Boy Kısalıgından Komplekse Girenler
-
boyla ilgili konuları senin açtığını rahatlıkla bilebiliyorum artık tarık :D
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------
boyla ilgili konuları senin açtığını rahatlıkla bilebiliyorum artık tarık :D
-----------------------------hahaha :D Yok kapi bunu dert yanmak için acmadım
-
sirpence bunu yazdı:
bi ara çok kafama takıyodum da artık o kadar umursamıyorum :w
-----------------------------sen umursa la omuzuma zor geliyordun :F
boyum uzun mutluyum ama minibüslerde sorun oluyor kafa sürekli tavanla bitişik filan
ama sırf boyum için kız düşürdüğümü sanmam zaten artık bu devirde zor öyle boyla posla tavlamak
artık istedikleri şey belli kapitalizm aşkı bile eline geçirdi :W
-
183 boyundayım ve halimden memnunum. 2006 yılında çalıştığım işletmede 150 boylarında bir sekreter çalışıyordu ve hatun bana resmen Mobbing uyguluyordu. Fatih bey senin boyun uzun, dolabın üstünden dosyayı verirmisin? Fatih bey senin boyun uzun masanın ucunda ki zımbayı uzatırmısın vs şeklinde cümlelerin arkası kesilmeyince, birgün dayanamayıp: Arzu hanım ben yere düşenleri sizden istiyor muyum? diye sorunca mevzu kapandı ama işimden oldum (: Boy ile ilgili bir konu olduğunu görünce de paylaşayım dedim (:(:(:(:
Saygılarımla
-
182yim orta boylu olmaktan şikayetçiyim:D
-
boyum 1.84 kilomda 80 civarı mutluyum kısa olsam boy kompleksine girmezdim diye dusunuyorum...nefes alıyorsam gerisinin ........ :) kız arkadaşımda benden 20 cm kısa sorun yapıyormuyum ? alakası bile yok :) zevk meselesidir....hayatımd asla dış görünüşle kız arkadaş arama mevzusuna girmedim...boyu 1.85 olupta içi fesat olduktan sonra onu hayatıma alıp ne yapayım ???? boş boş boş :)
-
Kreyzi bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
bi ara çok kafama takıyodum da artık o kadar umursamıyorum :w
-----------------------------sen umursa la omuzuma zor geliyordun :F
boyum uzun mutluyum ama minibüslerde sorun oluyor kafa sürekli tavanla bitişik filan
ama sırf boyum için kız düşürdüğümü sanmam zaten artık bu devirde zor öyle boyla posla tavlamak
artık istedikleri şey belli kapitalizm aşkı bile eline geçirdi :W
-----------------------------göbeğinde eklenince 4 te birin kadar ancak oluyodum :)
-
boy problem değilde, boyla kilonun orantılı olmaması problem benim içinde. bunu kompleks yapıyorum :/
boy: 180
kilo: 65 fln kiloda alamıyorum :/ -
1.93 boyum var allaha şükür elimiz yüzümüz düzgün temiz bir çocugum :D Boyum sadece akrbalarımın lan daa neaddar uzayacaaan olum demelerine, babamın suleyla gibi uzuyon ama akıl yok diye laf çakmasına; arkadaslarımın boy kavaktada var diye laf çakmalarına; tuvalete girerken her defasında eğilip girmeme odalardan gecerken eğilmeme arabada dizimin koltuk arasına sığmamasına ikibüklüm oturmama, okulda sıra yüzünden bacak bacaküstüne atamama; en önemlisi her yere eğilip girmekten dolayı bel fıtığı olmama yaramaktan baska bi boka yaramıyo...
şimdiki kızlar para için özenti olduklarından boya posa değil egzantirik emolara şaftı kayık adamlara bakıyo :)
-
önemli olan sağlıktır boy felan takmayın kafanıza...