Boy Kısalıgından Komplekse Girenler
-
Mc_cO_By bunu yazdı:
-----------------------------
O 2. yi seçerim diyen kızlar, birinci seçenekteki uzun boylu, yakışıklı ve küstah erkeğe veriyor, kendimizi kandırmaya gerek yok.
Bi diğer nokta da, kısa boylu kızlar daha makbul, tabi bu benim kişisel görüşüm =)
-----------------------------oyle olsaydi Ezel , hatunu , cengize kaptirmazdi :)
dikkat ederse, dunyaya yon veren insanlar genelde kisa boyludur 1.70 civari .
sanirim beyne gidecek yeterince kan olmuyor uzun boylularda :)
-
boyunuz değil işleviniz önemli dostlarım.
-
bende boy uzunluğundan komplekse girecem bro. :D yaş 17, boy 1.95, kilo 91
-
Ulan arkadaş burda kendimizi kandırmayak.Bir kız var boyu 1.90 tabiri caizse at gibisinden.Bir kız var 165 ama çok iyi gerçekten iyi bi kız.
Hangisi muridler?
-
maximuss bunu yazdı:
dikkat ederse, dunyaya yon veren insanlar genelde kisa boyludur 1.70 civari .
sanirim beyne gidecek yeterince kan olmuyor uzun boylularda :)
-----------------------------acaba sebebi istatistiksel olarak 1.70 civarı insanların oldukça fazla sayıda olması olabilir mi?
PathfindeR00 bunu yazdı:
Ulan arkadaş burda kendimizi kandırmayak.Bir kız var boyu 1.90 tabiri caizse at gibisinden.Bir kız var 165 ama çok iyi gerçekten iyi bi kız.
< ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/">Hangisi muridler?
-----------------------------hacı altılı ganyan mı oynucan düzgün bi ilişki mi istiyosun ona göre cevap vermek lazım =) -
Evlenmiyeceksin sonuçta.=)
-
nereye kadar evlenmicen ki?
seks nereye kadar?
insan huzur mutluluk arıyor farketmese bile
hiçbir seks profesyoneli gerçekten sevdiğin bi kızla beraber olmanın hazzını yaşatamaz
-
Prometheus bunu yazdı:
nereye kadar evlenmicen ki?
seks nereye kadar?
insan huzur mutluluk arıyor farketmese bile
hiçbir seks profesyoneli gerçekten sevdiğin bi kızla beraber olmanın hazzını yaşatamaz
-----------------------------O zaman hem at gibi olan hemde çok çok iyi bir kız bulmak gerek hocam.=)
ben evlenene kadar atlarla takılacam.Sonra hem at hem iyi bulamazsam iyi bi taneyle evlenecem =)=)
-
sen öyle yapıp karşındakinden iyi olmasını bekleyemezsin ki
ben de senin gibiydim imana geldim bak
gerçi hiçbi şekilde garantisi yok ama ilerde hatunun eski kirlileri çıkarsa ağzını açmaya hakkın olmaz
-
Prometheus bunu yazdı:
sen öyle yapıp karşındakinden iyi olmasını bekleyemezsin ki
ben de senin gibiydim imana geldim bak
gerçi hiçbi şekilde garantisi yok ama ilerde hatunun eski kirlileri çıkarsa ağzını açmaya hakkın olmaz
-----------------------------Hayırlısı olsun üstat.Geyiği bir tarafa bırakırsak, temiz olsun benim olsun.