakımlı olmak nazik olmak kibar olmak her erkeğin dikkatini cektirir.Çirkin,kısa,küfürbaz ve küfürbaz kızlar tercih edilmez.Kız arkadaslara burdaki tavsiyem su eğer boyunuz 158 den kısaysa kısasınız sayılabilir ama dert etmeye gerek yok aynen dediğim gibi sizde kültürünüzle,konusmanızla ve biraz bakımlı olmanızla bu konuyu kapatabilirsiniz.Tekrar sölüyorum erkeklere oranla biraz daha dezavantajınız fazla sadece o kadar.

Onun dısında kavgada dövüsde boyu kısa olan dayak yer vs konuları var bu konularda tamamen hikayedir kısa olan dayak yer diye bişey yok.Spor yapan arkadaslar var belki bilirler nba da suan oynayan en kısa basketci 165 boyundadır.Yani siz istedikden sonra boy pos hikaye.

Arkadaslar şahsi görüşüm Türkiyede 168 den kısa olan erkekler malesef kısadır,158 den kısa olan kızlarda kısadır.Bu sözü simdi daha 16-17 yasındaki arkadaslar üstüne alınmasın yetişkinler için sölüyorum.

Bu yazının sizi etkileyeceğini düşünüyorum arkadaslar.Sunu unutmayın kimse size boyunuz,kaslarınız için aşık olmayacak belki avantaj olabilir ama büyük bir dezavantaj olmaz.

Yazı alıntıdır ilgimi cekti paylastım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

saçma buldum

ayrıca kızlar ikinci seçeneği seçmez yaşan söylemişler bu elemana

veya daha yüksek ihtimal bu eleman bize yalan söylüyor 

niyeti iyi de olsa bu kadar sallaması doğru değil

boy muhabbetine gelince herkes bi eksiğini başka yönleriyle kapatmaya çalışır zaten

bunu da çoğu zaman bilinçsiz yapar

mesela kaç tane yakışıklı doktor-mühendis var? az değil mi?

veya güzel kızların kaçı yine mezun oması zor bi bölüme girebilir veya mezun olabilir? zor...

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

saçma buldum

ayrıca kızlar ikinci seçeneği seçmez yaşan söylemişler bu elemana

veya daha yüksek ihtimal bu eleman bize yalan söylüyor 

niyeti iyi de olsa bu kadar sallaması doğru değil

boy muhabbetine gelince herkes bi eksiğini başka yönleriyle kapatmaya çalışır zaten

bunu da çoğu zaman bilinçsiz yapar

mesela kaç tane yakışıklı doktor-mühendis var? az değil mi?

veya güzel kızların kaçı yine mezun oması zor bi bölüme girebilir veya mezun olabilir? zor...

----------------------------- 

:D Bilmiyom hacı ben bu konuya takardım eskiden bu yazıyıda sevdim paylastım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

boyun uzamasını istiyorsan ;

1 ) kafaya takmıyacaksın

2 ) sıçraması bol bir spor ile ilgileneceksin basketbol, voleybol gibi.

bu arada boyum 1.87 kilom 85

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

bence boy önemli değildir, ve kısa boylu kızlar sevilmez diye kim demiş zevkler renkler tartışılmaz ben severim uzun boylulardan daha iyi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tarik bitek sen varsin galiba bu komplekse giren

la liberte ne meurt jamais.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

1.77 de :) sulalede en kisa ben kaldim  futbola gonul verdik . Kuzenler hepsi 185 ustu . kiz kuzenlerimin bile en kisasi 1.73 :S

Turkyiede olsa kafaya takmiyordumda , ama yurt disina cikicna durum farkli . 170 lik kzilar bile 10 cm topuk giydiginde 1.80 oluyor buda adamin asabini bozuyor , boy kopmkleksine giriyoruz ister istemez .

kizlar olmasa dunya ne kadar guzel olurdu biz erkek milleti icin :) Giyim , kusam derdinin olmadigi . Sac , sakal sekil derdiginin olmadigi , ust-bast imaj derdinin olmadigi . kari dirdirindan uzak ....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

salla hocam.Deveninde boyu uzun ama eşek cekiyor.Zeka meselesi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

benim boy 172 kendimden uzun kızlardan hoşlanıyorum

ama onlar benden hoşlanmıyo :S

buna bi çözüm var mı =)

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar