Bu Durum Fakirlik Belirtisi Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

Cunku insanlara sunacak bir seyiniz yok.. 

BURAK_X tarafından 03/Nis/16 13:32 tarihinde düzenlenmiştir

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

ben 3 4 yıl boyunca siyah giydim full. donuma kadar. sonra baktım olmuyo vazgeçtim. klasik otomobilin olması ve extra bakım yapman gerekiyor gibi birşey oluyo.

sade takıl iyi işte. 

şimdi pembe tişört bile giyiyom hell yeah.

soruna gelince liseyi bitirme yaşı 18 19dan fazlaysan yakın çevrende pek öyle algılanmazsın. siyahı seçersen renk olarak satanizmin revaçta olduğu dönemlerde az dikkatli ol

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

hocam hayatım boyunca tek çeşit giyinmeyi sevdim, çocukken bile fotoğraflara bakınca tişört üstü gömlek, hemen hemen aynı tip pantolon giydiğimi fark ettim. bu bi alışkanlık ya da tarz, istem dışı gelişen bir şey. eğer öyle olacağım diyorsan fakirlik fukurluk yok şöyleydi böyleydi takılman anlamsız, içinden öyle geliyorsa etrafı makul ölçüde takmazsın yani

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    yazipcikacak bunu yazdı
    Foxxxxxx bunu yazdı

fakirlik utanılacak şeymi nasıl mutlu oluyorsan öyle giyin

Köylü işçi bir ailenin en küçük üyesiyim. 

:D 

adamin soyledigine ve senin cevabina iliskin yorum bulamadim..

fakirlik var ama cepte midir bilemedim?

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

bi kac kelam da ben edeyim :)

oncelikle herkes yanlis yaklasiyor.. Insan once kendine su soruyu sormali.. Sen basarili misin? Bir marka degeri misin?

Eger cevabin hayir ise kiyafette tek cesit giymenin anlami yok. Hemen orneklerini vereyim..

1- cem yilmaz.. ilk gosterilerinde giydigi seye bak

2- steve jobs ilk tanitimlarinda giydigi elbiselere bak

3- acun ilicali ilk muhabirlik yillarina bak

4- marc zuckerberg

gibi gibi ornekler devam edebilir.. Anlasilmasi gereken oncelikle bir basariya ulasin ondan sonra kendi tarzinizi olusturun. Bu adamlarin da bu sekilde giymelerinin sebebi bildigim kadariyla hem secme olayini azaltarak zaman tasarrufu hem insanlarin adamin kilik kiyafetine degil de yaptigi ise/urune odaklanmalarini saglamak.. Bulent ersoy'u gorunce herkes 1 saat kiyafetlerini cozmeye calisirken cem yilmaz'i goren adam oyle detayli dusunmez.. Bulent ersoy ismi akliniza gelince bir suru sey akliniza gelir, ama cem yilmaz diyince sadece komedi akliniza gelir..

O yuzden basari yakalamamis insanin bu tarz hareketleri ozentiden baska bir sey degildir bana gore. Cunku insanlara sunacak bir seyiniz yok.. 

insanlara sundugun basari eger ki vucudun ve guzelligin ise, saatlerce ugrasir (ugrastirir!!!, kimdi o, rihanna mi, rihanna ablamiz saatlerce kendi kendine makyaj yapiyor olamaz degil mi?) bunu ortaya koyarsin...

her basari zihinsel(beyinsel, yada adi her ne boksa) basari degildir..

ayrica, bu tip insanlarin, oturupta saatlerce kendileriyle ugrastiklarini dusunmek, sacmaliktan oteye gitmez...

cunku boyle insanlarin kendilerine ait fikirleri kalmamistir ve eminim ki; yonetilmek ve yonlendirilmekten oteye gitmiyorlardir.. ( ancak arkalarindaki ideoloji ve amacin, belli basli 'idol' leri ornek gosterecek karakterlerden otede oldugu kesin :D )

duzenleme: kimin hangi noktaya nasil ve neden geldigini, bunun elbise, beyin, zeka, guzellikle alakali olmadigini her bireyin anlayabilmesi dilegiyle mesajimi bitiriyorum..

hic yoktan, en azindan burada, kafasi calisan( sen dahil:) ) insanlar oldugunu dusunerek yaziyorum.

guru tarafından 04/Nis/16 01:09 tarihinde düzenlenmiştir

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

aynı tarz ama farklı renkler giyersen sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum.

renk ve şekil önemli müdür.

aynı şeyleri yapmak ve giymek mutsuz eder  seni.

farklılık insanın yaşamının en büyük yardımcısıdır.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Pika onu bunu bırak da, sen YL'ye başladıktan sonra baya değiştin. Sosyal deney mi yapıyorsun nedir, anlamadım. Her konun ayrı bir ilginç.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

bi kac kelam da ben edeyim :)

oncelikle herkes yanlis yaklasiyor.. Insan once kendine su soruyu sormali.. Sen basarili misin? Bir marka degeri misin?

Eger cevabin hayir ise kiyafette tek cesit giymenin anlami yok. Hemen orneklerini vereyim..

1- cem yilmaz.. ilk gosterilerinde giydigi seye bak

2- steve jobs ilk tanitimlarinda giydigi elbiselere bak

3- acun ilicali ilk muhabirlik yillarina bak

4- marc zuckerberg

gibi gibi ornekler devam edebilir.. Anlasilmasi gereken oncelikle bir basariya ulasin ondan sonra kendi tarzinizi olusturun. Bu adamlarin da bu sekilde giymelerinin sebebi bildigim kadariyla hem secme olayini azaltarak zaman tasarrufu hem insanlarin adamin kilik kiyafetine degil de yaptigi ise/urune odaklanmalarini saglamak.. Bulent ersoy'u gorunce herkes 1 saat kiyafetlerini cozmeye calisirken cem yilmaz'i goren adam oyle detayli dusunmez.. Bulent ersoy ismi akliniza gelince bir suru sey akliniza gelir, ama cem yilmaz diyince sadece komedi akliniza gelir..

O yuzden basari yakalamamis insanin bu tarz hareketleri ozentiden baska bir sey degildir bana gore. Cunku insanlara sunacak bir seyiniz yok.. 

Adam kitlemis, konuyu. 

Toplam Hit: 5417 Toplam Mesaj: 39
elbise tek renk