Bu Adam Kim?
-
abi boyle buyuk insanlara hayran birisi olarak adolf hitlerede hayranim ve biliyormuydunuz bi donem resim yaparak hayatini kazanmis
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------ya koskoca amerika ırak'a savaş açarken neler yaptı? önce ab'ye başvurdu,heyet gönderildi,uyarıldı,o kadar hazırlık yaptı filan... şurda adamlar bütün bunları 1 hafta da yapıyor yine yaranamıyor...
edit: bide ben kendimi bildim bileli bu pkk var. seneler öncesinde de şehitler veriliyordu. şimdi niye tüm fikirler değiştirilip bütün suç hükümete yükleniyor?
-----------------------------1 hafta da ne mi yaptı... 12 askerimiz,kardeşimiz ŞEHİT düştü ..8 tane de kayıp verdik...1 hafta da yapıLan budur !...bununLa mı ßize yaranacak ! ..
Bu mesaj BAN sebebidir !..
-
ben en az sizin kadar tayyibe kızan biriyin ve sizin kızma sebeplerinizide aynen haklı buluyon ama biz bir milletiz ve büyük bir aileyiz aynı zamanda ve burda başbakana edilen küfürler kimseye fayda vermez ve çok abes bir tepki şekli bu! bize değil ama düşmanlara çok iyi kozlar veriyoz böyle tepki göstermekle! daha gecen gün bu durumla ilgili bi konu açmıştım! okunmamış anlaşılan!
-
ne bok bilinyonki ne konuşuyosun diğerlerinide gördük a.q dular ülkenin
-
ula gene delinin biri bi kuyuya taş atmış ardından 40 kişi gine atlıyor...
şimdi bu konuyu açan arkadaş sormak lazım bu cümleler kime göre neye göre? diye... yok aile kökeni yok gizli örgüt
zart zurt... en sevmedğim şey böyle şehir efsaneleriyle uğraşmaktır.. uzunca cümleler sıralanmış ama kanıt yok
objektiflik yok...yok cinsel sapmalıymışta ohaa artık... ulan sadece tv de görünen adamın cinsel hayatını nerden
biliyorsunuz... yoksa ali kırca gibi gizli görüntlüleri felan ortaya çıktıda bilmiyormuyuz... neymiş yahudi bağlantısıymış.
yahu kardeşlerim atın sallayın ama destekli olsun değilmi biraz? kanıtsız belgesiz iş yapmayın yahut başkasından
duyduklarınızı bize yedirmeye çalışmayın. ne zaman biri başa geçse onun tersi onu yahudilik masonulukla suçlar
niyeyse=) ne bu furya anlamadım gitti.. 80 yıldır bu devletin başına yahudi olmayan adam gelmemiş sorsan=)
iftira atmak kolaydır bu memelektte mevlanaya afedersiniz i*ne diyenler
bile vardı... inanın varya adam gibi biri çıksa eleşitirse sesim çıkmaz ama bunu yazan kimse o kadar saçmalmışki çok
güldüm... ula liderlerin kişilikleriyle zartılarıyla zurtlarıyla uğraşmayın... bırakın bunları icraatlara bakın bunları
beğenmek zorundada değilsiniz zaten... en azından onları eleştirin böyle şu şöyle bu böyle diyerek bir yere ne zaman
vardırınız şimdi varacaksınız... kalk de ki ekomomi politkası şöyle dış politikası şöyle... o zaman adam akıllı tarışılsın
ama böyle kalkıp efsanelerle uğraşmayın hiç gerek yok...
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------SSC; 80 kusur senelik cumhuriyet tarihinde, Ne zaman asker kacırıldı pkk tarafındanda bu kadar aciz kaldık bi araştır bakalım...
sen araştır hacı 15 askerimiz kaçırılmıştı refah parti zamanında... ve o devrin partili vekilleri sayesinde teslim alınmıştı..
bir not bırakayım. ülke bok yoluna gitmektedir. tayyip yakıyosun bu milleti ... sınır ötesi operasyonda herşey ortaya çıkmıştır.
uyanmak istiyoruz artık. abd ye hayır. tayyip amca 4 yıl sonra bu hatanı milletimiz seni cezalandıracak...
cumhurbaşkanını halk değil abd seçiyor bunuda iyi biliniz....
-----------------------------Hocam, toplamda olan kacırma eylemlerinin 6 olması lazım...
Olayları biliyorum, araştırmadan konuşan birisi değilim ama, bu kadar aciz durumda, kalıp o askerlerin kacırılmasından sonra ben rice ye telefon ettim 3 gün bekle dedi, işte 13 asker oldu ben abd ye ucuom buşla konuşacam tarzında sacma sapan konuşmalar ve görüşler hiç bir çağda olmadı....
Cuval olayından sonra bile bu kadar rezil olmamıştı türk askeri ki, cuval tarihin en rezil olduğumuz zamanıdır...
Ondan sonra parlementolarda elelemin gavurlar "Türkleri takmayın siz, 3 gün bağırır bağırır susarlar.." dedirtiyoruz...
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------ula gene delinin biri bi kuyuya taş atmış ardından 40 kişi gine atlıyor...
şimdi bu konuyu açan arkadaş sormak lazım bu cümleler kime göre neye göre? diye... yok aile kökeni yok gizli örgüt
zart zurt... en sevmedğim şey böyle şehir efsaneleriyle uğraşmaktır.. uzunca cümleler sıralanmış ama kanıt yok
objektiflik yok...yok cinsel sapmalıymışta ohaa artık... ulan sadece tv de görünen adamın cinsel hayatını nerden
biliyorsunuz... yoksa ali kırca gibi gizli görüntlüleri felan ortaya çıktıda bilmiyormuyuz... neymiş yahudi bağlantısıymış.
yahu kardeşlerim atın sallayın ama destekli olsun değilmi biraz? kanıtsız belgesiz iş yapmayın yahut başkasından
duyduklarınızı bize yedirmeye çalışmayın. ne zaman biri başa geçse onun tersi onu yahudilik masonulukla suçlar
niyeyse=) ne bu furya anlamadım gitti.. 80 yıldır bu devletin başına yahudi olmayan adam gelmemiş sorsan=)
iftira atmak kolaydır bu memelektte mevlanaya afedersiniz i*ne diyenler
bile vardı... inanın varya adam gibi biri çıksa eleşitirse sesim çıkmaz ama bunu yazan kimse o kadar saçmalmışki çok
güldüm... ula liderlerin kişilikleriyle zartılarıyla zurtlarıyla uğraşmayın... bırakın bunları icraatlara bakın bunları
beğenmek zorundada değilsiniz zaten... en azından onları eleştirin böyle şu şöyle bu böyle diyerek bir yere ne zaman
vardırınız şimdi varacaksınız... kalk de ki ekomomi politkası şöyle dış politikası şöyle... o zaman adam akıllı tarışılsın
ama böyle kalkıp efsanelerle uğraşmayın hiç gerek yok...
-----------------------------
birader haddini bil orda sana kimi hatırlatıyor diye soruyor cümleleri evirip çevirme bi kişi ben politikacıyım diyorsa onun özel yaşamı yoktur arkadaş onun a dan z ye herşeyini bileceksin bileceksin ki kim seni yönetiyor öğreneceksin. müslüman cumhurbaşkanı diye attılar mı gülü önünüze karısı napıyor biliyomusun bir önceki c.başkanının kullanmayıp hazineye iade ettiği ödeneği %65 artırıyor niye konutun mobilyaları değişecekmiş bu ülkede birçpok aç insan var hacı hani islamda israf haramdı bumu müslüman başkan bu o müslümanlığı bizden daha iyi bilen %46 nın c.başkanı -
kocakafa tayyeap olabilirmi acep ?? = )
-
maydonoz07 bunu yazdı:
-----------------------------
birader haddini bil orda sana kimi hatırlatıyor diye soruyor cümleleri evirip çevirme bi kişi ben politikacıyım diyorsa onun özel yaşamı yoktur arkadaş onun a dan z ye herşeyini bileceksin bileceksin ki kim seni yönetiyor öğreneceksin. müslüman cumhurbaşkanı diye attılar mı gülü önünüze karısı napıyor biliyomusun bir önceki c.başkanının kullanmayıp hazineye iade ettiği ödeneği %65 artırıyor niye konutun mobilyaları değişecekmiş bu ülkede birçpok aç insan var hacı hani islamda israf haramdı bumu müslüman başkan bu o müslümanlığı bizden daha iyi bilen %46 nın c.başkanı
-----------------------------neden bilinecek? ben bir bireyim diyelim bir poltikacı ve özel hayatımı deşifre etmek istemiyorum? sen neye
dayanarak benim işimin dışıdaki hayatımı deşifre etme hakkını buluyorsun? bu hangi sistemde hangi özgürlüğe uygun?
bazı şeyler tercih meselesidir abicim birey özel yaşantısı yahut kendini geliştirme gibi hususlarda kendi insiyatifi
belirleme hakkına sahiptir... sen kalkıpta o şahısa çeşitli söylemlerle mühahele edersen o insanın özgürlüklerine
hakkına tecavüz etmmiş olursun....
şu konut meselesine gelince... bizim burda ölçütümüz haklar olmalı bence.. bu hak o insana verlmişmi? verilmiş...
peki bu insan bu hakkı kullanma insiyatifine sahip mi? sahip... bu başka bireylerin hakkına tecavüzmü? değil...
e o zaman? ayrıca o konut şu an cumhurbaşkanı ve eşinin yaşadığı konuttur... mobilya alırkendemi sana soracaklardı?
sen evine birşey alırken bütçeni zartını zurtunu nasıl kimseye söylemiorsan yada söyleme gereği duymuyorsan
o şahısda bu hakka sahiptir.... hiç özgürlüklere saygı duymuorsunuz hiçççç...
-
birader tamam anlıyorum ben senin ızdırabını ve polemiğe girmeyecem istersen konu hakkında yorum yap %46 grubuyla tartışmak amerikayı yeniden keşfetmek gibi bi his oluşturuyor bende