Boy Kısalıgından Komplekse Girenler
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
benim boy 172 kendimden uzun kızlardan hoşlanıyorum
ama onlar benden hoşlanmıyo :S
buna bi çözüm var mı =)
Yok be Prom senden hoşlanmayan kızların anormalliğine karşın bir çözüm bulunamadı hala :/ -
boy uzun olunca pek bir şey olmuyor ya, hatta dezavantajları oluyor. otobüste her yere sığamıyorsun, dolmuşa binsen ayakta kaldığın zaman boynun bükük kalıyor falan filan...
ha merak edenler varsa boyum 1,95 :)
-
edit : yalnis oldu ...
-
maximuss bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
benim boy 172 kendimden uzun kızlardan hoşlanıyorum
ama onlar benden hoşlanmıyo :S
buna bi çözüm var mı =)
-----------------------------peki elinde bu çözüm yolundan olan varmı (:
-
bugraok bunu yazdı:
boy uzun olunca pek bir şey olmuyor ya, hatta dezavantajları oluyor. otobüste her yere sığamıyorsun, dolmuşa binsen ayakta kaldığın zaman boynun bükük kalıyor falan filan...
-----------------------------ulan sorma ya.
o dandik özel halk otobüslerinden ne çektim.
-
maximuss bunu yazdı:
1.77 de :) sulalede en kisa ben kaldim futbola gonul verdik . Kuzenler hepsi 185 ustu . kiz kuzenlerimin bile en kisasi 1.73 :S
Turkyiede olsa kafaya takmiyordumda , ama yurt disina cikicna durum farkli . 170 lik kzilar bile 10 cm topuk giydiginde 1.80 oluyor buda adamin asabini bozuyor , boy kopmkleksine giriyoruz ister istemez .
kizlar olmasa dunya ne kadar guzel olurdu biz erkek milleti icin :) Giyim , kusam derdinin olmadigi . Sac , sakal sekil derdiginin olmadigi , ust-bast imaj derdinin olmadigi . kari dirdirindan uzak ....
-----------------------------Cinsellik nolucak hacı :D
-
pAronayak bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
1.77 de :) sulalede en kisa ben kaldim futbola gonul verdik . Kuzenler hepsi 185 ustu . kiz kuzenlerimin bile en kisasi 1.73 :S
Turkyiede olsa kafaya takmiyordumda , ama yurt disina cikicna durum farkli . 170 lik kzilar bile 10 cm topuk giydiginde 1.80 oluyor buda adamin asabini bozuyor , boy kopmkleksine giriyoruz ister istemez .
kizlar olmasa dunya ne kadar guzel olurdu biz erkek milleti icin :) Giyim , kusam derdinin olmadigi . Sac , sakal sekil derdiginin olmadigi , ust-bast imaj derdinin olmadigi . kari dirdirindan uzak ....
-----------------------------Cinsellik nolucak hacı :D
-----------------------------kotu gun ve elelebet her erkegin tek dostu , en yakini ...
elizabeth :)
haci oda var , ama kadin gormesek herhalde islevini kaybeder ? Cunku etrafta tahrik olucak mahlukat olmuycak :)
-
bugraok bunu yazdı:
-----------------------------yuh buda anormallik işte :| , en ideali 1.80-1.85 derim ben
-
O 2. yi seçerim diyen kızlar, birinci seçenekteki uzun boylu, yakışıklı ve küstah erkeğe veriyor, kendimizi kandırmaya gerek yok.
Bi diğer nokta da, kısa boylu kızlar daha makbul, tabi bu benim kişisel görüşüm =)
-
Valla boy kompleksim yok allaha sukur boyum 1.80 ama hani soyle bi 3 4 santim daha uzun olsaydi diyor insan