Bu Adam Kim?
-
maydonoz07; Konuyu Açmayı Düşünuyor idim.Sen erken davranıp bu yukden beni hem hafifletmiş, hemde anlatılmak istenileni :Güzel bir Msj'la vermişssin. Ve kesinlik'le haklısın.
Düşünün: Kürtler Türkiyede çoğunluk Nufus olarak bılınırler.Ve Daha: Nufuza geçmiyenler ( kayıt altına girmemiş çocuklar'ı ) Hesap eder'sek ve bundan bir beş belkide on yıl son'ra; Kürt bir ( Millet Vekili ) Lider BaşBakanlığa Adaylığını Koydu.Bizim Türk'ler Hala Aile Planmasına Gide Dursunlar.Ülke bölünmeyecek. Olan: Yer değiştiricez. Biz < Dağa < Onlar ovaya... Pkk Biz olcaz,onlar Yurdun Öz Savaşçıları...
Bu Yüzden Hayır Oyu Kullanmak Gerekiyordu.... Az Bir Zaman Sonra: Kürtlerin Kucağina Oturmaz'sak iyi... Dua Edin: Tahminlerimde yuksek bir yanılma payı vardir:(
Söyleyeceğim o kadar çok şey varki: susmakla Anlatıyorum. Ve Susacağim birazdan. Hayat Bizim: İzleyin Ve Yaşayın Ve Görün.
Susmak Evladır...
-
Helal Olsun ellerine saglk guzel yazmissin usta.
-
Kyu bunu yazdı:
-----------------------------
1 haftada yptı , 5 senedrde Ulkenin anasını s..k..yo .-----------------------------
konuyu sapıttırıp durmayın... sizin niyet belli. hükümet ne yaparsa yapsın illaki eleştireceksin. bi kere önce şu soruyu kendine sor. hükümetten beklentilerin nedir? hükümet ne yapıyor?@ismailca
bizim yaptığımızı yaptılar. onlarında en son tak ettirdiler başlarını devirdiler geldiler. bizimde durum aynı. tak etmiş durumdayız. şimdide başları almaya gidiyoruz işte.
-
@ajan: gözden kactı sanırım : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=50463&sayfa=1#462514
-
SSC bunu yazdı:
-----------------------------80 kusur senelik cumhuriyet tarihinde, Ne zaman asker kacırıldı pkk tarafındanda bu kadar aciz kaldık bi araştır bakalım...
80 kusur senelik cumhuriyet tarihinde, Ne zaman bi askerimizin kafasına cuval geçirildi bi araştır bakalım...
80 kusur senelik cumhuriyet tarihinde, Ne zaman bi harekat olacağı zaman, Ben bi buşa sorup geliim dendi bi araştır bakalım...
80 kusur senelik cumhuriyet tarihinde, bütün pkk katliamlarındaki maximum sayıları bi araştır, 1 hafta içinde 35 şehir olmuşmu bir ay içerisinde 65 e yakın şehit hiç olmuşmu bi araştır bakalım...
80 kusur senelik cumhuriyet tarihinde, Bütün ülkenin bu kadar önemli problemleri varken, bi başörtü sorununa kapılıp gidildiği ne zaman olmuş bi araştır bakalım...
80 kusur senelik cumhuriyet tarihinde, 10 sene önce Cumhuriyet artık sona ermiştir diyen bir kişi ne zaman Cumhurun başkanı olmuş bi araştır bakalım...
Ama yok elektriğe 5 senedir hiç zam gelmedi dimi?
Hocam sizde at gözlüğü bile yok körsünüz kör...
Dünyanın en büyük ordularından bi tanesi, 200 capulcu tarafından basılıp onlarcası şehit ediliyor 8 tanesi kacırılıyor, ama başımızdaki savunduğun adamlar Rice telefon etti onu bekliyoruz, askerler öldü ben abdye ucuyorum diyor...
Ama anlamayacağınız için konuşmaya gerek yok...
Adamlar 1 haftada yapıyomuş, neyi yapıyolar ya? Kendinizi kandırın oldumu...
Ah Aziz Nesin Ahhhhh...
-----------------------------Atatürk dönemi hariç hangi hükümet döneminde harekat yapıldı? bu ülke kurulurken sadece savaşlarla mı kuruldu?
şehit sayısı niye şimdi bu kadar yüksek? bi düşün. o zamanki şartlarla şimdiki şartlar birmi? kürtlerde şuan herşey var. parası,malzemesi, gerekli yerlerde adamları...
türban sorununa kim takılmış ki yaa? adam şu olacak dendi oluyor. şimdiye kadar hangi hükümet somut bi adım attı?
asıl kör kim belli. dünya değişiyo teknoloji ilerliyo. buna ayak uyduramazsan yok olur gidersin. hala ben osmanlı'nın torunuyum diyerek bi yere varamazsın... bilmem anlatabildim mi???
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------Kyu bunu yazdı:
1 haftada yptı , 5 senedrde Ulkenin anasını s..k..yo .-----------------------------
konuyu sapıttırıp durmayın... sizin niyet belli. hükümet ne yaparsa yapsın illaki eleştireceksin. bi kere önce şu soruyu kendine sor. hükümetten beklentilerin nedir? hükümet ne yapıyor?@ismailca
bizim yaptığımızı yaptılar. onlarında en son tak ettirdiler başlarını devirdiler geldiler. bizimde durum aynı. tak etmiş durumdayız. şimdide başları almaya gidiyoruz işte.
neye tak ettirdi hoca? çektirmedi mi usa lübnan dan suriye tanklarını?Kıbrıs harekati neydi su tabancaları ile mi yapıldı?
-
agarta shambala mı acep
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------Atatürk dönemi hariç hangi hükümet döneminde harekat yapıldı? bu ülke kurulurken sadece savaşlarla mı kuruldu?
şehit sayısı niye şimdi bu kadar yüksek? bi düşün. o zamanki şartlarla şimdiki şartlar birmi? kürtlerde şuan herşey var. parası,malzemesi, gerekli yerlerde adamları...
türban sorununa kim takılmış ki yaa? adam şu olacak dendi oluyor. şimdiye kadar hangi hükümet somut bi adım attı?
asıl kör kim belli. dünya değişiyo teknoloji ilerliyo. buna ayak uyduramazsan yok olur gidersin. hala ben osmanlı'nın torunuyum diyerek bi yere varamazsın... bilmem anlatabildim mi???
Ne harekatından bahsediosun Atatürk döneminde ya?
Zamanında sırt sırta sawaştığımız kürtlerdir şu anda bize saldıran, tarih bilginin ne kadar mükemmel olduğu buradan belli oluyor zaten...
Kürtlerde herşey varda bizim elimiz mi armut topluyor? diyarbakırda duran filodaki askeri jetler, onlarca pkknın kod adı "teneke" olan helikopterlerimiz bunlar ne hoca??? Kürtlerde ne var???? 3 tane abd yalakasının tepedeki 28 gps uydusuyla an be an izlediği saldırıyle ilgili en ufak bilgi alamamasının, bizim topraklarımızdan ırağa kacırılan 8 askeri görebilecek kadar teknolojimizin olmadığınımı sanıyosun???
Bu teknolojiler var ise, bunların kullanılamamasının tek sebebinin Siyasi iktidar ve stratejisi olduğunun farkında olmadığın, atatürk zamanında hareketten bahsetmenle belli oluo zaten...
Atatürk zamanında pkk mı vardı? Pkknın tarihini bi araştır bakalım ilk bastıkları köy neresi ilk aldıkları canın adedi kac, kimler ölüdürürdü kacı yakalandı....
Allaha çok şükür şimdi sokakda sürünen telekom calışanları dahil türkiyenin anası dahil satmadığı kalmadı, bi ülkenin can damarı olan Telekomunu özelleştirip ettiğin telefonu arapların eline veren bi hükümetten söz ediyoruz...
Burada kimse osmanlı torunu ayağı ucuz ülkücü geyiği yapmıyor, kimse hala 10. yıl marşını söyleyiyor... Olması gerekenlerden bahsedioruz ama konuştuğumuz kişiler kimler...
işte %46...
-
SSC; 80 kusur senelik cumhuriyet tarihinde, Ne zaman asker kacırıldı pkk tarafındanda bu kadar aciz kaldık bi araştır bakalım...
sen araştır hacı 15 askerimiz kaçırılmıştı refah parti zamanında... ve o devrin partili vekilleri sayesinde teslim alınmıştı..
bir not bırakayım. ülke bok yoluna gitmektedir. tayyip yakıyosun bu milleti ... sınır ötesi operasyonda herşey ortaya çıkmıştır.
uyanmak istiyoruz artık. abd ye hayır. tayyip amca 4 yıl sonra bu hatanı milletimiz seni cezalandıracak...
cumhurbaşkanını halk değil abd seçiyor bunuda iyi biliniz....
-
ajan şu topic e bak bi sora öt burda http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=50401