Bu Durum Fakirlik Belirtisi Mi?
-
Tarz olmak istiyorsan yaptığın işle ol derim.
Hep aynı elbiseyi giymekle olmuyor bence.
Verdiğin örnekler sana uymaz.
Cünkü o adamların ünlü yapan tşörtleri değil icraatları olduğu için. Çıplakta gezseler tarz olacaklar.
Ama yok ben seviyorum da giyiyorum diyorsan tabi ona kimse karışamaz.
Ve aklima şu video geldi.
-
Kötü kokmadıktan sonra sıkıntı yok.
-
Bu durum fakirlik belirtisi gibi duruyor. Ve bunu yapan adamların hepsi zengin. Bence bazı konularda çok sivri değilsen normal insanlar gibi takıl.
-
Ben de hocam 5 6 ayda bir kere alisveris yaparim. Fiyatina bakmadan begendigim bir pantolon olursa ayni renginden 2 3 tane alirim. Yine ayni sekilde farkli renk ya da ayni renk ama ayni modelden birkac tane ust. Bitti gitti.
Mesleğin insanlarla hasir nesir gecmiyorsa, bence kiyafet konusuna takilma. Esofmanla ise gittigim oluyor, uyanamadıgim zaman
Ama bizim satiscilari gorsen hepsi masallah her gun farkli kiyafetler. Sokakta ikimizi yanyana koysan, benle alay ederler. Ama ben bilg. Muh. O satisci aslinda :D
ozgunlu tarafından 31/Mar/16 23:28 tarihinde düzenlenmiştir -
ben kendimi bildim bileli çocukken bile hep siyah ağırlıklı giyerim hatta aynı şeyleri giymeyi severim. yani sevdiğim bir şeyden 2-3 tane alıyorum hep onları giyiyorum aslında farklı ama aynı şeyler.
dışardan ne düşünülürse düşünülsün çokda sikimde. isteyen fakir desin isteyen zevksiz.
-
hep aynı renk giyemez insan ya. bir müddet sonra sen bile, aynaya bakınca sıkılırsın. kendinden önce, başkasını düşünmen sakıncalı bence.
böyle diyorum ama bende de böyle bir alışkanlık başladı gibi. siyah ve gri tonları giymeye başladım. millet satanistmişim gibi bakmaya başladı. :D
birde gömlek giyemiyorum. sanki boğuluyorum a.ki. en üstteki 2 düğme daima açık. kravat desen, asla 2 yakayı bir araya getiremiyorum. var bir rahatsızlık herhalde :D
@yazipçikacak sende bana bir çare bul :P
RitmFarbRacourci tarafından 01/Nis/16 00:10 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam bu olaya kapsül gardolap diyorlar.
http://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/basarili-insanlar-neden-her-gun-ayni-kiyafetleri-giyiyor-1119974/
-
Hep başkası için yaşadık, bi' kendimiz için yaşayamadık.
-
HarmOniYa bunu yazdıhep aynı renk giyemez insan ya. bir müddet sonra sen bile, aynaya bakınca sıkılırsın. kendinden önce, başkasını düşünmen sakıncalı bence.
böyle diyorum ama bende de böyle bir alışkanlık başladı gibi. siyah ve gri tonları giymeye başladım. millet satanistmişim gibi bakmaya başladı. :D
birde gömlek giyemiyorum. sanki boğuluyorum a.ki. en üstteki 2 düğme daima açık. kravat desen, asla 2 yakayı bir araya getiremiyorum. var bir rahatsızlık herhalde :D
@yazipçikacak sende bana bir çare bul :P
Benim gömlekte o iki dugmenin ikiside kapalı olur. Açık olursa rahat edemem. Kravatta tam yapılmış olacak. Tam düz olacak, sağa sola kaymayacak.
Sende o şekilde alışmışsın hocam. Önce en üsttenikinci düğmeyi kapalı tutmaya çalış derken metroya binemiyordum.
-
nasıl rahat ediyorsan , aynı kıyafetlerden herzaman en az 3 tane alırım